City of Dreams

Bra uppdatering. Ae men livet leker inte ett dugg alls överhuvudtaget just nu. Har gått och blivit sådär lagom standard-sjuk lagom till helgen med kulturnatt. Har haft två ganska hemska födelsedagar i rad och klarar mig skapligt bra utan en tredje, ha-ha. 

Har spenderat denna regniga lördag framför någon slags skärm i sängen och gjort mitt allra bästa för att inte tycka synd om mig själv. Såg just klart Coldplays konsert från Rock in Rio förra året på youtube. Vill tillbaka till Stadion så det gör ont. Eller så beror smärtan på en kombo av träningsvärk och allmän sjukdom. Men jag kände mig i vilket fall tillfälligt bättre.

Och med det kan jag väl klart konstatera att sista dagen som 16-åring kunde varit en ganska mycket roligare dag. Ska skärpa ihop mig nu, sluta deppa över allt, sätta mig framför en film och äta b&j. Leva lite. Haha.


TAGGGARÅ

Ska snart iväg och träna på jag vet inte hur äckligt länge. Mår illa av tanken på när det var senast. Är till och med nervös över att jag inte ska ha något kvar alls, vilket känns ganska troligt men förjävligt.

Taggar sönder mig med Aviciis Last Dance. Killen är ju gud, helt seriöst tror jag blivit religiös. Så galet bra.

Annars överlever jag. Vore synd annars liksom. Men som vi brukar säga; Never Give Up and Just Do It. Tyckte kombinationen blev ganska bra. KÖR VI.

Black and yellow

Efter tre dagars jobb och en måndag på det är jag lite slut som människa. Värdelös dag, noll produktivitet och vill bara dra till världens ände och ligga på en strand resten av livet.

Klockan är åtta och det är helt mörkt ute, vill inte vara svensk mera alltså.
Annnars då. 17 närmar sig, är hUr taggad som helst. Tills dess ska jag bara överleva mina tre sista veckor som sweet sixteen. Känns rätt skumt haha.

Ae nu går jag och lägger mig eller något, flåt för att jag är helt depri men orkar inte vara vaken.
Pusss


RSS 2.0