happy halloween

kopte en t-shirt pa vs.
vardelostvardelostvardelostvardelostvardelostvardelostvardelostvardelostvardelostvardelost
mmma, det kanns inte riktigt bra nu. gor det inte. faktist. nae.
har inte ngt att kla ut mig till. och massa shitshitshit.
kom pa att vi har lakan hemma.. sa ett spoke da. jag vill vara ett spoke, man slipper synas. spoken ar ju liksom sexigt varre ocksa. alltsa. mjau.
ha en kul halloween for ovrigt da. boo.
(hahaha)
buuu.
Jag ar vacker!
det ar halloween, jag bjuder pa mej sjalv. yes.

pictures

orkar nte skriva ngt.
och jag skriver asfult.
godnatt.

MJ; this is it

SE FILMEEN!
den ar bast. bara punkt. tva veckor och sedan ar det kort, see den. jag har aldrig liksom gillat honom speciellt mke, bara tyckt att hans musik ar bra. he's a pure genious. over and out. gud, rest in peace manniska. hans liv var sa himla tragiskt bara pa alla satt och vis, men han verkar anda ha varit en fin person. trots alla rykten och hans forstorda utseende. han var jattesot for han sa bara hela tiden efter varje lat: god bless u all, i love you osv. det ar sa fel. sa jakla sorgligt. det var ju liksom hans stora grej. det allra sista han gjorde. det var ju bara dagar var tills premiaren. stackars alla som jobbat runtomkring hnm ocksa. det maste vara fruktansvart svart for dansarna som grat av lycka nar dom fick jobbet. alla som varit nara honom under alla manader. jag tror att han faktist var lycklig dom manaderna. att han var taggad och redo for varlden. det ar sa fel. och det kanns helt konstigt att han ar borta. varsta pakostade konserten. hans musik ar liksom allt. hur manga miljoner manniskor han inspirerat. han var nog nastan den storsta av alla. och jag holl pa att borja grata genom hela filmen. och nu ar jag pissed off for att jag inte har fatt tag pa ngn t-shirt. it sucks. men sant i livet. helt enkelt; ha det bra i himlen. jag tycker att du fortjanar det for allt du gjort pa jorden.
och hans musik ar faktist otroligt vard.
<3

new york

shoppade idag: neccesar & nagellack pa sephora
vast och munkjacka pa billabong.
idag har jag gatt ca 80 gator. jag har ont i fotterna. okej. jag ar stressad for jag har typ sjukt mkt att gora imorn. dessutom vill pappa ut & jogga i centralpark. jag maste typ ha en halloweenoutift. har typ fyra affarer jag vill till. kmr nte hinna halften av allt for vi ska borja fira halloween typ halv tva, i brooklyn ;o och ju mer jag tanker pa det, desto mer panik far jag. och klockan ar massor, och jag borde ga upp tidigare imorn om jag ska hinna med sa mycket som mojligt. hjalp. och nu ska jag snabbt lagga in bilder. kanske. och skriva om filmen. <3.
xx

kandisspaning

jag har sett lily donaldson. jag har sett caroline winberg. tillsammans. inne pa sephora. HOLY SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT. shit shit shit. jag dog. bokstavligen. okej inte bokstavligen. men jag dog. det ar nog faktist helt obeskrivligt. fyf*n heelt surrealistiskt. och sa fort jag borjar tanka a det sa kommer kanslan tillbaka. omg. omg. omg. jag har sett tva supermodeller (: det har inte duu nananana. skoja. nu ar jag overtrott tror jag. och stressad. men arligt talat, jag trodde faktist inte mina ogon. mamma stod brevid och bara; vilka ar det? och jag var totalt chockad. hahha. det var sjukt vare. och jag visste inte vart jag skulle ta vagen och jag gjorde ingenting for det kandes sa papparazzi att smygfota inna pa sephora och jag vagade INTE ga fram xd aah. vet inte om jag angrar det, men wow. jag var inte beredd. visst har jag langtat efter att fa se ngn kandis i new york. men wow. haha. dom var typ 2 m langa :o de var kul for jag skulle visa var dom var sa jag bara; deras huvven ar dom som sticker upp dar. hahahahha. puckad humor. ursakta for mitt konstiga inlagg.
hejda.

new york fredag

idag blire till att ga o se This is It runt kl 1 (: hoppas jag fattar utan text (a) haha. sen ska jag & mamma shooppaa. forhoppningsvis. det gick riktigt daligt igar sa vi kom fel och det blev inget forutom snygga naglar (:
ikvall ska vi ner till greenwich pa ngn bar dar man far va om man ar under 21. maste fixa halloweengrejs.. aah jag vet inte ;O manniskan hor ju aldrig av sig sa jag vet nte.
xo

p i c t u r e s

fran torsdag (igar)
tryck pa bilderna sa blir dom stora.
ett amerikanskt h&m. jag tkr att det skulle vara sa mkt roligare om nkpgs sag ut sadar :o 3 vaningar o inga barnklader (:
topoftherock
hissen var cool for man sag genom taket sa de blaa i hornet av texten ar ljus vid varje vaning uppat. hehe, dalig bild (:
shalala (a) vilken tid det tog att fixa ;o

new york

idag var vi uppe i rockefeller center, det var snygg utsikt. sedan var jag med mamma och fixade naglarna (: snyggt. sedan var vi runt helt lost innan vi hittade ratt fast det var fel. och jag ar otroligt trott sa det far bli dagen, ursakta for att det inte gar att forsta. bilder far komma imorn.
jag har skitont i huvvet och mar illa. annars are fint. shalalaaa.
godnatt

new york

onsdag.
mama har.
Memphis musikal.
vi gick ut pa stan i duggregnet. det var liksom ett konstigt regn som bara holl pa konstant. den stankte liksom. aja, inte kul, vi hade bara ett litet paraply. menmen, vi var inne pa GAP och jag fick min blivande alsklingsmossa.
-----------> 
sen gick vi runt ettt tag for att hitta ngt att ata, det tog tid. men tillslut hamna vi pa typ BurgerHeaven. hahaha. typisk diner sa jag at cheesburgare. mar illa nar jag tanker pa det for den var jattetjock. ;o
iallafall, sen skulle vi forsoka hitta till svenskakyrkan och det gick int sarskilt bra. jag trodde att det lag pa 47e och 5th ngnting. men jag har irriterande nog ingen koll pa avenyerna har i stan och det visade sig att den inte lag pa 47e utan 48e och pa andra sidan om 5th ave. sa det blev massa tjaffs, och mamma blev sur for att jag inte visste och for att det var pissvader. vi kom dit tillslut iaf och det var typ ngt brollop sa det kom ut varsta brudparet dar alla satt & fika. lite konstigt att sitta dar menmen xd
efter det sa gick vi hemat, mamma & jag fastna pa DuaneReade ett tag och kopte grejs. sedan gick vi hem och bytte om, tog en taxi till Times Square och gick runt lite innan vi hamna pa mcdonalds. jordgubbsmilkshake, illamaende, pappa kom. vi gick bort till teatern. det var sa lange sen att jag inte kan minnas nar som vi alla fyra var pa ngt.. bara vi liksom. det var underbart (:
musikalen var jattebra. orkar inte riktig forklara vad den handlar om. www.memphisthemusical.com for alla som undrar. men den var coool.
sedan gick vi hem 25 kvarter med 5 cm klackar. go elsa. det gjorde bara ont pa slutet och idag ar mina fotter omma. hahah 5 cm ar ingenting. (;
det var allt.
PUSS
musikaloutfit ;  

bilder

fran igar
waldorf astoria

piictuures forts

fran idag.
forlat for ljuset.

I KNOW U WANT ME, U KNOW I WANTCHA.

piictuures

fran igar
puss.

new york

tisdag. vi at pancakes idag. det ar inte alltid jattegott faktist. iallafall, sen segade vi hemma.spelade mest gitarr. jag har spelat gitarr i sakert 4 timmar totalt eller mer sen vi kom hit, hahha. bara gor det hela tiden nar jag ar hemma, for det finns liksom inte sa mkt annat att hitta pa (:
sedan gick vi pa 3D bio. det var varldens absolut sjukaste film jag ngnsin sett. arligt talat, herregud den var totalt utflippad. Cloudy with a chance of meatballs hette den. tecknad. fast ratt rolig emellanat. den handla typ om en kille som uppfann saker och sa uppfann han en maskin som gjorde mat, men den akte upp i himlen sa det borjade regna mat istallet.. haha aja den var sinnessjuk. seeen gick vi och at. fast jag inte hade ngn matlust efter filmen.. fyfan vissa grejjer var faktist riktigt vidriga. och bablablabl vi var pa fao schwartz ett tag. sen gick vi hem, basically.
mamma kmr nar som helst (: ska hjalpa pappa laga mat nu.
KRAM

new york

ok. eftersom jag inte orkade gora ngt at det dar igar sa far jag val sammanfatta allt kort. det gick bra tillslut, typ. Vi gick (sjalva, wooah. hah) till the Boathouse i centralpark. at dar och gick sedan pa 5th. Finally (: vi var inne pa bergdorf goodman, och jag kande mig arligt talat helt knapp i huvvet. det ar varsta kostiga kanslan att se alla modemarken som bara star i tidningar pa riktigt. och dom hade en speciell chanel avdelning med klader fran belle brumelle visningen. och det ar sjukt att jag vet sant. hahaha. iallafall sa har jag ocksa sett louboutin skor, dior, lanvin, prada, dior, hermes, oscar de la renta, marc jacobs, valentino.. asso u name it. (: hahah, sry. sen var vi inne pa lv en kort stund. lovelovelove. de var bast :) iallafall nu slutar jag tjata om det. maste bara namna Diesel ocksa, dom hde en dj i ingangen. elsa alskar affarer med hog musik (abercrombie) sa det va najs. jag prova en jattefin gron mossa som jag kke skulle kopt om den inte hade kostat 80$.. sen sag jag varldens snyggaste skinnjacka som nog var lite dyrare. jag ska bli rik nar jag blir stor. man blir pushad till at jobba garnet nar man ser sant. (: jag ska ha rad med det jag vill kopa. punkt.

fuck blogg.se

jag hade skrivit varldens langa inlagg som tog ca 20 min att skriva om min dag. nar jag skulle publicera det sa funkade inte sidan. sen pa blogg.se stod det att dom skulle gra om ngt och att det skulle vara fr 00.00-04.00. och det ar svensk tid sa mitt inlagg ar nu, nar jag har vantat i 4 timmar, BORTA :) fyfasen va lycklig jag ar. gud jag vill hoppa av gladje men jag ar for trott. sa nu gar jag & lagger mig ist. PALLA. helvete.
P U S S :D:D:D:D:D:D:D

new york

shoooooooooo
jag har trakigt. vi ska va har sjalva fran 11 - 15. shalalaa. jag kan ga ut, men det ar intekul att ga vilse har, och det ar bara vuxna overallt sa da kanner man sig helt fel nar man gar runt dar sjalv. det blir inte riktigt samma grej. fast det ar jttefint vader ute ;O aaaah va irriterande. naaae, jag orkar inget. visserligen vakna jag faktist kl 9 idag (: hahah helt galet ju. fast jag ar ando astrott :/
roligaste inlagget so far ?
ciaos

new york

sa. det forsta jag gjorde nar jag kom hem var att ga in i duschen. sen blev allt battre (: eller det kandes sa. fastdet blir nog inget av ngt imorn. ingen har liksom tid med oss. det var val en dalig ide att komma nu, det har vi sagt hela tiden. men dt kanns som att det kommer ju folk hela tiden hit och dom maste ju fa ngn slags uppmarksamhet. vi kmr hit ca 2 ggr om aret, och de tva gangerna ke man kan ta ledigt en langre period eller ta en paus i pluggande osv. men man kan inte fa allt, sa bry er nt. jag ar for bortskamd som far aka hit sa mycket ando.. sa ar det bara helt enkelt. men jag kanner mig bara ivagen, ingen har tid med oss. det ar inget man riktigt onskar pa semestern. whatever,jag far leva mitt eget liv elr ngt xd heheh. men jag moste seriost ut pa stan snart! ;O
far se som sagt och helt enkelt. nu ska jag ga och lagga mig. och vakna sent imorn. och inse att min forbannade jetlag ar borta. och sedan vakna upp ur den drommen kl 6.30 och forsta att det aldrig kmr att handa :)
adios darlings

new york

PIIICTUURES :D
casinot
akvariet
otroligt intressant alltsa, wow. (a)
PYSS

connecticut

HAHAHA. Jag har så himla tråkigt. Och jag mår illa. Sitter i bilen och slösar bort pappas telefonräkning på internet, MEN jag orkar inte bry mig. Igår åkte vi till ett indianmuseum i något reservat far far away från new york, sedan åkte vi vidare till Mohegan Sun (nu mår jag VÄLDIGT illa), som är Usas 2a stõrsta casino. Det var coolt som fan :D massa spelmaskiner och sånt överallt. Hihi, lite segt sen att man inte fick gå till spelområdena om man var under 21.. Iallafall, det fanns affärer som vi kollade runt i och restaurager och massa. Köpte en mössa på Puma (: sen åt vi på ett ställe fast det började spela värsta rockmusiken i huset ;o det var sjukt jobbigt. Sen gick vi iaf vid halv tio. Regnet verkligen öste ner och vi visste inte riktigt vart vi skulle, haha, men det gick bra till slut. Idag åt vi äckligaste hotellfrukosten jag nånsin käkat, fyfasen va sunkig den va, uusch. Iallafall sen åkte vi till ett akvarium elr nåt med fiskar och ngn ful valgrej ;s det var sådär, fiskarna var fina, hajarna va pyttesmå, jag längtade till Tropicarium, har nte varit där på hur länge som helst. Får åka dit på ngn helg när jag kommer hem. Följa med nån? (: sedan åkte vi och åt på ngt ställe, det var gott men nu mår jag så illa att jag ångrar det. ÄÄÄH :O hursomhelst, det verkar ta en evighet att komma hem. Längtar verkligen hem. Vill gå och lägga mig och vakna sent imorn och upptäcka att min förbannade jetlag är borta. Sen kunde mamma få komma in genom dörren och sen skulle vi gå ut och shoppa sönder allting. Har inte gått ett dugg på stan ;O det är kanske därför som jag inte mår bra. Jag kmr få en panikattack. Jag behöver en dusch. Ska tvätta håret när jag kmr hem. Orkar inte skriva mer nu, det här har tagit typ 30 min att skriva, om inte mer. Haha helt seriöst ;O elsa skärpning nu! Om jag pallar kan jag försöka lägga upp bilder när jag kmr hem ngn gång. Aja, keep smiling allihopa :) jag älskar er! PUSS

pictures

here they are
hoppas de funkar :s bara ngra stycken pavag hit typ. enjoy ;D
arlanda
cool bild (a) lincoln tunnel :)
<3 typ beest kvalitet pa min mobilkamera :D
jag vet inte hur man vander bilder pa iPhoto elr vad det heter.
hahah som sagt (a) marker sohar i efterhand att alla bilder blev sjukt daliga xd (a)
<3


skyskrapor.
central park
vrid huvudet ;o empire state.
32 vaningen
ful bild ;o
FN
hahaha sadar sag det ut nar jag skrev blogginlagget fran motet (a)
heheh aa lovar att det blir roligare bilder senare..
xoxo

new york

Tjo (: det ar svart att blogga har for det ar lite tid over. men nu sitter jag i empire state building pa Skanska. har foljt med pappa till jobbet idag. det ar cooolt (: har suttit och lyssnat pa nat mote forst i en timme har, sen akte vi till fn och jag lyssnade pa pappa som laste upp ett tal i ett mote. det var kul att hora pa :) jag hoppas att jag kan hinna med att lagga upp bilder, for jag har tagit massa, hemma. om jag har tid ikvall. nu ska jag efter det har ner till svenska kyrkan och mota upp nils & asa. sen ska vi forsoka gora nagot pa 5th ave. det ar lite krangligt eftersom vi nt ar sarskilt bra pa att komme overens. hahah, men det far ga somehow. aa juste, igar var vi forst pa Central Park Zoo m sonja och sag pa djur, sen gick vi upp i central park och at pa the boathouse. efter det sa gick vi hem och sedan akte vi med pappa ner, vi skulle pa en bat som gick runt hela manhattan. det var kul (: det var jattefint i solnedgangen. men jag har akdrig riktigt sett runt hela, det var otroligt fint. I <3 NY ! :D
nu var det en kille som sa att jag borde foto det har for vi forsokte forut att fa internetuppkoppling pa nagon data har men det funka nt sa nu fick jag kora det pa datorn som var kopplad till projektorerna sa det ar pa typ skarmar. Stora skarmar (: fast alla andra pa motet forutom typ 4 ar runt pa vaningen och spanar sa jag kunde gora det nu (: men det ar coolt for man ser det pa storbildsskarm. hehe. mitt liv ar haftigt ;D hahahah xd men jag sitter i empire state building och bloggar pa storbildsskarm pa ett mote om typ gron ekonomi eller vad det ar. jag ar lite imponerad av mig sjalv, det har aldrig riktigt hant forut. men nu har jag skrivit jattemycket. far lagga av nu xd dessutom har jag inget mer att skriva om. ha de bra! I know I have.

PUSS&KRAM


hemma i ny

TJAA :) jag lever! aa tack tack, det var faktist rejalt skittrakigt att aka flyg i typ totalt 10 timmat eller nat. (: shalala va hemskt det var :) men jag ar har nu :) och tangentbordet ar saklart amerikanskt och darfor har det inte de tre sista bokstaverna i alfabetet. Well, jag far leva med det. ni ocksa ;)
jaha. akte tag fran resecentrum och gick av vid arlanda. blablabla sa hejda till mamma, foljde med ngn tjej till gaten och till planet. hade trakigt i ca 1,5 timmar. gick av i Munchen och akte ngn slags bilgrej :) det var kul, man satt typ baklanges och den korde ratt fort.. men iallafall, sen gick vi pa planet. vi fick ratt bra platser, typ langst fram i en avdelning eller vad man ska saga. Hade massa benutrymme men min brorsa hatade det eftersom hans skarm var trasig. Jag sag iallafall pa the Hangover och the Proposal. dom var ok :) sedan hade jag jattekul resten av tiden och laste lite, lyssnade pa musik.. och det ar ungefar allt. jag hatar flygplansmat , arligt talat sa far jag kvaljningar bara av ordet. Det ar bara sa vidrigt. aa. men jag at typ kyckling och brod. de ar nog rekord. kom fram till newark efter ett decennium och gick av planet osv. sedan var pappa dar! woho det ar val andra gangen av fem som han var i tid. det tackar vi for eftersom jag var sjukt trott, vi kom fram runt kl 6 amerikansk tid = 00.00 svensk tid. Sen akte vi hemat. det tog lite tid eftersom att manhattans gator ar fulla med texibilar xd haha, men vi kom fram tillslut. nu har vi precis atit middag. jag orkar inte skriva mer nu for jag ar astrott, klockan ar kvart i fyra svesnsk tid (: far typ kolla med bilder och sa hur man far in det i datan, om det gar. annars tror jag att vi ska ga ner till de lilla zoot i central park med sonja. mhm, men ha de. orkar inte halla ogonen oppna langre sa slutar nu.
BYE <3

ciao suckers


Nu sitter jag och borstar tänderna, vi åker om en kvart :) ska ta tåget dit. men måste dra nu.
ha ett bra höstlov allihopa :)

PUSS


paus från packningen

har äntligen kommit igång :) lite iallafall. och som alla vet (ellr inte) så är jag världsbäst på att packa 10x mer än jag behöver, men det går rätt bra ändå eftersom jag inte vet vad jag ska ha med mig och känner att jag inte har något i min garderob (min bror fick ett utbrott på mig eftersom jag paxade den stora, snygga resväskan först. och så säger han att jag har mer än dubbelt så mycket kläder än honom och därför inte behöver massa plats för saker jag köper där i väskan. eh, hallå? jag är tjej, daah. det är new yoork, daah. SHOPPING. släng dej i väggen va)


har överträffat mig själv genom att stoppa in tröjan i byxorna och slänga på mig min gammelmorfars hängslen. lite udda sådära :) funderar på om jag ska ha en Klä-dig-annorlunda dag och ha de i skolan. ärligt talat :)7
kanske inte skriver något mer, men ska uppdatera från ny det lovar jag :)

PUSSHEJ


jag måste packa


men jag orkar inte ;D

tiisdaag

Hola, soy linda :)
hahahahahahah, jag är bäst på spanska ;D



TISDAG
SWE/ENG - REDOVISA LÅTGREJEN
ALLT - HADE TYP INGET ATT JOBBA MED, HADE JÄTTEROLIGT I EN TIMME
SPRÅK - USCH
LUNCH - SMAKA KONSTIGT
ALLT - GJORDE SO PROV, DET VAR INTE SVÅRT ALLS OM MAN BARA PLUGGAT
MUSIK - KÖR, SEGT.
CYKLA HEM
ÅKA TILL NEW YORK IMORN
WOW
:D


resfeber

det känns overkligare än någonsin. och det är ju faktist jättekonstigt med tanke på att det är.. typ 5e gången på två år nu? förstår inte riktigt varför jag är så nervös. eller jag tror att jag är det. det känns liksom fel att åka härifrån. fel att inte cykla till skolan imorn som vanligt. men istället ska jag sitta på ett flygplan över atlanten. aaae. de är sjukt hur man bara kan förflytta sig sådär ;O först står man tryggt och stadigt hemma i nkpg och samma kväll går man och lägger sig på manhattan.
okej. jag har en massa saker att göra. som jag borde göra.
1. cykla bort med trasiga cykeln till Haga Cykel
2. ner på stan och växla pengar på forex
3. BÖRJA PACKAA!!! har nt börjat alls (a)7
och anna gick hem idag :( emma är sjuk och näääe, det är fel. men ändå vill jag bara iväg.. för trots allt så är newyork min största kärlek :) det är liksom indescribable härligt där. jag tycker att alla borde få åka dit någon gång i livet. och jag kmr böla massa när pappa flyttar hem igen.. förlåt men det är liksom en lyx ingen annan får att åka gratis till new york 2 ggr om året. det är nog bland det bästa som finns att gå runt på 5th ave och bara kolla på allt och alla eller i central park, särskilt när det är höst och gula träd och guud.. underbart! har jag nämnt att jag varit inne på Prada ? ;) jag har en påse därifrån (a) :D inte för att jag köpte något... hehhe. BLÄ JAG HATAR ATT NEW YORK INTE ÄR NORRKÖPING. om det bara var så skulle itt liv vara fulländat, nästintill. men nu har jag skrivit för mycket.
ádios.
 - inte särskilt bra men refrängen.. :)


måndagsbarn






I LOVE MONDAYS :D
feett kuul med gympa första lektionen. ååh vi bara älskar't. big time.
sedan får man såklart ha orientering själv just idag. det gick inte så bra utan min melanie som för övrigt fick åka till akuten :O tycker så himla otroligt synd om henne, gud. KRYA PÅ DIG HJÄRTAT ! <3
iallafall så a, det var skola idag helt enkelt. lunchen var äcklig. jag blev klar med matten. helt. sköönt. nu måste jag bara plugga stenhårt inför SO-provet som ska göras imorn. och jag har.. inte pluggat någonting :) betygsvarning nästa ? (a) haha närå. men måste få in allt om kommuner ikväll annars är jag nog rätt körd. blä.
jomeeen, ha en fortsatt häärlig måndag :)
det ska jag ha :) ska typ börja packa och plugga SO. kan det blir bättre ? (;
2 dagar. o-m-g. :D:D:D

puss


fredagskvällen @ anna


bara för att jag lovade anna och hon tjatar sönder mig haha (a) och för att jag nog glömde skriva om det också..
som sagt så var de ju filmkväll hos anna i fredags. jag kom tidigare för.. a vi behöver inte gå in på det, men aa. Anna hade fått skolkatalogen och de har inte jag (än. hoppas verkligen den kmer snart alltså!) så vi satte oss och kolla igenom den också. elsa var rätt trött efter en lång vecka och därför så garva vi sönder kvällen, over and out. HAHA. vet inte ens vad vi skratta åt men någonting, eller flera saker, måste ha varit jättekul i skolkatalogen.. (a) aa juste, typ mohammed abdullah och lite sånt (verkligen NO OFFENCE, inte att namnet är fel eller nåt de var bara en grej). mjauu, sen kom emma och johanna efter ett tag. och sen typ satte vi på filmen anna hade hyrt, flickvänner från förr. Haha, har väl sett bättre men den var väl bra för att Matthew McConablabal var med (: hah iallafall så efter den ville anna att vi skulle se den berömda början på Horton. Man kan väl säga att jag redan hade skrattat så jag tappade andan under hela kvällen innan, men.. min humor är ju lite speciell så anna och jag tjöt av garv igen till den :) johanna fatta inte vad som var roligt alls och emma började garva för att vi gjorde det tror jag ;D det var en grymt kul kväll iallafall :D har nog inte skrattat sådär mycket, trots att jag gör det ofta, på väldigt länge. Tack för den tjejooor :) <33

 / E L S A


coldplay


den får avsluta dagen




move your body

haha. sämsta rubriken ever :) kan man vara med ikväll och vinna pris för sämsta rubrik? (a) haha näe men kul med Blog awards iallafall, särskilt för alla andra med tv400..
aja, har iaf haft värsta sportiga helgen, haha. fotbollsträning igår, var med morsaan och jogga typ 3 km och gick väl runt 2,5 :) sen cykla vi dit och tillbaka (vrinneviskogen). och nu har jag precis kommit hem från IFK matchen mot Jönköping. 1-0! Stå uupp för norrköpiing. bra jobbat (y) fast han stefan tordarsson fick gult kort x2 så han fick lämna plan i tilläggstid elr nåt. det va kul för alla ställde sig upp och applådera.
NORRKÖPING - HÅLLER PÅ PEKING <3 (: hade lust (a)
well. har lite panik för jag måste plugga på SO-provet som jag får göra imorn elr på tisdag, göra läxa 10 i matte och börja tänka på vad jag ska packa inför NEWYOOOORK :D 4 dagar aalltsåå.
iallafall så ska jag inte sitta här :)

adiós chicos lindos (a)


soccer, baby

HAHA. Jag har varit på fotbollsträning :D
I made it !
det är helt otroligt (: och det gick till o med hyfsat bra. fast träningsmatchen va för stressig, heheh. men jag är grymt stolt över mej själv :) synd bara att jag inte kan komma på typ 3-4 träningar nu bara. men de löser sig. inte för att jag var bra eller så men jag överlevde. nu måste jag bara bli mindre rädd för bollen.. (a)
fast dom ska träna med 96orna.. hahah, de e bara att bita ihop och göra bort mig för lite fler pers än vanligt bara. de var skönt att det bara va 95or nu. men man kan inte få allt..
PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSS


lördagsbarn


grattis, säger vi till alla typ 1 miljon svenskar som vakna upp med huvudvärk idag (: ni är officiellt bakfulla.
- S K Ä M T -
another saturday in paradise - sverige. det är vackert grått ute och jag är nu sarkasktisk. och trött.
antingen är det träning idag, eller så är det inte det. och jag är väldigt förvirrad om jag ska vara där eller inte så det kommer antagligen inte bli något i slutändan. idag alltså. ae jag pallar inte en till dödstråkig lördag, men å andra sidan är jag för trött för att hitta på något, och emma & anna är på konfirmation. haha förra helgen såg jag på typ 4 filmer. det ska väl inte upprepas egentligen..

orkar nte skriva mer.

ciaos


kissie


ibland (ironi) så går kissie väl lite för långt.
nu har hon bestämt att hon ska fortsätta fylla på läpparna en gång i månaden i ett halvår. ASSÅ FATTA TRÖGT BLONDIE DOM SPRICKER!! det är så jäääääävla sjuktsjuktsjukt äckligt så jag vet inte var jag ska ta vägen. fufan. men de e klart, de är ju för att hon gillar "fylliga läppar". Men snälla gumman, det finns en gräns mellan upp-pumpade läppar och ankvarning. och du ligger nog på "asså shit hon är knäpp i huvvet"-nivån. hon får inte uppskattning, men otroligt mycket uppmärksamhet, för att hon är så blåst. särskilt när hon lägger upp videos på ingreppen.
hennes föräldrar måste ha konstigaste uppfostringsmetoderna som har fått en dotter som tror helt seriös på att hon är Barbie och har Anna Anka som största förebild. det är väl psykopat-ankan som fått henne att pumpa ankläppar.
Kissie är ful. inget annat. hon blir bara fulare. men hon förstår inte det. och vem ska försöka få henne att fatta? hon är ju into sig själv så in i.. 
"hej jag är kissiiiie. sveriges ända och bästa bloggerska. och jag ser mig själv defitivt som en a-kändis! omg ja." - ursäkta men jag tror bestämt att ordet B-kändis är döpt efter alexandra nilsson.
hennes åsikter känns ju liksom så viktiga så att.. alltså hundbajs är ju både intressantare och smartare.
jag bara undrar lite såhär allmänt vart fan sverige är påväg med dessa människor som helt seriöst "söker in" till Kissies new BFF eller Kissies New Boyfriend. aae, alltså det är bara för mycket.
fast egentligen är hon är väl smart innerst inne, eftersom att hon nu ser uppmärksamhet som vägen till evig lycka och kändisskap som meningen med livet, har hon ju kommit på att det bästa sättet är att provocera och liksom irritera folk. det har hon själv sagt till och med. och jag är nästan säker på att hon är bättre utanför bloggen. allt för imagen helt enkelt. Men faktum är ju att hon fortfarande är fucked up i huvvet och inte attraktiv alls. och så är hon dum nog att spränga läpparna. BTW; eftersom killar är så J*VLA ytliga, så är väl 99% av deras uppmärksamhet på kissie för hennes kropp (obviously, eftersom.. a hon är inte fin nånstans för övrigt). Men, hennes tuttar är fejk. fast det förstås, dom är stora och det är väl det enda som spelar någon roll. Sen hennes matscheman. hahah gud. jag har aldrig smakat chailatte, men elin har sagt att det är äckligt.
jag undrar verkligen vad hon gör om 5 år när hon ångrar sina stora fula läppar och inte är känd längre.
och jag hatar hennes bortskämdhet. det är inte kul att hon tjänar så på sin blogg.
och amir, folk tappar ju liksom allt för honom för att han gör samma sak.
det var allt om det for now.
ha en rolig kväll alla, jag vet iaf att kissie kommer gå "ut och suupa!" - sjukt bra förebild för allt och alla helt enkelt.


FREAKIN DAMN HOT ELR VAD :D


<3




mayhem

PARYFFREDAG IDAG IGEN :D
haha fast den här gången tror jag att den blir bra. ska på filmkväll hos anna halv åtta (: <3



seg dag idag igen. hade typ inget att ha på mig imorse så jag såg helt hemsk ut idag :D
musik - skrev utvecklingssamtals papper
eng - skrev utvecklingssamtals papper. och lyssna på kanske 7 engelska grejer, så det var helt onödigt att behöva göra engelskan tills idag ju ;o
hemkunskap - bakade m rundqvist. hahah de balla typ ur lite för börja asgarva när jag skulle röra om så elin fick göra det. fast brödet blev aaasgott :)
syslöjd - repade upp allt, yees. och fick börja om. och fick aldrig hjälp så jag typ halvsov på min slöjdpåse halva lektionen och ägnade resten åt att gissa hur dåliga mina betyg i slöjd kommer bli på en skala, dessutom kommer missar jag nästa lektion och blir efter :)
och syslöjdsläraren, om du läser det här (för alla kan läsa bloggar, inte för att jag tror att hon skulle göra det) : Inget illa menat (a) men du är ingen bra slöjdlärare och du favoriserar emma. fuck you..


sleepy


shuuuuuuuuu breeeeeeeeee

kunde inte sova igår så jag somna väl nästan vid halv tolv eller nåt. Jag har varit så jäkla trött idag alltså, shit. Fick tillbaka en NO-uppgift idag, VG VG VG shalala (: lite bättre. Aja, hade tyska också, hade inte läst på läxan ett dugg.. hahaha, för övrigt så var tyskan det värsta den här veckan. Helt obeskrivligt seeegt. well. har skrivit typ 4 papper inför utvecklingssamtalet typ. Alltså kortfattat har det här varit den segaste dagen på länge, och jag orkar inte skriva mer för de känns som om jag har tuggummi i huvvet, hahaha, jag är skitseg. (: men vi hade musi m robban idag. han är trögare än jag (: hahah. weeell, har inga läxor tills imorn för engelskan gjorde jag i typ förrgår så nu ska jag underhålla mig själv på någe bra sätt. så.

slut


7 dagar


JAG TYP LÄNGTAR JÄTTEMYCKET.




just cause


Jag känner för att skriva något. Jag vet inte någonting i mitt liv just nu. Känns det som iallafall. Och bloggar är förresten jobbiga, för jag vet aldrig hur mycket jag ska/borde skriva om mig själv och blablabla. I ju för sig är det bara folk jag känner än så länge som läser (tror jag. har inte lagt ut den ngnstans) men man kan alltid gå tillbaka i arkivet. näe WHATEVER. jag kan starta en ny webbsida där man kan skriva dagbok på datorn och man själv kan bestämma vilka som får läsa. det vore mycket bättre :D
fast det är ju liksom inte fel eller så att blogga. Bara lite svårt att veta ibland vad man ska skriva. Om jag hade all frihet i världen till att skriva vad jag vill om allt och ingen skulle bry sig eller påverkas skulle det säkert bli typ 20 inlägg om dagen. hehe (a)
det är faktist jävligt skönt att ha blogg. man kan skriva en massa skit bara för att man vill. hahah jag är ju väldigt bra på det också :)


Och så en bild på det också (:
varför ska jag alltid se så oskyldig ut på bilder ?
- för att jag är ful annars.
easy questions takes easy answers typ.
PUSS


spotify


skaffade spotify igår (: haha typ sist i sverige ? men det är jättebra! :D
och nu kan jag sitta här utan dåligt samvete för recensionen är klart.
bara matten som är kvar, fast jag har inte särskilt mycket kvar på den, dessutom har jag fastnat överallt (a)

TUMMEN UPP FÖR SPOTIFY.


rubriik.

<3




bästa onsdag


Jag menar det. vi var inte i skolan överhuvudtaget utan såg på en - vet inte vad man ska kalla det - typ pjäs. i en timme. från 8.50 - 10.15 sen drog vi hem. chiill. :) pjäsen var fin som fan. eller sorlig och tragisk fast rolig på ett ställe. alltså den var väldigt känslosam och allvarligt, liksom under ytan. äääsch iallafall så var de näästan så jag börja gråta när han sjöng tears in heaven. det var sjukt vackert på något sätt. den var väldigt blandad och iaf jag kände mig helt messed up i huvvet efteråt. men den var faktist grymt bra. och det är så svårt att fatta att de som spela verkligen hade varit med om såna saker och massa. för dom såg helt normala ut och det var inget man såg från början och så. gud jag tycker så himla synd om dom också. det är så svårt att sätta sig in i vad dom har upplevt och så. sedan det här med den där killens bästa kompis, jag fatta först inte att det var sant :O ville bara gå upp och krama alla. men näe den var väldigt fin också. en massa saker helt enkelt.
Gick med Emma till södertull efteråt och sedan hem med cykeln. har suttit och gjort hemuppgiften i SO, stolt (: försöker göra så längt jag kan i matten och så så jag inte kommer efter sen.
7 DAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR jag känner mig liksom van nu så det brukar inte riktigt vara lika nervigt innan jag åker men nu är jag skitnervös ;O bara sådär, hahah. vet som vanligt inte vad något beror på (: min kropp är udda. hahah (: jag växer t.ex aldrig -.- jag kmr vara dvärg resten av livet, jai hoo (; på tal om jai ho så måste jag skriva klart min recension nu, CIAO.



/elsa


dagens låt

hahah, hejjagärpatetisk.se men jag vill.

den har inget att göra med något som hänt i mitt liv nu.
jag gillar den.


shalala

det blir lite svårt efter ett tag (typ 4 dagar, hehe) att komma på bra rubriker. så nöj er :) men jag har grejer jag ska ta upp. snart. när jag orkar. var jättetrött hela dagen i skolan idag. är det förresten fortfarande, helt seg. vet inte varför. sånt irriterar mig jättemycket, när man inte vet varför. det bara är så liksom. anyway.
orkar inte skriva om dagen. jag ska sluta med det. det är ointressant. :)
och jag tror jag hade något att skriva om faktist men jag har glömt bort det helt nu. så det här blir ju ett jätteroligt inlägg. ha-ha-ha.
jomen imorn ska bli grymt chill. vi ska samlas vid djäknepark 8.50, se på nån teatergrej och sen är de pedagogisk eftermiddag på skolan så jag antar att vi slutar efter det (: naaajs. fast man måste göra hemuppgift i SO.

*bloggdesignspanik*

PUSSHEJ.


-



 

just cause. right now. you're all I need. all that I want.
Volim Te


seriöst

min blogg ska bli seriös. aaw lilla bloggen , dax o växa upp nu ? yes.
eller var det kanske mig jag mena ? (:
nejdå, men ärligt talat så är den lite för oseriös på något sätt. fast äsch, det kan få variera. så nu har den varit i en omogen period och kommer in i en mer mogen ? :) så får det bli. okej.

klimatet är en stor del av mänsklighetens utveckling. när det försvinner, så försvinner även vi.. vidarebefordra. uppdelning. situation. konferens. allvarligt. premiärminister. klimakteriet.
slut på mogna & viktiga ord :D
förlåt, men jag är nog lite för klockren ibland. för bra för mitt eget bästa.
HAHAHAHA.

ego

    

    

E L S A

dagens snygging


snyggsnyggsnygg ;O
och så har han världens gulligaste brittiska accent.
JONATHAN RHYS MEYER :)

                      


mondaay

något är fel på mig, ärligt talat. jag är aldrig i tid på morgonen. det händer aldrig. haha, även om jag tror att jag har världens koll på tiden så är klockan plötsligt jättemycket eller så har jag glömt nåt eller så är det något jag måste fixa innan jag drar osv. alltid. ska försöka bättra mig alltså, verkligen.
Iallafall så hade vi idrott som första lektion idag. yeeees. innomhus. yeeees. med nån annan 8a, vet inte va dom heter. yeeeees. HAHA. vi hade dans. japp. lilly hade sagt att det skulle vara streetdance, men det vare knappast xd haha. det var linedance (heter de så?). helt sjukt vare. efter det körde vi någon slags hiphop (det var inte hiphop, men aja) och sist salsa. det var knäppt som fan men rätt kul ändå ;) det gäller liksom att bjuda på sig själv, hehe. efter idrotten var det något föredrag om kärlek och grejer, det var inte särskilt intressant. sedan var de evabritt men jag hade tappat bort min cykelnyckel (1000e gången eller nåt?) så emma & jag fick gå ner till cyklarna och leta, och för 1308293745e gången satt nycklarna i cykellåset. skärpning på det elsa. min cykel pajja förresten ännu mer idag när jag cykla hem så nu är lyset helt borta :D woho. resten av dagen var tråkig. labben var lite roligare.
och JA, jag ska prova på att börja i smedby f95. så nu vet alla det. hahah, men det kommer gå åt helvete så förvänta er inte att jag får stanna kvar ;)
nu ska jag kolla facebook och kl 15.05 börjar gossip girl (:
PUSS 


express yourself


Jag känner att det liksom är mitt mål med bloggen. eller att blogga allmänt. överhuvudtaget. kolla vad bra jag är på svenska alltså, svåra ord. (a) jo men det blir lite som en dagbok, fast jag är liksom för lat för att skriva på papper så det blir här istället. fast mindre privat och mera personligt, typ. MJAU.( hade lust. ) grejen är ju att jag kan skriva vad som helst. precis det jag känner för. om det är något jag vill ta upp så uttrycker jag min åsikt på bloggen så vet alla. det är sjukt smart faktist :)


sunday


sverige förlora. de e bra alltså. avgå lagerbäck, avgå. ;o
söndag då. ska se på nån film och sen antagligen ut och springa nånstans med mami.
a juste, borde nog göra läxor med. kul.. :/

loove


stan

va på stan med mamma idag. det gick faktist bra, haha. förutom att jag fick jätteont i huvvet efter ett tag. det gick över för någon timme sedan, vet inte varför men det var inte kul. köpte iallafall benskydd + strumpor och en jacka. tummen upp för det liksom.
& jag har märkt att det är helt omöjligt att få till designgrejs på blogg.se. så.. hjälp mig någon ? (a)
nu ska jag se på fotbooll. sverige - danmark, nu gäller det alltså. sverige måste ha plats i vm.
HEJA SVERIGE! :)


puss

life is music, music is life

haha, min väldigt blandade musiksmak.

ny kärlek;
(refrängen <3)


cry baby
jag bara älskar den. punktslut. tröttnar aldrig <3


annorlunda för att va jag;
den är sjukt fin och sorglig.


och den absolut bästa just nu..

jag vill inte tjata sönder den, men den är sådär helt irresistible, dessutom är den redan uttjatad, men fuck them. och jag börjar tröttna.

confidence.
(palla bry sig om alla töntiga engelska grejer. den äger. sönder. allt. PUNKT.)

WEEKEND

Fredagskväll igår - paarty.

näe. fredagskvällar är överskattade i min värld. väldigt mycket. idol är inte ens kul längre ? hata att dom bara ska ha in pengar och det handlar bara om pengar. allt är pengar i dagens samhälle. haha fel ämne. fredag. idol. det enda bra med idol är tove. och andreas för att han är snygg, fast rätt elak. andreas är ett snyggt namn (: heheh. bara så. (a) elr näe nu vet jag inte vad jag pratar om. eller ? ääe end of discussion nu.
förra helgen var jättetråkig. jag vill inte göra om det. så idag ska jag hitta på nåt. vad som helst förutom att sitta här hela dagen. okej, jätteintressant inlägg förresten.. jag borde hitta något att skriva om haha (: skitsamma. jag måste hitta bra skor. typ stövlar, men det är omöjligt att kolla efter skor om man heter elsa ström. jag hittar aldrig något. särskilt stövlar, det var någon gång som jag var runt i alla skobutiker i hela stan, ärligt talat de allra flesta faktist. jag hitta ingenting. antingen är dom fula eller obekväma eller dyra osvosv. men jag ska hitta några. en vacker dag, ha-ha.
Anyway, om det är någon som vill hitta på nåt är jag öppen för förslag. just give me a call (: eller smsa. men nu ska jag inte sitta här. haha ;D

kisses.
                                                    .

                                                   


idool

TOVE FOR PRESIDENT. <3

Tove Östman Styrke

friday, im in love ?

det var sjukt kallt ute idag, och de kändes typ som om det var kallare att cykla hem än till skolan. och så blåste såklart. fattar inte varför men det är alltid motvind. spelar ingen roll om det är till eller från skolan, fast det är för det mesta mer motvind hem. ALLTID. det är så jobbigt. dessutom gick min cykel sönder ännu mer idag. HAHAHA. framlyset eller nåt hänger löst nu (: woho. måste ta och laga den nån gång. snart. gärna i helgen så jag inte dör på måndag xd hahha lovar att den kommer ramla ihop närsomhelst. älskade skitcykel. den är ju över 1 år nu också, jättegammal alltså. (inte). cyklar borde kunna hålla i mer än 1 år ;O
iallafall. hade hemskunskap idag (: jag jobba med bästaste elin, grreat teamwork måste jag säga. vi gjorde grillspett och dom blev goda faktist, sen vart vi klara först av alla (: typ rekordtid nånsin eller nåt för vi var klara innan vi skulle äta :D sen hade vi syslöjd. HAHAHA. vår syslöjdslärare.. behöver jag säga nåt? hon är sjuk i huvvet. haha typ bokstavligen. från och med hatar jag henne (: jag orka inte fråga henne om hjälp så jag börja på min grej själv och det är 105 maskor ;o så det tog jättelång tid att göra och jag tror jag gjorde 4 varv eller nåt. sen när vi skulle lägga ihop märkte jag att jag hade gjort helt fel. hahahah. på riktigt, jag ska slänga min "blond&smart" tröja. jag är blond. och sjukt osmart. så jag måste repa upp allting :D så nu hatar jag henne ännu mer för att jag gjorde fel (a)
det var min dag (:

XOXO ;)


dagens

dagens  det här ska inte blir en modeblogg.. tror jag änsålänge iaf. jag har liksom ingen rolig stil att visa upp haha men men. världens sämsta bild också shalala.  intressant;  kofta - vero moda  tröja - vila  linne - gina tricot  tights - gina    vem bryr sig ? (a)


det här ska inte blir en modeblogg.. tror jag änsålänge iaf.
jag har liksom ingen rolig stil att visa upp haha men men.
världens sämsta bild också shalala. 

kofta - vero moda 
tröja - vila 
linne - gina tricot 
tights - gina  

vem bryr sig ? (a) shiit jag har inget liv (:
puss ( ska sluta m det. om jag kan (a) )


torsdag

åkte buss till skolan idag bara för att det stod att det skulle regna och jag cyklar som sagt aldrig mer i regn.
det var soligt hela dan. ahahahah xd det är så sjukt typiskt. bra elsa (y)
Nu är det däremot skitväder, smart alltså.
whatevr så var jag i skolan idag (a) ;) efter skolan skjutsa jag Emma till smedby, det gick bäst alltså (; hahah inte alls, men i början va hennes cykel jätteovan så jag vingla massa men den var jättelätt att skjutsa på till skillnad från min halvpajjade puckocykel hah.
vi kom fram iallfall efter att nästan kört in i en betongvägg (a)
sen gjorde vi läxor (!) jag läste högt ur Notting Hill boken i eng. haha så nu kan jag lämna in den imorn, väärsta smart :) iaf det var kul <3
sedan skulle jag åka buss hem men missa bussen och det ösregna ute (: men det gick bra för jag fick skjuts av emmas pappaa. hahah dagge alltså <3 (:
nu ska jag sluta sitta vid datan och göra NO fast jag inte orkar, eller skriva writing till engelskan fast det orkar jag ännu mindre. det går bra nu kompis. det går bra nu va. (:

PUSS


BLOGG


hej (:

hahah det är är sjukt knäppt. vet inte varför jag har gjort det men jag har en blogg. Happ. Live with it.
får se vad jag skriver om (:

Puss.


RSS 2.0