I'm Indian



Kan ju inte säga annat än att dagens outfit är en klar tiopoängare. Kanske borde byta etnicitet.


kass

Helt värdelös uppdatering. Glömmer bort bloggen, har så mycket att göra nu.
Skoja, har jag inte alls för det är lov om 16 dagar. Does that make me crazy? Om det gör.
Ska kanske bättra mig. Idag är iallafall världens mest ovärda, det mest dramatiska so
far var att gå hem med indianfjädrar på huvudet och sandaler i ösregn. Var smutsig,
blöt och uppskattade världen mindre än någonsin den här veckan. Gick och sjöng
Call me maybe hela vägen också, fick den inte ur huvudet så det hann väl bli kanske
50 repriser av den äckliga refrängen. Härligt var det i alla fall. Nu ska jag få klart
religionsuppgiften. I wish.
Later.


maybe we're crazy



-                                                                                 

And I hope that you are having the time of your life
But think twice, that's my only advice
-   
                                                                               


victory



Struntar i hur übernationalistiskt det låter - fan vad stolt man blir över att vara svensk. Euphoria helt enkelt.

hey beautiful


hot stuff.

Äckliga dator. Nu ska jag ut och inget annat. Satsar på världsrekord, världens längsta promenad. I'm gonna live my life no matter what we're walking tonight bara. S'att KÖRVI.


she will be loved


EURO 2012

16 dagar. Sedan smäller det.


give yourself away

Bestämde mig för att bli frisk idag och jag blev (ganska) frisk. Även om jag skulle haft 40 graders feber skulle jag varit frisk för jag tänker inte vara sjuk längre. Simple as that. Taggar mitt friska liv som börjar imorgon. Haha känns som att jag inte haft något de fyra senaste dagarna.
Kul att det svenska vädret ska explodera och bli 20+ med strålande sol så fort jag inte går ut på flera dagar. Fattar både vinken och ironin, men aldrig mer tack.


the only way is up


sooo sick

Älskar förkyldningen. Älskar halsontet, huvudvärken och nysningarna. Var det party eller? KAOOS. Gillar att jag släpar mig till jobbet också, inte alls desperat efter pengar eller så. Woho.

you are young


when one door closes


everybody just have a good time

Trött på skolan. Det är helt psyk hur mycket jag har den här veckan i skolan och då är skolan bara 2 dagar till. Tagga jobba ihjäl mig, haha. Typ 30 dagar till sommarlov, känns som att någon ska hoppa fram när som helst och ba; skojjjja kunskap har inget sommarlov trodde ni det själva eller? Ni har två prov och fyra inlämningar till nästa vecka, ta det lugnt kan ni göra efter pensionen, hahahha.

Närå. 31 dagar, sista sinnessjuka ruschen. Vill verkligen orka, så nu kör vi.

måndag


KAOS PÅ ALLT, ALLT PÅ KAOS, PÅ ALLT KAOS OCH KAOS ALLT PÅ.


your body is a wonderland

Img1430570381_large

P
lugg, jobb, glass och ingen träning. Way to go girl. Taggar ny vecka, tre dagar i skolan så ska inte klaga. Har galet att göra, men de lugnt - jag ska lyckas göra det. Så är det bara. Livet krånglar lite annars, slutar det inte snart blir jag sur.
hold on be strong o allt sånt

drick

Är du skön eller?

katy baby



Tuff tjej.

doesn't mean I'm lost


säger hejdå till det raka håret för den här gången. snyft. HAH närå fan jag är bra som jag är annars också, rufs och allt. Men lite synd är det, så jäkla mjukt som det är nu.

just because I'm losing

Taggar för fullt inför friluftsidrottsäventyret imorgon. Ett helt dygn helt utan rinnande vatten, el eller värme mitt ute i skogen någonstans utanför landet Ingenstans med massor av roliga aktiviteter och orientering! Så jäkla spännande jag kan inte sitta stilla av lycka, tänk att få sova i tält och grejer! Vädret verkar vilja bli lite sådär men det är bara mysigt med fyra lager kläder i sovsäck.

Ae om man bara varit lite mer positiv kanske. Håller humöret uppe så gott jag kan, kan ju faktiskt inte plugga alls därute. Ska bara packa världens största ryggsäck. Hatar ryggsäckar, haha. Närå det kommer bli helgrymt det hära. I wish. NU KÖR VI.


#5508


straight up


strike a pose bara.

O
j så fyndig rubrik då. Snäll som jag är lät jag mitt hopplösa hår plattas, älsklingsmåndag och allt. Hade ingen aning om att det var så långt haha, har dragit i det hela dagen.

x

kings & queens



Someday we'll be kings and queens ~


ful



Han är inte vad han en gång har varit, men den här bilden verkar vilja säga något annat. Och jag som bestämde mig för att jag var över honom för några timmar sedan, hahah. Ironiskt? Fast den är ju så överdrivet retuscherad att jag nog håller fast vid det jag sa.

 
Kunde inte låta bli.Förlåt. Men alltså allvarligt, ryggen - what the fuck?

WITH OR WITHOUT YOU

Hon har gjort det igen. Snöat in totalt - mitt i våren - på en och samma låt bara för att den är så bra att man typ får något i ögat när man hör den. Kan ju bara inte påstå att den lugna versionen är bättre än orginalet så jag gör inte det. Men ska jag vara ärlig så är det inte helt lätt att välja.




stora trygga vargen

Hon har gjort det igen, ge henne lite tid att döda, riktigt bra musik och du får en lång serie farligt snygga bilder. Så är det bara, omöjligt att göra något åt, det är bara att luta sig tillbaka och bara njuta av det vackra i livet. Så seriöst det kan bli.
man måste ju dela med sig av det här goda, bjuda lite.

XX

Så jävla bra, går inte att komma undan beroendet av den här låten just nu.
crystalised - the xx

You Make It Real


adidas



gilla.

RESURRECTION BABY


TAGGA LIVET I STÖRSTA ALLMÄNHET. IT'S WHAT YOU MAKE IT AND WHAT IT WILL BE IS COMPLETELY, INTO THE FULLEST MENTALLY EXTRAODINARY AND AMAZINGLY FUCKING KICK ASS GRRREAT. LEV ALLTID FULLT UT, VARJE TIMME PÅ VARJE DAG OM ÅRET. DET ÄR BARA SÅ VI GÖR DET OCH INGET ANNAT. NU KÖR VI. PUNKT.


(UPPDATERING;
- skyller på peppmusikens surrealistiska påverkan och makt över mitt humör, hahaha.)

blick




varför så jävla snygg?!

ute i solen

Försöker så gott jag kan att skriva fast jag inte ser något alls. Känslan av att kunna sitta ute med datorn i solen slår det mesta, så idrottsuppdraget får lida lite av felskrivningar, haha. Är farligt sugen på glass, men får försöka överleva utan. Så länge termometern visar 20+ kan jag inte vara annat än glad. Underbart underbara vår.


HOT



asbra bild osv, meen så varmt ute - i'm lovin it!


there's no one like me



use your smile to change the world, dont' let the world change your smile

-
cliché.

en bild säger mer än tusen ord


RSS 2.0