don't let go



We're moving up in the speed of light

Champagne Showers

Nyårsafton, bara sådär. Kom fram med tåget 23.30 igår efter att ha suttit på Flemingsbergs station i typ 40 min. Tänker aldrig någonsin sätta min fot där. Mer deprimerande ställe att spendera sin fredagskväll på finns antagligen inte. Tycker synd om mig själv.

Hur som helst, ska bli så äckligt skönt med nytt år. Kör på och börjar om, precis som resten av världen, men ändå. Sätter upp nyårslöften trots att jag sagt att jag ska låta bli, ger mig fan på att hålla dom och ser vad som händer. Mindre än ett år till jordens undergång så varför inte bara gasa och hoppas på det bästa?
Ska ner på stan och hämta ett paket, tagga nyårskväll och lite sånt. Sätter igång med träningen nästa år igen. Började året med magsjuka och slutar med att säga

GOTT NYTT ÅR, 2012 - nu kör vi


på väg

Gillar rea. Har beställt en försenad julklapp till mig själv, bara för att. Vill bli sjuk när skolan börjar igen så jag kan sitta hemma och köra maraton. Bra plan.


here comes the fighter



H
ar fastnat i min gleebox som låg under granen i år. Känns lite kritiskt läge att jag sett igenom halva säsongen på mindre än två dagar. Bra att jag åker till stockholm imorgon så jag inte kan se mer. Har ärenden att fixa lite här & där idag, sen är det bio och ska försöka få in träning ikväll.

Annars taggar jag nytt år och lever vidare my own way, haha.


viva la vida



I
used to rule the world liksom, never giving it up. Har tappat allt den senaste vecka och fastnat som fan i Neverland. Inte kul. Har massa att göra och tiden bara försvinner. Ska skärpa ihop mig och försöka vara lite effektiv nu. Har fått de sista julklapparna och en dösnygg jacka på rean igår. Cashar in julklappspengar osv så jag klarar mig helt okej. 2012 om tre dagar. Hänger inte med.

aim and shoot

If it ain't broken then brake it

Ska dra mig mot Täby för släktlunch/middag osv. Galet nöjd med de julklappar jag fått än så länge, blir fler imorgon och kanske ikväll med. Kunde haft det värre om man säger så. Ska försöka svänga förbi täbycentrum på vägen för lite spaning på mellandagsrean. Åker hem ikväll och landar i nkpg vid halv elva, ska bli så skönt. Träningsabstinens, gillar inte hur julmat bara tar över en, helt okontrollbart. Tur att det finns gym på hotellet i Oslo säger jag bara, kommer tvinga mig ut därifrån för att se något av staden alls, haha.
Nästa steg är nyår, bara dagar kvar till 2012
crazy shit bananas

fingers crossed



S
nygging jag köpte till mig själv i julklapp på rea och allt. Lite kär faktiskt, från Style By Tyra.

a very, merry...


Har börjat dagen med frukost och julstrumpa, fick ett jättefint armband.
Ska göra iordning mig och fixa rim till presenterna, känner att man kan lika gärna gå all in när man väl håller på. Taggar kalleanka och julklappsöppning. Helt okej planer för dagen.

gott nytt jul

we're moving up in the speed of light

hej snygging

23 december 2011. Känns så fel på något sätt, det var oktober igår och juli i förrgår.. Tiden har gått äckligt fort.
Vanlig dag imorrn, får se vad jag hittar på, vet inte riktigt än. Kanske käkar lite, kollar på tv och så. Händer inget särskilt.
Ska dra mig mot liljeholmen och möta upp la familla. Ut i världen bara, here we go. Uppdaterar bättre ikväll. Ha det bäst.
:P

half of my heart



D
agen före dagen före. Är i princip klar med julklappar, ganska skönt ändå. Dagens plan är att packa, träna och sen bär det av till huvudstaden där det blir julfirande om två dagar och allmänt mys. Har glömt allt som har med skola och stress att göra och bara kollat film och vilat. Älskade jullov.

- I was born in the arms of imaginary friends
free to roam, made a home out of everywhere I've been -


let's start with forever



Känner för att ta mig utanför dörren. Börjar må lite illa på att vara hemma vid datorn eller tvn för idag. Ae blä tar tag i livet nu, gränsen är ganska nådd. Går och tränar. Fixar sista julklapparna imorgon och åker till sthlm på torsdag. Så är det med allt.

expect the unexpected

getting in the mood



K
ör 110 % julstämning. Snöat lite och fyra dagar kvar, myyyyyyyys.




krossa alla fönster



S
luta ta livet seriöst. Det är en resa på gott och ont, men det är också vad vi gör det till. Släpp loss och ha kul, vad är annars poängen? Att gå runt och fokusera på vad andra har för sig kommer inte göra dig någon nytta. Jag vet inte om det bara är svenskar, eller om alla människor har så svårt att ta för sig själva och våga lyckas. Du är bäst, du är snygg som fan och du kan allt. Vad ska andra ha med det att göra egentligen? Sluta. Vara. En. I. Mängden. Förbannad på jantelagen. Dumma land och dumma invånare. Drar till USA. Helst nu.

why so serious?

(rage, hahah)


nytaget



Söndagkväll och jag lider inte. Tänkte dra ner på stan och fixa julklappar så jag får det gjort, träna och kanske plugga lite, vill gärna ha det gjort också. Gilla lov.

Har knappt lyft ett finger idag, sett film, gjort önskelista - i god tid och allt haha, suttit vid MTVs wekeendbreak och sprungit lite. Blir fler filmer ikväll och dusch. Thank god for holidays.

rrrrrred bullllll.

b i o



V
ar och såg breaking dawn filmen igår, lite efter mängden. Haha men bättre sent än aldrig. Ogillar att Robert Pattinson är snygg i filmerna. Han är inte det. Egentligen alltså. Ogillar att jag sitter och håller på team Edward fast jag inte vill. Ogillar att Kristen Stewart ser ut som ett grovt anorexiafall, leker maschosist och tycker blod smakar gott. Men går liksom inte att sluta följa serien när jag nu var dum och började för flera år sedan. Synd.

friheten


we heart it

Jullov. Ganska glad och taggar jul, nyår, oslo osv allt jag ska göra. 2012 snart, kan ju försöka summera hur 2011 har varit, men en annan gång i så fall. Nu tänker jag ha filmmaratonkväll och inte göra någonting annat. Känner mig lite värd det, måste ju vila för att kunna orka satsa järnet på bra betyg nästa termin också. Helt okej ursäkter.


let it rock



S
itter och njuter av att ha jullov om några timmar, varit och tränat, bio imorn osv lite underbara saker. Tänker bara träna och se på film i helgen. Kanske köra lite. Kanske fixa lite julklappar. Kanske städa. Men mest ska jag ta det aoouslugnt.

Får se hur bra kgs 1:4 lyckas på avslutningen, blir en överraskning.
Ska inte göra någonting nu och somna med ett leende på läpparna. Jul om 9 dagar, ganska crazy shit. Var har tomten gömt vintern? Han ska ha stryk om det inte snöar på julafton, end of story.

dance like nobody's watching


lights out


If you want me baby, work it out,
If you need me baby, work it out,
Gotta work it baby, work it out



skinny love



E
gokär. kul med massa svartvita webcambilder, men sanningen är den att ljuset i kameran är
helt knallgult. inte överdrivet attraktivt och därav är alla bilder i svartvitt. har viktigare saker för
mig än att använda en kamera och hör till den klara minoritet av Sveriges befolkning som inte äger en iPhone. lite utfryst i samhället sådär men trivs helt okej med min funktionshindrade, gamla blackberry.
.

walking alone

Taggar bara lov. Har noll självdiciplin, ork eller lust att göra läxor. En liten töntig, värdelös dag kvar i skolan sen bryter jag mig fri från vardagen, haha. Känner bara att nu kör vi. Kör bara kör och stannar inte förrän världen faller samman, Til the world ends fast på riktigt.

Snart är 2011 slut och man borde summera och göra upp hur 2012 ska se ut. För första gången tänker jag jag vägra nyårslöften. Jag vet att jag aldrig följer dem och varför sätta upp krav på sig själv bara för att det är nytt år? Man är den man är och vill man göra/vara/låtsas annat är det väl bara att köra på det, skit samma om det är 1/1/12 eller en onsdag i juli?

Jag vet vad jag vill; ta chansen när jag får den. Får jag den inte så skapar jag den själv. Vad jag vill är att gå min egen väg och göra det jag kan och är bra på, utvecka allt jag känner att jag behöver och inte behöva vara beroende av andra för att lyckas med det. Det blir mitt 14/12/11 löfte.

Ska fucking skärpa mig nu. Stänga ner facebook, städa iordning mitt rum och allt annat jag gått och stökat ner under de senaste veckorna. Vet inte varför, men jag har saker överallt i hela lägenheten som ligger. Ha-ha. Nej men allvarligt talat, nu räcker det.

sweet life.


I'm bulletproof, nothing to lose

I AM TITANIUM. Tar det lite personligt.



Måste bara säga hur skönt det är att spänna tandställningen, känslan av att inte kunna tugga någon mat och gå runt med ständig tandvärk kan vara det mest underskattade som finns. Men utstår smärtan och fokuserar på det som är positivt med hela grejen; den åker av om 1 år 1 mån & 5 dagar, lite exakt sådär. Om jag har tur alltså.

positivt vare.

stop making a fuss and just go bananas

ÄR BARA GANSKA SÅ LITE GLAD EFTERSOM EN VISS TJEJ HAR HAFFAT BILJETTER TILL STADION 30/8 2012 OCH SKRATTAR ÅT ALLA SMÅ PROBLEM SOM BLEV SÅ MYCKET MER OBETYDLIGA ÄN DE REDAN VAR FÖR HON SKA NÄMLIGEN OCH SE KILLARNA NEDANFÖR OCH DET VÄGER UPP DET MESTA OCH LITE TILL.


COLDPLAY 30 AUGUSTI 2012. DET ÄR BARA SÅ JÄVLA BÄST.

it is what it is

Skolfotot kom idag. Började nästan tro på allvar att gud fanns och hade raderat leveransen, men så var det tydligen inte. Deppade ihop och struntade i att gå och träna. Det är bevisat en gång för alla att skolfotografer inte vill att man ska se bra ut på bilden. Men tröstar mig med att jag inte ser ut som jag gör på fotot i verkligheten. Bara att inte resten av norrköpings gymnasieelever vet det. Men det förtränger jag ganska bra.

Vill få lite skolarbete ur vägen så jag kan få mitt älskade lov utan stress eller måsten. Vore så jävla skönt, därför försöker jag hitta någon slags energi att plugga in i det sista. Tre dagar kvar i skolan, taggar som aldrig förr. 

Annars lever jag på. Måste ut och rensa huvudet från tankar, sedan tar jag tag i lite plugg och tar resten av kvällen framför tvn som vanligt på tisdagar. 

that's the way Sue sees it.

shape up


swirrrl

Sista skolveckan för terminen drar igång imorgon, så kan knappast klaga. Har lyckats ta mig tillbaka till min hemstad efter en lördagskväll och övernattning hos hanna. Härligt att få träffa mina brudar igen, kärlek till dom.

K
änner mest för att spendera resten av söndagen sovandes i min säng, synd bara att jag har matteprov imorgon. Ska göra mitt bästa för att hålla ögonen öppna och försöka ta in algebraiska metoder. Har inte så höga förväntningar på mig själv när det gäller att klara av det.

Until next time - won't you play it fake.

get your ass back home



Gråa men ändå så fina Stockholm väntar utanför fönstret, blev lite impulsiv igår och åkte upp med ett försenat tåg som kom fram ungefär när klockan slog lördag. Älskar att det är helg, bara älskar det. Ska dra mig ut och möta upp två snygga tjejer vid centralen och sen får ödet avgöra typ.
Coldplay gör sverigebesök i augusti, tänker fan inte missa en till spelning. Synd bara att det är så dyrt med konserter, får fixa extrajobb eller ngt men måste ju bara gå så vad gör man? Taggar redan stenhårt. Bara ett halvår kvar.
have a good one

she doesn't mind


sicken skönhet, kör på webbcamera bilder all the way.

Drar en hemma-chill-förmiddag och försöker på allvar få lite pugg överstökat, har varit med om bättre effektivitet om man säger så. Men tänker framåt, ungefär precis 8 dagar framåt för att vara exakt. Lite jullov bara, allt jag behöver och allt jag vill ha. Cliche, men det är så vi gör det just nu.

Annars är det lugnt, sitter med min bbf - best boyfriend forever - spotify. Kunde haft det sämre. Taggar lite matteprov, lite redovisning, inlämningar, uppdrag osv. Lätt att jag lever.

kicking it

give me everything



I look happy, right? Well I'M NOT, what you see, is all the fake me.

Förlåt Jonah, var bara tvungen att driva lite. Ae stackars kille, mobbad eller inte är det ju något fel någonstans om man bestämmer sig för att lägga ut sina innersta känslor på youtube. Vacker värld det skulle vara om alla följde hans exempel.

Själv lägger jag mitt liv i spotifys händer och förbannar matematik av hela mitt hjärta. Så kan också en onsdag se ut. Vill bara ha det sista i skolan avklarat men orkar inte klara av det.

then you jerk it out

again and again


men hej, läget?

Har fem liter bomull i hela huvet, kan inte tänka klart. Så himla skönt när man har matteprov på fredag och typ 8 till saker att göra. Trött på det nu. 10 dagar till jullov, väntar bara på att kg ska säga att det bara är driv, blir visst inget lov after all. Synd.

Nej, hejdå ska dra och springa tills jag stupar. Måste komma tillbaka till livet.

jag glömmer aldrig bort vad du gjort


2010


I'm not that kind of girl



sömnframkallande.

Livet trycker gasen i botten och jag hittar inte bromspedalen, så känns det.

Ska sova och drömma om stränder och solsken, vakna upp och inse att - det var visst inte bara en dröm.
det gör vi nu kör vi,
godnatt söndag vi ses aldrig mer.

Hit The Road, Jack

Söndag. Känslan av att helgen tagit slut innan den ens hann börja. Jag klarar mig utan om jag ska vara ärlig, men känner inte för att vara ärlig just nu. Igår tränade jag inte, det blir idag istället - lovar mig själv. Övningskörde, har naturlig talang för bilkörning s'att har inte kört in i något alls faktiskt, nöjd med det. Bakade lussekatter, var på julmarknad och lite sånt. Såg två & en halv dåliga filmer, och jag hatar att stänga av filmer mitt i så då är det allvarligt.

Har köpt första julklappen. Har bara hur många som helst kvar, kommer bli att jag rusar runt på stan dagen den 23e och stressköper resten, haha. Nej, men tror jag tar mig upp till huvudstaden nästa helg och shoppar presenter. Var ett tag sen jag var där med.

Nej, ska övningsköra lite till idag, man måste ju ta vara på sina talanger. Annars får vi väl se vad jag hittar på, you never know liksom. Känner för att dra till Bahamas, men vi får se.

let's live it up


Survivor

Har inte dött.
Har bara haft en hel vecka helt utan facebook, bloggvärlden och allt. Helt otroligt skönt. Har fått bevisat för mig nu att jag pluggar så mycket bättre när jag inte är inne på facebook. Skulle lätt kunna fortsätta ha det såhär, om inte annat för mina betygs skull. Haha, we'll see.

Annars har jag dragit runt med en förkyldning sedan jag sist var inne på fb - någon slags biverkning eller vad? Mindre kul, har varit millimeter från att dra hem från skolan. Sen upptäckte jag att man inte kan vara sjuk från skolan, det finns alltid något man absolut inte kan missa.. Kul. Men det är bättre nu äntligen, så ska dra och träna. Håller på att dö av rastlöshet. 

För x antal veckor sen skrev jag att mitt 'nya liv' skulle börja. Glöm det inlägget, radera det för alltid. Det var ett skämt, måste missförstått 1a april eller något. Sanningen att det livet istället börjar nu. Blodigt jävla allvar jag är så förbannat trött på min inställning. Jävlar anamma all the way, akta säger jag bara.

until then - KICK IT HIGHER

(x = obehaglig siffra. Ekvationer är min största svaghet. True story)

RSS 2.0