ironi ?

hah, ok det här är värlens onödigaste inlägg men nu skiter jag i det :)
i förra inlägget skrev jag ju om snön.. och nu 10 min senare snöar det massor.
hahah, lite sjukt. (a)

nu ska vi fixa fulbloggen.. fast internet lägger av hela tiden så det kommer väl gå sådär.

äckelväder

nääääääääääe, fan vilket skitväder vi har. Jag skulle hellre ha kvar 2 m hög snö.. allvarligt. Visst, det är kul att det är plusgrader för första gången på en evighet, men kom igen ;o
och jag har tråkigt. haha, jag har kommit på att man inte har roligare än man gör sig (smart.. hahaha) och därför har jag alltid tråkigt :) put the blame on me. fast just idag var alternativet att åka till beijer och kolla på badrumsskåp. hmm.. iallafall, sååå jag ska sluta klaga hela tiden, bloggen blir liksom inte bättre av det. jag ska sluta använda bloggen som någon slags papperskorg. och nu ska jag fixa om bloggen. sen om min familj kommer tillbaka vill jag ut på stan. ut i de roligt vädret :D

puss.

dagens





sj

sitter på tåget. haha, det är helt sjukt att verkligen allt är försenat. Tåget från resecentrum var försenat med 10 min, men det gjorde inget för nästa tåg var 20 min försenat och när vi kom på det så var det tydligen fel tåg som egentligen skulle kommit för 2 timmar sen, innan det vi skulle åkt med. Det hade ställts in eftersom det här tåget kom vid samma tid. Stackars sj :)


sportlov

sha
har inga planer för sportlovet. kanske att vi åker till morfar. jooy.
hahah
och min blogg har inga bilder, är det inte kul? :)

earth to humanity



haha.

snökaos


har tillbringat dagen hos emmaälskling. HAAAAA vi är sjuka :)
sen var vår bil en snöhög så den fick skottas fram.
är helt trött nu men ska sätta mig framför melodifestivalen. haha
1000 spänn på att darin går vidare till final..

give me a reason

har inte uppdaterat på en miljon år jag vet. och förlåt.
har faktist vara upptagen av något för första gången i mitt liv (?) hahah
praon har varit jättejättebra, så synd att det var sista dagen idag men tiden har gått galet fort.
fredagkväll då. kollade min mail för första gången den här veckan, det händer mycket på facebook verkar det som :) skoj att jag inte kan kolla alltså. shooooo vad de suger att ha begränsat internet ;O vår data är fortfarande paj. och det verkar inte som att de kommer att ändras på.
och jag ska inte prioritera datan, jag har faktist roligare när jag är med folk på riktigt. - HA. :)


detta inlägg har ingen rubrik

näe jag ångra mig.
jag ska ändra på allt, kanske göra en ny.. eller ändra fuldesignen. men jag orkar inte nu.
ska gå igenom gårdagens inköp.

HEJDÅ.

the e.n.d

fan jag orkar inte blogga längre. vet inte ens vem jag gör det för så det blir bara meningslöst.
tar bort den imorn eller nåt, så ni vet.
tror det är så att jag inte tkr att det blir roligt när ingen kommenterar.
där fick ni ;)
haha.
förlåt.
:)

ciao.


alla hjärtans dag

Är det bara jag som tycker att hela den här hjärtans dag grejen bara har blivit för mycket? allt handlar om att sälja. Det borde finnas en singel-dag också. sen står i varenda skyltfönster om att man inte ska glömma att det är alla hjärtans dag. näe visst, jag kan ju försöka..

puss.


adam lambert




tror jag tycker den är bra.
jag gillar honom :)

noll respons

jag orkar inte med datorer nu.
inte bloggen heller.
vad är poängen med att uppdatera om man aldrig aldrig aldrig får ngn respons, what so ever.
näe jag är less på det. och vår dator är så trasig den bara kan bli.
shaaalaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa det är helg!

puss.

ebay

jag har kommit på att man kan ägna varje vakna sekund av ens hela liv på ebay. det tar aldrig slut. tänk om hela ens liv var ebay, undrar om det finns någon som sitter hel dagarna framför datorn och går igenom.. för det är ju liksom nästan worldwide, Usa är större än tradera liksom. Och det finns ju allt. Så det är väl lite som Ullared x1.000.000 ? och det finns ju människor vars ägodelar består till 100 % av ullared. (ngn som missade serien?)
-
ibland är jag bra :)

PEACE

#2

var bara tvungen, kan inte sluta spela den.



erik hassle - don't bring flowers after I'm dead

computerissues

alltså det är inte bra dehär. Vår dator är helt oanvändbar och ingen vet varför, man kan inte logga in. har mammas bärbara jobbdator som man i princip bara kan blogga och va på youtube på. ingen msn eller facebook. jag är verkligen redo att påbörja förhållandet mellan datorer och mig just nu alltså. älskade teknikprylar. Aja, hoppas alla har haft de bra på sin prao. det har jag (a) hah. har inga läxor, eller egentligen men vem orkar göra dom nu ? ingen msn elr nåt. känner verkligen att den här kvällen kommer bli otroligt spännande. we'll see..

puuuuss.

dagens musik





weekend

hejhej
har inte haft tillgång till ngn dator på hela helgen, vår har gått sönder ;O paniiiik.
hursomhelst, näej jag lever faktist :) haha. sammanfattning;

lördag
badminton + stan med anna. blev världens snyggaste skjorta på reaköp. haha. melodifestivalen på kvällen, USCH. det ångrar jag.

söndag
IKEA för hela slanten. We love it, hahah. världens bästa helgnöje? haha eller kanske inte men det tar ju tid iallafall, ska beställa hem mer från internet eftersom vi inte har någon bil att köra grejerna i. braaa.

PRAO IMOOORN. snacka om att jag är taggad :) även om jag måste ta spårvagnen 06.40. let's hope it's worth it.

time to hit the bed nu,
puss.


Avatar

B Ä S T
tror faktist aldrig jag sett något så bra förut.
shiiiiiiiet
jag vill nte va människa längre (a)



fix you





lights

hahahaha, verkligen en bad hairday. och då har jag ändå dåliga hårdagar varje dag. 
poängen är att det är sjukt vilket bra ljus det blir när det är så vitt ute.
:)



TORSDAG

slutade runt 13 idag. haha :)
var med klassen på ungdomsmottagningen idag, vad ska man säga?
- SYLVESTEEEER!
klockrent.
iallafall, spelade in hos robban. HA. jag är bäst ? xd
känner att jag bara babblar nu.

ciao.

trött

jag är fett trött på allt som har med internet å göra. haha det känns meningslöst ju. folk gör slut genom facebook numera. men visst, vilken hög standard världen har. jävla teknik ;o

puss.

for the record

i love the fact att det är så hög snö. visst om det är problematiskt för vissa, men när hade vi en sån här vinter senast? Klart det blir klimatkris om folk bara vill ha sommar så fort det går under 10 grader.

-
det är roligast när det är upp till låren och man hoppar runt på gården utanför klassrummet.

puss.

spin around

hah, jag har varit mindre än jag är.
GAMMAL.
fan va snyggt hår.


han är mr cool



posarN - hahahahahaha.

styrketräning? - you bet

SHEEEEEEEENA

livet i skolan är hårt. men hårdare är det nog när man för första gången på något år kör armbrytning med sin lillebrorsa på 12 år som nu kommit in i puberteten på riktigt. I alla år har jag varit större och framförallt starkare och längre. I somras fick jag ett slag rakt i magen när brorsan växer som en skyskrapa rakt upp i himlen. På någon månad gick han från att vara aningen kortare till jämnlång. Det kunde gärna ha fått vara så ett bra tag till men nej, nu är han ca 1 dm längre. Haha, vilken käftsmäll. Hur som helst, tillbaka till armbrytningen. Senast jag kolla var jag ändå lite starkare, men rejält (åt helvetes dålig snarare) brist på träning den senare tiden kombinerat med min brors växande muskelmassa nu i puberteten.. Han vann överlägset. Flera gånger. Och det riktigt vidriga är att han inte tränat mer än jag och är så långt ifrån "BUIFF" man bara kan komma, smal som en sticka. Är det bara jag som tycker att det är så nedrigt att killar får allt på köpet. Dom är födda till att bli starkare än kvinnor. I dagens samhälle är det ju inget annat än dåligt. Våld mot kvinnor? Ever heard of before? Och varför kan vi inte göra något åt det? För att det är förutbestämt att bli så? Haha nej, det blev en slags bieffekt. Män vill ha makt, makt får man genom att trycka ner andra. Man är stark och trycker ner de svaga. Bytte jag just ämne totalt?
DET ÄR INTE SNÄLLT! och det är inte ens säkert att vi kan bli like starka sålänge vi inte blir kvinnliga bodybuilders, och dom är inget annat är äckliga enligt mig. Men ni kan ge er själva fan på att jag ska ska börja styrketräna på något sätt, för sånt accepteras inte.

puss.

RSS 2.0