30 maj

hejbloggen,
är inte så pepp på måndag imorn. jag är så sjukt skoltrött, de känns som det aldrig blir sommarlov, men typ 10 dagar kvar nu. skönt. idag har jag kaanske hittat något till avslutningen men kan inte lägga ut det än (anna) eftersom jag inte har bestämt än. måste fortfarande hitta ett par skor till. vi köpte ny dator igår så nu sitter jag och fixar itunes och laddar ner massa musik, de går långsamt som fan. haha har inget tålamod just nu och det går ju ännu sämre när man ska ladda ner mer på en gång. blä. hursomhelst, sista normala veckan nu i skolan. (y)
KRAM.


saturday

shobloggen.
har varit hemma idag och chillat. först ösregna det och sen blev det soligt efter fem minuter. normalt väder här i Sverige (y) ska dra med mamma till typ hageby nu och hitta nåt jag kan ha på avslutningen innan jag bryter ihop, haha. planerna blev inte riktigt som det skulle idag, fan också.

pus.

- uppdatering; hitta inget till avslutningen, ska till ingelsta imorn. haha jag tänker göra vad som helst ;)

my first kiss




tjat

okej nu är jag för trött för att bry mig om jag tjatar. de min blogg och jag skriver vad jag vill ;)



17 dagar.
går sönder snart :o


halo




the botten is nådd, men hur kommer man upp till ytan igen?

tonight

hej.
orkar egentligen inte, men gör de ändå. vet inte varför.
var på stan idag med anna, typ från 14-19. ha. vi gick runt i butiker och var allmänt sega tills vi satte oss och fika. då fick vi världens kick och sprang in på monki där vi var i minst en timme, helt ärligt. vi plocka på en allt som såg bra ut typ och tog ett provrum. Sen är ju grejen att man bara får vara en i taget (varför?!) så vi turades om med att vara inne och prova medans den andra stog utanför och såg på typ. helt sjukt roligt, hade sån jäkla beslutsångest, trots att det sluta med att jag bara köpte en sak.. haha värt. Men det var ändå bästa dagen på länge :)
nu orkar jag inte mer, godnatt.

ska göra om bloggen. hela grejen. tror jag.




<3

me and my guitar

sho bloggen (:
har haft världens mardrömsdag i skolan idag. USCH. det är inte klokt; vi hade 3½ prov. På en dag. Haha seriöst vad är det här? Språk, idrottsnånting (dom sa att det var orienteringsprov, men jag vet inte..) MATTEPROV och vi skulle göra ett i SO också men vi hann inte göra klart det. Men nu är det i princip inget kvar att göra, har redovisning nästa vecka, men då är betygen redan satta. NICE. Två veckor kvar till sommarlov. (Y)
Brorsan fyller år idag, så det blir middag med släkten klockan sex, annars inget :)

puss.


me and my guitar - tom dice


BIG NEWS



WOOAH! Oj. Näe alltså jag vet inte om jag vill riskera att bli ihjältrampad av alla hysteriska fans för att få se dom men det vore ju lite coolt. Faktist, att de kommer till Sverige av alla länder.

Nu är jag curious;

- vad tycker ni?
är twilightgrejen överskattat eller helt underbart?


eminem

dagens låt.


not alone - eminem

haha min musiksmak är inte normal (a)


pussss.

someday

hejhej.
lätt bästa dagen på länge i skolan idag. vi skulle haft prov igår, men vår lärare va sjuk och idag skulle ju matteprovet vara, men hon var sjuk idag idag igen så vi hade svenska, men slapp för jag&elin var på friendsmöte, jättekul menmen. sen skulle vi haft provet på typ nästa lektion men vi hade musik istället för den skulle vi haft på eftermiddan. sen fick vi sluta efter språket 11.30. Haaahaha så skönt :)


m å n d a g

sho snyggon.
jag är fukn stressad, vi har tre prov den här veckan och jag kommer gå under (y)
annars hade vi världens bästa föreläsning eller va det heter idag, om typ droger och alkohol. ärligt min kung :O så bra va han, helt klockren.
men nu måste jag duscha.. och plugga? äeeee dö.


22 maj

hej jag är sjuk igen. alltså.. jag brukar inte vara sjuk ofta alls, och nu har jag varit det två gånger på typ en månad. Det hade ju precis gått över ;O fuuck. jättekul att behöva sitta inne och dö när det är 25 grader och sol utomhus. har så galet roligt också, de finns ingenting att göra. har sett på the Holiday, jude law är snyggggging, men annars har mitt liv ingen mening nu, så jävla segt.
usssch kill me.

fredag

hejhopp .
bra dag idag, fick veta att jag kommer få mvg i engelska. det känns fortfarande helt knäppt, :D hahha. hemkunskap.. vi skulle göra rabarberpaj och det vart fel. syslöjd och jag gjorde fel för 10000 gången, brabra. men ändå mvg. woah.
__________________________________________________________________________________________


life's the longest lesson, it takes an entire lifetime to get trought it.


countdown

uuuuusch vad jag längtar

27 dagar



I'll be waiting

dagens låt.



pussss på bästa sommarvädret ! :)

grattis

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA PAPPA! :)




godis



JA TACK.

diesel

rubriken makes no sense, jag vet. men hur viktigt kan det va?
känner mig allmänt konstig just nu jag vet inte.. eller nåt känns fel.
aja, hade idrottsdag på stadium arena och jag tycker det gick ovanligt bra för mig, hah. förutom sista grejen man skulle springa 3 km. de var tydligen sommar ute och typ 40 grader, så jag gick mest. aja, cyklade iallafall hem och jag bara väntar på att träningsvärken ska komma nu. slutade tidigt iallafall och kom hem halv tolv.
imorn ska jag stå i cafeterian på skolan så slipper lektionerna. soft.


somebody


dagens låt då.
men tycker faktist inte om hans röst som sjunger. och låten är väl inte heller jättebra, men skitsamma. :)



'Cause nobody wants to be the last one there
'Cause everyone wants to feel like someone cares
Someone to love with my life in their hands
There's gotta be somebody for me like that

'Cause nobody wants to go it on their own
And everyone wants to know they're not alone
There's somebody else that feels the same somewhere
There's gotta be somebody for me out there

m u s i k







orkar faktist inte mer nu, det blev inte lika mycket som det skulle blivit, men whatever.

puss.


ledighet

hejhej bloggen
är lite konstig i huvet, har läst ut fjärde hp boken och det tog från halv fyra till typ nio.. la knappt ifrån mig boken. HA, jag är inte besatt, lovar (a) men slutet är så himla sjukt att man blir helt konstig i huvet av att läsa.. nog om det. Nu är det ju fyra dagars ledigt framöver, det är grymt bra. ska sätta igång med femman. hahah nä, behöver nog en paus nu, på nån dag eller så. fast kommer inte kunna hålla mig, hahah känner mig lite som en elvaåring.


tjaaa.

jag lever, förlåt för min sämsta uppdatering nånsin. orkar inte sitta vid data, har mycket viktigare saker för mig.. Hahahahah. läser harrypotter böckerna för andra gången och ska komma igenom alla böckerna. har läst ut dom tre första nu i helgen och har typ en halv, trasig fyra från min kusin som jag på något sätt får fixa andra halvan till. Hursomhelst, helgen har inte varit särskilt händelserik. skola idag, och det är inte alls skönt att torsdag-fredag går bort den här veckan. nej usch ;)


technologic




nu ska jag gå och lägga mig, upp kl 5 imorn (y)

listen

 

onsdag

hejbloggen
har varit vanlig skoldag idag, typ. Imorn ska jag&bästa elin till skansen, de ska bli kul.. hoppas jag. Har haft ont i halsen hela dagen, haha men de skiter jag fullständigt i. de får bli bra tills imorn, annars blir det bara lite jobbigare.



PUSS


where are you now

Hej
har så jävla ont i huvet, men ska försöka göra det här nu då. Skola som vanligt, fick gå innan lunch och missa lite av språket idag för vår klass var på de geer gymnasiets uppsättning av Fame. Vi cyklade in till stan och åt på mcdonalds, haha typ halva klassen satt vi bordet. Aja, har som sagt helt galet ont i huvet av någon anledning. Ska duscha nu och sen försöka sätta igång med musikarbetet. Uschblä.

puss


orkar egentligen inte och han är dum i huvet, men men..
crawl - chris brown

no boundaries

dagens låt får bli den hära då :)


no boundaries - adam lambert ♥

BRA MUSIK


update

shosho
har nte uppdaterat på några dagar nu, men orkar ärligt talat inte. Har haft en bra helg i alla fall, kan skriva mer sen. är bara så trött, haha. men valborg blev rätt så bra till slut, men vädret var sämst och vi hängde med 5åringar :)



pussss.

RSS 2.0