living young, wild & free


London 2012 Olympics

Äntligen hemma efter underbart soliga dagar i skärgården, jobb och 1,5 timme på Bauhaus. Klagar inte alls, har övningskört hela eftermiddagen och hunnit med både en Audi och en motorväg. Två oskulder i en smäll, haha.

Ska ta en grymt efterlängtad dusch, packa ur och bänka mig framför invigningen snart. Bästa sommarlov.

This is why

Har haft fullt upp med sommarlov och inte orkat sätta mig ner och skriva. Sorry bout that. Var uppe på konfirmation i Rättvik, blev nostalgisk och bölade ikapp med alla ledsna barn som skulle hem från tre veckors läger. I know the feeling så att säga. Annars har jag haft jobb, ska ut i skärgården idag och jobba igen i helgen. Känner hur sommarlovets dagar börjar rinna ut. Depri. Ska göra det mesta av de som är kvar. S'att yäs.


I stop at nothing

Hemma i soliga Norrköping. Tänk att staden alltid är så fin varje gång man kommer hem igen och till skillnad från södra sverige är det sommar här. Bara blå himmel hittills. Bästaste peking. Har spenderat större delen av dagen på el trabajo. (haha vad är det med mig och avslutningar på spanska egentligen?)
 
Hur som, kom just hem efter en löprunda. Sprang tydligen helt fel för jag kom tillbaka samma håll jag började åt. Andra gången I rad. Lokalsinne? Det är fan svårt att hålla koll på alla gula träd..
Ska in i duschen och avsluta måndagen med en film. Sommarlov barrrra. 
 
 
 

seal my heart and break my pride

 
Det är galet tråkigt i södra sverige för tillfället. Hatar vädret, det är för mycket regn för att vara sommar. Alltså ser jag det som höst för om detta är den sommar Sverige har att bjuda på, then I'm gone.
 
TACK & HEJ

details in the fabric

Slänger in en bild på lite ögongodis. Det är trots allt torsdag. Ska festa till det med att dra mig ur det apatiska, dösega tillstånd jag befunnit mig i de senaste dagarna. Fyfan elsa.
Haha jag är en sådan tönt. Obotlig.
 
CIAO

detsamma

Gud måste vara upprörd ikväll, han saknar ju en ängel.
(observera: självironi)
Igga den otroligt charmiga (här bjuder vi) webkamerabilden och ba kolla på hååååret. Så jävla långt. Tar aldrig slut. Depressionen alltså. Hur dum får man bli? Gick och klippte mig hos en spanjor som inte kunde ett ord engelska. Förtjänar det nästan.. Blev med halva håret. A men muchos gracias bitch. I'm out.

skinny boy


for you I'll do anything

Helt ok ögon om jag får säga det själv. Resten är lite sådär allmänt skevt, haha.

BIG APPLE BABY #2

Vi bara kör.
Lägger bara ut några, har verkligen hoppat över hära men kan inte lägga ut 600 bilder liksom. SORRY.
 
 
 
 
 

Thank God It's Friday

Slut. Har haft en supermysig dag hos födelsedagsbarnet vio. Gick från stan till absolut längst in i lindö. Med sprillans nya skor. 1,5 timme eller något. Stackars fötter. Stackars mig.

Hur som helst, ska ligga och ta igen mig framför en film nu. Orkar inte munken, my feet are killllling me och jag är trött som ett as. Fest på east fm, det är vad jag orkar med haha.

Imorn drar jag ner till landet Skåne, det blir mys. Fem timmars bil, precis vad jag vill ägna sommarlovet åt..
 
Pöss
 
Uppdateeering: drog ner till munken ändå, haha. Det blev trevligt med fina personer jag gillar s'att. Är om möjligt ännu tröttare än förut men fick en skön promenad ner till rese bara för att ta spånkan direkt upp igen. Så leker livet en fredagskväll i mitt fina Norrköping.

BIG APPLE BABY #1

Tänkte dela upp bildbomben. S'att nu kör vi. Hatar bloggens bredd as always och vet att bilderna är töntigt små, men det är som det är.
 

like the 4th of july

Happy anniversary honey
 

don't wake me up


below the line

Mår helt otroligt apdåligt. Pallar inte någonting, kan knappt röra mig och det är så otroligt frustrerande att jag snart inte vet vad jag heter. Inte ett dugg okej. Sommarlovet - snälla pausa tills jag blir bättre. Skiten som för tillfället förstör mitt lov så mycket det bara går - fuck you, bitch.
 
Känner mig helt trampad på, och då menar jag inte att någon har trampat mig på foten. Hittade faktiskt något som inte kunde beskriva känslan på ett bättre sätt; http://youtu.be/7F70gQ84FyM (funkar inte att lägga ut videon på bloggen, men det är bara att trycka på den fina länken)

RSS 2.0