liten tjej

hahaha hittade världens äldsta bild på mig när jag gick på lekis. kanske 4-5 år gammal. tufft med snickarbyxor också.



15

sicko.
har arbetat hela dagen på min födelsedag. haha. fick blackberryn i present, taaaack pappa! blir en rolig kväll fylld me läxor. ska i alla fall äta på poseidon så de är väl lugnt. PEACE OUT.


lookbook



sssssssnyggt.


want you to make me feel like i'm the only girl in the world.




Take me for a ride, ride
Oh baby, take me high, high
Let me make you first
Make it last all night
-

tufft.

sista dagen som fjortis, hur känns det?
UNDERBART SOM FAEN.
har tappat bort kamerasladden, ba tillfälligt. annars går de bra på scandic, jag måste va världens bästa servitris/diskare/kock/slav som finns. yes så är det nog. och så blir det ledigt på fredag för då drar jag till världens bästa återträff. sjuuuuukt bra.
det är 6 timmar kvar. tagggggaaa.
fuck yeah.


don't let me fall




erase me

weeeeeeekeeend baby. varför vaknar man kl 8 på en helg? ska fråga 118100 eller nåt för ja kan ju inte vara frisk. är helt seg i huvet efter min praovecka. var ute i ingelsta med mamma men jag kunde inte tänka klart och var helt efter. det blev en tröja på h&m iallafall, randig vanlig. sen träffade jag pappa och dom. nu sitter jag hemma. så äre.


elsa.


bara för att ljuset blev bra och inget annat. haha bombar med inlägg, men nu får de va så :)
puss mina bästa läsare, alla fem stycken, hehe. :)

fint från h&m


kings and queens

BILDER FRÅN IGÅR

  
så jävla sant också. ganska konstigt fokus?
pusss.

ny header

vaa tyycks? usch va jobbigt det är att göra. puuh. va vad grejen med 100 bilder? ja ja är rätt nöjd så nu får de va så. nu ska jag sätta mig vid musics and lyrics på 3an. imorn börjar praon, ja hoppashoppashoppas att det blir lyckat.
peace.

never say never



dagens egobild. we love ego.

VMA 2010

Sett den? gör't.
lady gaga är så söt som gråter varje gång hon tar emot ett pris och det är så många kändisar att man blir snurrig. haha. grymt (:









dog days are over



tjo världens bästa uppdatering.
ingen skola nu på två veckor för vi har p r a o . sweeet liksom. första veckan ska jag vara på nt och andra på scandic, så de funkar ju :) är bara sjukt glad över att jag slapp hamna på nåt ica för de verkar dösegt. ikväll är de myskväll hos sanna. och imorn ska jag fan lyfta mitt arsle och gå och hitta ett par skor. eller två. fast tre funkar ju också. men huvudsaken är att jag blir av med mina slitna, äckelgamla gympaskor. ska sitta på dinsko hela dagen om de krävs. haha. hoppas nån är med mig annars gör ja de själv, bara det blir gjort. jag hatar skor, det finns en miljon av dom och jag hittar aldrig några. tills imorn alltså. Ha.
pusssss.

samson

jag älskar skolan. det är så skönt att slippa all press man hade under lovet och man kan lugnt sitta med sin enda läxa på månaden och känna att allt är okej. varför klagar folk på plugget? det är ju bara så underbart.. kul.
juuste, ingen mer sarkasm i bloggen. sorry, jag glömde. Nu ska jag fortsätta på mitt eviga so-arbete.
pus.

kvällens låt. ganska underbar bara.


this is how alive I am


wait for it

Det kommer. promise! ganska kul att jag har läsare varje dag när jag inte uppdaterar.. usch känner mig oförtjänt av det, men ni är för gulliga :)
pusssss.

abstinens

 

galet snygga, bara 4370 kronor.

21.13

hej. ja vet att jag har blogg.se sämsta uppdatering. men jag vet inte vad jag ska skriva ärligt talat, ja vill men det är tomt :)
iallafall så har ja sytt på två ställen i ansiktet och åkt ambulans. cyklade in i en bil i onsdags så rutan krossades. döskojs. aa så nu går jag runt med en nackkrage och den älskar vi. känner mig inte alls som grannen i beck, nejnej. och vi har skolfoto på onsdag typ en timme innan jag ska åka och ta bort stygnen, för världen är så galet rättvis och jag älskar att allt går så bra för mig just nu. Känner ba att jag har världens flyt ju.
och jag ska sluta va sarkastisk i bloggen nu :)
nu ska jag gå igenom alla hundra läxor vi har den här veckan igen, sen ska jag försöka sova me min älsklingskrage så får ni ha de så bra.
och sarkasmen slutar här.
PUSSSSS.


RSS 2.0