never say never..

Stockholms nästan-innerstad, ca 21.00, lördagkväll.
ibland kan jag bli enormt less på allt som bara skriker med sin frånvaro, ibland accepterar jag läget och får bort tankarna ur huvudet. Slut på internt i bloggen, kul att skriva till sig själv haha. jag vill liksom ut. Få springa, slåss, skrika - nånting. Men nej.

issue

Har totalt glömt bort min blogg. Haha, sjukt. Men har inte heller suttit vid en dator på ett tag. Igår var skolan i romme, det var underbart. Svarta backar borde finnas i alla städer. Typ.

Hursom helst så är mina planer denna vecka att gå på Burlesque, på fredag. I'll make it happend, men får se om det blir i sthlm i såfall. Sen är det prova-på gymnasie grej på fredag också. allt händer visst på fredag. great. NU ska jag gå och hämta ut ett paket (värsta kissie-style. haha, puke) och sen.. enjoy life.

Later


pure pain

HAA. Först var jag nästan nöjd, det blev inte så fruktansvärt.. glöm det.
DET GÖR ONT SOM FAN.
ett tips för alla som tänker/ska skaffa tandställning; DON'T

såhär bidde det. inte kul.



tandläkare

jag vill inte. hejdå


last days of freedom

Söndagskväll. jag ska tjocka ner mig tills jag inte kan gå. På tisdag får jag räls, varför? tänker ni säkert och det gör ni väldigt rätt i att göra. Jag har inget svar. Vad fan ger jag mig på här egentligen? Usch vad jag ångrar mig. Men nu får jag skylla mig själv och stå ut med det i typ fyra år. HAHA. vem gör sånt frivilligt? Kul om världen går under 2012 och man lever sina sista dagar med metall i munnen. Ae ärligt. Men jag ska iallafall svulla sönder mig själv ikväll, för sen ska jag ha godis/läsk & sånt - förbud. Nu i efterhand känns det sjukt puckat.. Men jag får se. Det vore kul att klara av det, så jag får dom där fina tänderna som tandläkarn tjata om. Värt om jag går runt med det i två år och sen har jag feta märken på tänderna.. så tänker jag. Kaanske att jag gör undantag. Men jag äter knappt godis och så annars så det blir väl inte så svårt. Värre är det med tuggummi. Det får man ju inte äta.. hallå, om man har tuggummi-abstinens då? Det känns lite som att jag skulle sluta röka eller nåt, det kommer ju inte hålla. Har laddat upp med socker iaf hahaha, ganska mesigt tror jag för att vi liksom sista godiset på 2 år men tycker ju typ inte om godis och man vill ju inte rulla till skolan imorn. deeessutom har jag alltid velat äta en såndär dubbel hamburgare på mc, så jag sparar mig till den, det blir kanske imorn. om jag vågar. så lite easygoing tror jag det blir nu.

Ä
r annars typ seg och arg, mitt dagsverk raderades. och det är skola imorgon. nejtack? Nä nu bara märker jag hur roligt det här inlägget blev, så vi slutar nog där. Eller vi ska väl sluta lite positivt;
Ska köpa friskiskort i veckan, järnet liksom.
SOLSIDAN BÖRJAR IKVÄÄÄÄLLL !! :)

- l8er

svull enligt elsa. haahaha.

lördag.

Hejhåpp. Idag var jag på ikea. det var dumt gjort. Men jag fick med mig två par skor också. bättre gjort. snart går jag och lägger mig. skojj. jag är dötrött, ngt är fel tror jag. jag brukar inte vara såhär trött. skojj. först ska jag ääntligen beställa två underbara kreationer. mums. jaa, ha ett bra liv.

love is this, this is love

 

mitt stockholmsköp! snyggis t-shirt från wesc, rea ♥

bra bild, men det var ungefär så mycket jag orkade anstränga mig. är typ slut som människa. jag blir en sackosäck varje gång gymnasieval passerar i huvudet. typ så. och skolan känns jobbig innan vi ens kommit in på veckan med de första läxorna. har fått en del uppgifter, men det är freakin slutbetyg som gäller hära. och nationella börjar fan snart. sjuktskjuktsjuuukt. ble.

trött

Jag tröttnar så snabbt på mina headers, ska sätta mig och göra en ny en vacker dag för såhär kan vi inte ha det. Den vackra dagen är inte idag, jag vet inte hur länge jag suttit här men jag börjar bli ganska äcklad av mig själv. Måste bara övervinna mitt jävla skit beslutshandikapp först. UUUUUSCH jag hatar det. puss.


west


vi gör det igen

Så var man tillbaka i skolan. Ärligt talat så kändes det ganska okej de första 10 min, nu är det bara 2 dagar för många i skolan. En termin kvar, faaast ändå inte eftersom det kommer tre år till sen. Och universitet och högskola och vidare utbildning och man kan ju hålla på tills man dör. Eller pensionerar sig. Jag ska nog satsa på förtidspension, 20 verkar vara en mogen ålder. Ja, så slipper man tänka på jobb, arbete liksom, vad fan ska man göra större delen av sitt liv? Det är ju inte heller så att man kan gå från rörmokare till advokat till frisör. Livet är underbart. Och tills dess så har jag ett gymnasieval att göra. Jävla val, jag är våg hallå? Jag har medfödd beslutsångest-deprisjukdom. Inte okej.

Men vi kör så det ryker tills dammet tar slut. Ungefär så, för ovanlighetens skull så bidde det ett långt inlägg med text. Men sjukt skönt att bara få skriva, det kan vi köra med i fortsättningen. Hur som helst och haver; Ha en bra onsdagskväll. Minilördag, pffff.. som om. Flera månader till lördag.


lev livet levande.


söndag

korsning.
är seg i huvet så ska dra mig till sängs snart, sjukt men sant. hatar att vara felinställd när skolan börjar så jag är död när alarmet går igång typ mitt i natten. jag har saker att tänka över. typ.. gymnasievalet. fast nej, en annan dag. vad den här bloggen innehåller kanske? vet ens oprah det? kan vara så väldigt snäll och bjuda på en bild. men inget mer, godnatt.


snyggt hål asså. om 9 dagar smäller det, typ nyårsafton igen. jag vill inte. tänker fly landet bara så alla vet. troligt ja.

mood

life's a bitch. you learn to appreciate yourself, just to discover that you're the only one who does.



I know what I want and I want it now

där ser man, fräsch bild. bradär.


tursdag

party kanske?




gammalt

dagens skämt; elsa får tillfälligt fel i huvet och bläddrar till början av bloggen. hysteriskt.
men jag hittade mina nyårslöften för 2010. nu kör vi en utvärdering (frööken, plus i kanten där va?) av dom.

TRÄNA MER - ha ha ha. 2011 nu kör vi.

SATSA MER PÅ SKOLAN - höjt betygen. mucho bra (Y)

SITTA MINDRE VID DATAN - sista månaderna, ja.

ÄGNA MER TID ÅT KOMPISAR - typ. alltså...

GÖRA MER SOM JAG VILL OCH VARA SOM JAG VILL VARA - haha??! fine

VARA MINDRE NEGATIV - om man jämför bloggen för 1 år sen, gud ja.

MOGNA
- antagligen inte

SPARA PENGAR - mhm, I'm a rich bitch

SLUTA BRY MIG SÅ MYCKET OM ANDRAS ÅSIKTER - ja typ.
bara för att det va kul typ. peace

SHOPPA

back to basics

stockholm i mitt hjärta. jag är tillbaka.

fast varför känner man sig alltid mindre än vanligt när man åker tunnelbana själv? alla är vuxna ju.. å andra sidan känner man sig stor som kan själv. heee. just nu är The Element of Freedom (album, såna som knappt finns längre men som man lägger pengar på, alltså köper, för att få musik, alltså inte olaglig, gratis nedladdning) bra. bara så att alla vet. ska sno den härifrån. jag ska även bara tänka på mig under 2011. alltså mer än jag gjort innan, för det förtjänar jag fan. livsviktig info liksom, men nu är det ba så. värt, ja. borde ha som nyårslöfte att sluta skriva om ingenting på bloggen men det är ju försent nu, nyårslöften gör man väl innan själva året börjar? too bad.
pussen på rumpan.


&

b e a u t i f u l l l l l l l l l l l l l l


happy brand new year

bästa nyårsafton jag haft. låg i en soffa med magsjuka hela dagen, spydde 5 ggr och mådde sjukt illa. tack för den typ.. tog mig upp och såg lite fyrverkerier vid 12, fast mest på tv. och stockholm? pffff.. tror inte det. åker dit idag istället, tror jag. första dagen på 2011 spenderades framför tvn. Kände mig kul ja. men nu.. gör vi nåt. bokar biljett till sthlm till exempel.



kul bild också. typ modell sumo. I like.

ciao

RSS 2.0