make me proud

Kaos vad dålig uppdatering. Hemma nu i alla fall, jobbade 4 timmar. Bland det värsta jag varit med om, fick städa, kunde lika gärna lekt i en sophög hela dagen. Så fräsch jag kände mig. Men nu lämnar vi det.

Måste erkänna att jag blir lite stolt när jag ser tillbaka några månader i bloggen, att den liksom finns och har funnits så länge. Går mot 3 år nu eller vad det blir.. Oj alltså. Ibland bara slår det mig vad poängen är, jag har typ inga läsare, lägger inte ut bloggen på fb, bloglovin och allt vad det heter.. Egentligen skriver jag väl för min egen skull, antar jag? Skriver gör jag ju i alla fall, den som läser ser vad det står liksom. Skulle aldrig ha orken att bli någon ny Kissie eller Hanna Widerstedt. Helt omänskligt att man ska behöva operera allt man har vid 20 års ålder för att nå toppen av bloggsverige. Hur värt är det om 5 år? Fattar verkligen inte.

För tillfället sitter jag på golvet och segar mig igenom någon slags uppresning av allt som ligger där. Fastnade som vanligt i oviktiga saker.. Vill bara bli av med det så jag kan ägna resten av kvällen åt Flickan Som Lekte Med Elden. Mitt inne i milennium triologin, sådär 2 år efter Sveriges genomsnitt. Men attans vad bra dom är.

runaway

Efter att ha sovit ca 12 timmar är jag halvt tillbaka i livet igen. Drar till jobbet snart. Ska packa och åka till landet efteråt, men bara till lördag för då ska jag jobba igen. Cash is king.
Saknar new york så det gör ooont, helt knas jag är. Hatar Sveriges värdelösa sommar. Nej ska ta tag i mig själv nu, get a grip.

Årets mugshot

LATER
 

get your ass back home

FUCK, skrev värsta inlägget och råkade trycka bort allt precis när jag var klar. Standard.
Är iaf hemma nu, sovit en timme. Död
blogg.se har gjort om sig, fattar ingenting.
jobb om tre timmar, får se hur det kommer gå haha.
orkar inte, klockan är 7.40 hos mig.
CIAO



Obeskrivlig lycka och inget annat. Nu åker vi, ses i ett mycket bättre liv om cirkus 10 dagar. CRAZYSHITBANANAS, NU KÖR VI. Bra dröm, hoppas bara jag aldrig vaknar. Haha.

(tidsinställt)


bästaste bästa


helt vanlig torsdag

Eller? Ville bara meddela att jag har sommarlov. A känns väl helt okej liksom, inte för att jag bryr mig eller så kunde gått kvar i skolan gör inget.
Ae underbart är ordet.
Drev omkring lite på stan med mina classmates, plankade spårvagn och lite såna standard aktiviteter. Nu måste jag börja packa börjar bli lite stressigt. Ska käka ute med papi sen, blir mys. Tåget går 6.30 imorgon, tagga livet. Min dygnsrytm kommer fucka upp sig totalt. Men jag bryr mig som sagt inte. ÄPPPLEEEET NU KOMMER JAG.
så jävla glad.

right now

Efter ungefär 3,5 timmes matteprov är jag äntligen klar med första året på gymnasiet. Tiden har gått obehagligt fort, men det verkar helt enkelt som att sommarlovet börjar imorgon. Två timmar avslutning och sedan är jag fri. Känns helt upp och ner.

Ska börja se över packning snart och chilla sönder framför en film eller något. Usch så bra man kan må, trots att rälsen ömmar och min hud är galet solbränd. Bra där elsa, solkräm är bara för töntar.

over and out

let's go


what's new pussycat

Dör.

hos dig är jag stark



Lika skönt som vanligt att spänna åt tågrälsen, om inte skönare den här gången. Vaknade med sån jävla vidrig smärta. Hur sooom, hade en mysig dag ute på landsbygden med min gulliga klass. Gosade med galet söta kattungar och grillade korv. Braa dag. Nu är jag slut som människa, ska lägga mig och läsa, tagga lite matteprov imorgon. Har redan börjat ställa om dygnet 6 timmar bakåt, ska kunna hålla mig vaken till 2 åtminstone.

arrrrivederci


PINSAMT SVERIGE

Usch, tur att jag drar härifrån snart. Skäääms.


summerlovin'


... so help me god


I'm a bad boy for breaking her heart


I don't shine if you don't shine

Håller ut. Det är vad jag gör, helg imorgon och sedan är det 3. Dagar. Kvar. Kommer spåra totalt.
Annars går jag runt och tjurar på alla mössor som drar runt på staden och i skolan, skryter lite lagom så man känner sig hur kul som helst. Ca 730 dagar kvar. Deprimerande siffror men ska fan börja räkna ner redan nu.

Åkte upp till upppsala i tisdags och firade student, i onsdags åkte jag ner igen för att jobbba hela min lediga dag. Cashade i alla fall in helt ok med ob och så.

ciao


på repeat



1.13 & 2:13 ♥

read my mind



ORKAR INTEEEE ÄR FÖR TRÖTT SNÄLLA LÅT MIG SLIPPA.
Har kaos den här veckan, ska direkt från redovisning i skolan till uppsala och från
stockholm till 8 timmars jobb på onsdag morgon. Någonstans ska jag hinna plugga till prov på
torsdag och jobba igen på fredag. Tagga medvetslös i helgen.


RSS 2.0