världens sämsta uppdatering

hej.
jag har faktist sommarlov, det är min ursäkt och jag tkr den funkar rätt bra. sitter i bilen på väg hem. ska bli grymt skönt att komma hem, hahah fast är så freakin trött på att åka bil. Börja runt halv fem och nu är klockan 9. underbart. imorn drar jag vidare, så de blir inget internet då heller. Längtar bara till onsdag, då ska jag dra upp till västerås ♥  men de är en evighet dit så får se hur bra jag klarar mig tills dess. Haha. Kanske orkar lägga in bilder när jag kommer hem, om jag nånsin gör de. de känns det som att jag kommer fira min 50års dag i den här bilen. fyfan. nä, bildbomb kommer när jag är hemma. men först ska jag duscha. mmm..

kick it.

2012

såg den igår, den var väl helt okej, lite konstig och fatta inte alls slutet. trodde faktist att den skulle vara bättre.såg den igår, den var väl helt okej, lite konstig och fatta inte alls slutet. trodde faktist att den skulle vara bättre. Inga planer för idag annars, kanske drar ner och badar eller nåt. fint väder iaf (y)




det snurrar i min skalle

shobre bloggen.
sitter på en säng utanför kristianstad och lyssnar på familjen med B&J's fairly nuts i magen. Haa, sommarlov liksom. Idag drog vi in till stan och gick runt lite, finns rätt mycket här. Köpte tillslut en blå kofta, stog och valde mellan blå och typ persikofärgad i kanske 20 minuter och det sluta med att mamma ryckte åt sig den blåa och köpte den. Jag vet fortfarande inte vilken jag ville ha mest. Haha, menmen. Annars har vi hyrt 6 filmer, haha. så det blir maraton nån dag, skulle regna på torsdag typ. Och en ska vi se ikväll.
De var väl allt.

oh så låten som spelas på repeat;



PEACE

present

och och och; jag fick en kamera i konfapresent. nu ska bloggen bombas :)
när jag kommer hem alltså.. och orkar. men de kommer. haha.
puss.


fuck yeeah

HEJ.
jag har varit på världens bästa läger. och jag känner mig skitkonstig som åkte därifrån.. puckat asså. men fy fan va underbart det har varit. ♥ Nu sitter jag i bilen på väg mot skåne och mammas sommarställe. annars ska jag ta mig upp till sthlm & västerås så fort jag kan. Usch va jag saknar allaaa, inte kul ju. Aha, nu ska jag chilla till fredag, då kommer jag tillbaks och sen är de lite rörig planering men jag ska till västerås. och stockholm. :) batterierna dör om en halvtimme, efter de får jag väl räkna bilar eller nåt de 2 timmar som är kvar. Jag är fett trött, har tappat all kontroll hur man går och lägger sig i tid, satt uppe till 2 inatt.. haha men sommmarlov ju ;)
typ lagom seriöst inlägg.. nu är jag konfirmerad med. aa. cool jag är :)
ha de bra,
AMEN.

over and out

Har packat färdigt. Woah, ska försöka att inte tänka på hur fan jag ska klara av min big size väska imorn. Känner mig lite taskig som drar iväg nu igen och lämnar blogger i några veckor.. Men jag tror att alla 6 (?) läsare eller vad det är klarar sig utan mig. Men sakna mig lagom :) Ska försöka sova snart i värmen, blä.



sommar nostalgi.


HA DET BRA.

pusshej

summmer 2010

hej, jag kan berätta om new york. Jag gick mest runt, i SoHo, på 5th Avenue och runt. Logiskt. Haha, nä en dag var vi på Metropolitan Museum, sista kvällen gick vi på Billy Elliot musikalen. Gjorde av me alldeles för mycket pengar, blev av med min plånbok, såg en kändis, brände benen, svettades bort halva min vikt och åkte business class hem. En underbar resa me andra ord :) Jag och mamma pratar om att åka tillbaka i höst, och ärligt talat så tror jag knappast att jag skulle klara mig utan att få komma tillbaks, så bortskämd som jag är nu.
Efter det drog jag till vårt landställe, kom hem igårkväll. Idag har jag laddat ipoden inför resan imorn. Haha, jag är inte hemma mycket. Ska på konfirmationsläger i Dalarna. fett cool jag är alltså. Nä men det ska bli så härligt, bästa människorna :)
bara jag som tycker de är jävligt varmt inomhus annars? I new york var de ju 33 grader, men man hade ju AC ;O äckelvärme, och inget hjälper.



love the way you lie





Jag ska börja lägga in mer bilder, lovar.
godnatt :)

kickass.




little house






done

Har varit på stan och tagit kort till mitt id som ska komma om typ tre veckor. Annars kan jag inte hämta ut bankkortet, de som blev stulet.. så jag har typ inga pengar. Sen köpte jag för mycket i newyork så jag är skyldig pappa typ asmycket med. Haha, jag som typ upptäckte att jag hade rätt mycket pengar innan jag åkte, nu är jag helt fattig. Sen har jag varit hemma och fixat bloggdesignen.. Jag tror jag är nöjd nu, bättre än förut i alla fall.
Oh jag glömde berätta jag har sett bruno mars. fan va jag äger asså. nu skryter jag verkligen men ni får tåla de, avundssjuka är bra ibland ;) HAAAA, han var fett snygg, oh jag fick nåt stopp i huvet så jag bara gick förbi och glodde. Lyckat, menmen.. Haha. De var skitfränt ändå.
nu ska jag göra nåt annat, hatar datorn, man fastnar verkligen. Imorn drar jag till landet,

peaceout.


RSS 2.0