maggio


sommaren 2010.


it's raining, man

För första gången sedan sommarlovets shitty väder började så är det faktiskt härligt med regn. Det måste finnas olika sorter för nu är det typ mjukt och luften är varm och solen skiner nästan. Om det ska regna i framtiden ska det vara såhär.
Dagen började hemma med film (Linas Kvällsbok - sjukt pinsam film, se den) sen fix i rummet och så ut lite på stan för lunch osv. Imorgon drar jag till landet, just när uppdateringen började ta sig..


Who Run The World?



GIRLS.

KÖRVI

Det är skolavslutning om 3 timmar. 9d5ms 6 år tillsammans är över och det är sant som de säger; tiden går fort när man har roligt. Vi har haft en grym sista termin tillsammans med konserter, barcelonaresa, slutprojekt och igår stockholm och grönan. Klassen ska sitta längst fram på stolarna på avslutningen, som jag sett så många innan mig göra i alla år och tänkt att snart är det min tur. Det kommer kännas sjukt fel att bara lämna allting, här är tjejen som ska flytta, till Stockholm. Galet och spännande och helt sinnesjukt men jag gör det. Nu ska jag in i duschen, göra mig iordning och sen ge mig iväg till skolan för allra sista gången. Tänker göra bort mig en sista gång och sjunga solo inför hela skolan, men vafan, man lever bara en gång.
nu körvi.


RSS 2.0