SWEET SIXTEEN

JA MÅ JAG LEVA 

Sov aldrig i Bråvalla, skabbigaste stället jag någonsin varit på.. Haha, vart helt frustrerad när jag först inte fick åka hem, men sedan ändrade läraren sig så jag fick en (hyfsat) normal uppvaktning hemma istället. Åkte upp igen på morgonen och var med på upptakt av psykologikursen, sen åkte vi tillbaka in till skolan och såg en film som hette The Wave, helt skrämmande om vad människor kan göra när dom blir manipulerade till det.

Grattishälsningarna trillar in på facebook, haha älska all uppmärksamhet man får för att man fyller år. Ikväll ska jag tälta med tjejorna i Rambo och kanske att vi kommer iväg till bränbollsmatchen senare. Men får se, det ska bli hur mys som helst i vilket fall! Lägger upp mer imorn, och då får jag lfer presenter också. Life's gooood.

CIAOBELLA

KOKO

Onsdag, två dagar. Mindre. Äe jag är knappast taggad på att bli en dag äldre och ha levt i 16 år längre, men planerar att sova i tält och mysa och lite så med kompisar så försöker ändå tänka positivt. Haha, neggo chey hela dagen idag. Inget gick bra. Men man måste väl ha sådana dagar också för att kunna uppskatta alla de bra desto mer. Djupt va?

Imorn drar vi ut till Bråvalla, har ingen aning om vad jag ska förvänta mig. Blir slapplläder iallafall, orkar inte annat. Ikväll ska jag plugga, försöka komma ut och springa något, ladda över all ny bra musik och packa lite för imorrn. Sen gör vi, kör vi och ser vart det leder. Simple as that.


Rush Hour

Äe, men ärligt talat så mår jag bättre än någonsin. Kickoffveckan startar imorrn 9.10. Inte för att jag har en aning om vad det är för något men har inga vanliga lektioner så det börjar ju himla bra. På torsdag är det övernattning, det överlever man.. På fredag är deeeet my sweet sixteeen och sen helg.

Kom just hem från en löprunda, så jävla skönt att släppa allt och bara köra järnet. Tog ett extra varv, bara för att liksom. Nu blir det duschen, sen svenska hollywood fruar. Underbbbbart. Nu kör vi.


värsta and it was all yellllllow ju.

Måndagsbarn

MÅNDAAAG. Hade matte idag as usual. Tappade tråden sista halvtimmen as usual. Det är hopplööst asoo, lärarN bara drar iväg till kärnfysikens land ba för att han råkar vara hypermattesnille#1. Jarå tack och hej. Jag försöker faktiskt. Faktiskt. Råkar bara vara så att jag ligger på förra veckans planering och lämnade böckerna hemma idag, Hoppsan..... Men jag ska slita som fan med början imorgon. PROMISE. Så ja, allt löser sig. Det gör det alltid. Det kommer fixa sig till slut, det är inget tvivel om det.

She Will

Så var de slut på helgen. Sörjer. Har haft litet firande för alla som fyller år nu (jul-nyårsbarn) och fick lite smått och gott själv. Himla schysst med presenter, mera sådant till folket (mig). Annars är väl söndagkvällar bland det värsta som finns. Ska vara i skolan vid nio imorgon, sååå att. Usch. Nä nu måste jag gå o slagga. Försöka iaf.

godnatt.


Nytt

NIKE FREE XT MOTION W BLACK / PINK  REEBOK ET TREND II W BLACK / LILAC

Sporty Spice barrra.

Kulturnatt

And I'm out. På riktigt nu alltså. HEJDÅ.


Fact Of The Matter Is



I like her, she likes me. She look so good in her seven jeans.
Haha egokärlek är den enda sanna kärleken. Fanns det inte som citat innan så gör det de nu.

Har jag kommit ut till den klarblåa himlen, som faktiskt fortfarande är helt jävla klarblå? Näe. Vad fan har jag egentligen spenderat dyrbar helg-tid med egentligen? Tiden försvann. Inget pluggande, ingen nytta har jag gjort. Hatar att slösa bort helgdagar... Ble.

Nä nu ska jag sluta vara bitterfitta och get going somewhere. Frågan är bara var. Ae vi får se helt enkelt, klockan är bara tre och dagen har knappt börjat. Det kör vi på. Har börjat uppdatera som en galning märker jag, tredje inlägget idag eller något. Kan ju bara jag vill.

catchalater


Zouiten

Alltså usch jävla människa man mår ju illa av att hon ska vara så förbannat nedrans snygg. Modell och skitsnygg stil och rik och lycklig. Inte s'att man blir avundssjuk eller så. Alls. Nej jag tycker inte illa om henne och hon kan inte hjälpa att hon ser ut som hon gör eller så.. Men ibland blir jag bara trött på att vissa verkar ha precis allting.


Without You


känner att alla bilder är från samma gång, med jag kunde inte bry mig mindre. EGO.

Lördag ba. Tänkte träna idag, men kom på att näe alltså, lever livet istället. Ska hoppa in i duschen snart och sen gå ut till den klarblåa himmelen där ute. Eller nåt sånt iallafall, vägrar stanna inne och sega nå mer nu. Behöver åka till maxi och massa saker, får seee helt enkelt. Måste ändra den fula bloggdesignen.
Har så sjukt mycket intressant att skriva känner jag. Yässss, s'att...

arrivederci
.


GRATTIS FINASTE

Såhär är det att världens bästa Emma freddan teddybjörn snyggo fyller år idag. Måste ju firas på bloggen! Hipp hurra påre älsklingen!






Sexy bitches. And you know it.


FFFFREDAGKVÄLL

Satan vad trött jag är, så jäkla trist ju. Fett pepp på någonting, men orkar inte ta mig ur huset. Och det får bli bloggens sämsta inlägg någonsin.. Något måste ju vara det också. Ae såhär gör vi att IMORGON DÅ JÄVLAR.

;)

natten är ung och jag ligger vaken



Funderar lite på om jag kanske ska byta sånhär bloggportal (?) till devote eller nåt. Är så kass på att fixa design och header och skit på blogg.se, hört att det är lättare på devote. Men får se.

Blev helt pigg av träningen, vad gör vi nu kör vi. Helt taggad på plugg nu ju, sne chey?? Jaja, ska kolla programmet för kulturnatten imorn. Vad är det egentligen? Bra koll.. Annars får jag roa mig själv i helgen, men har lite planer. Fredag imorrrn med. Killler.


Världen Står Stilla

8 as in days.
Första provet på gymnasiet idag. Höll på att stressa ihjäl mig för världens minsta prov? Note to self; sluta överdriva allt. Plugg igen efter skolan, börjar fatta grejen nu tror jag. Går det bra i skolan är man trött som ett as 24/7, är du efter med plugget så fungerar allt annat som det ska. You choose, typ. Nej men det är la härligt med gymnasiet ändå. Nu slutar vi tjöta om det. Världens chillination dag imorgon slutar 12 och då ere h e l g. Nä nu drar jag och tränar,

adíos


provocador



Be bold. Provocation is a way of getting what you want.

Bananas

Kom hem från skolan 17.20 idag, hur sjukt.. Om någon hade sagt att jag skulle stanna kvar frivilligt efter skolans slut 2 timmar för en månad sedan skulle jag bara skrattat. Men det är väl kunskapseffekten. Inte för att det blev så mycket plugg, men det var skönt ändå. Nu blir det mera plugg, tagga.

Pussss!


Bloggrus

Tänk att jag blir lika förvånad varje gång statistiken blir högre när jag börjar uppdatera ofta.
Var nere på stan och fick min klocka fixad så nu kan jag ha den igen, lyycka. Ska vara helt ärlig nu, för jag har verkligen blivit medveten om hur ärlig jag är som person.. Inte alltid bra. Jag har inte pluggat alls idag. Och ja, jag har fet ångest och grov stress över det. Nu har jag gjort bloggen ärlig också, good job. Äe fan, nu ska jag skärpa mig. Krram. Slänger in en bra låt för att pigga upp allt.


bästa coldplay, dom kan bara inte misslyckas ♥


SUNSHINE



SKOLTRÖTTTTTTTTTTTTTTTT. DET ÄR GRÅTT, DET ÄR KALLT OCH JAG ÄR SEG SOM FAN.
EN BRA GREJ ÄR ATT DET ÄR 20/9, OM TIO DAGAR ÄRE 16 SOM GÄLLER. MEN DÅ GÄLLER DET I EN HÅRD VÅNINGSSÄNG PÅ BRÅVALLA MED 80 ANDRA BARN OCH FRÖKNAR. KICK IT.

nu drar jag ett täcke över huvudet och sover till studenten 2014
puss !

I'm leaving on monday morning

... I wish.
Har haft en mysig helg, träning och allmänt chill lördag, igår fika med emma, middag ute i Getå och sen idol. Jag lever ändå, har tagit tag i skolsaker nu på morgonen, planerat och organiserat upp veckans arbetsgång. It's goood. Bra jobbat Elsa. Ikväll är det dans, tv och måndag kväll. No more weekend, men bara 4 dagar till fredag. Nu ska jag börja följa min pluggvecka, körvi.

11 dagar. 16 år. Hela världen är ett disco.

kram.


Jag Gråter Bara I Regnet

HELG JUUUU.
Har aldrig tänkt på hur skönt det verkligen är med helg förräns jag började på Kunskapsgymnasiet.. Är det bra eller dålig? Haha, sjukt stressig skola men jag ska ge mig fan på att klara det. YÄS. Tänkte ta igen lite plugg nu i helgen, hoppas bara jag gör det också.. Senare tänkte jag gå och träna, kaaanske att det blir stan men gick igår och köpte världens snyggaste (och absolut dyraste jag någonsin ägt) skor. Men behöver kläder också.. vad gör man? Ska försöka ta mig tid och kolla efter extrajobb faktist, känner att det kan behövas nu, allvarligt talat, haha. Ikväll blir det lördagsmys, woop. Fett bra med helg! 

Kram 


gal1 trött chey



Underbara föreläsningar i två timmar. Plugg, sen träning, sen sova.. Känner mig bara ganska väldigt allmänt glad på livet. Kick...as...s. Borde göra något för världen... Men det tar vi nog en annan gång. Ciaos!

Set Fire To The Rain

Torsdag. Höll på att skriva tisdag.. vad händer med tiden?
Dålig uppdatering. Mycket plugg. Det går lite ihop där. Ska sätta igång, nu. Snart.
Adele är världens bästa pluggmusik, har gjort det till en vana att sätta på henne när jag pluggar. Så där har ni ett tips. Grym är hon. Nä nu måste jag sätta igång, ciao.


I'm Glad You Came

(HELT ny bild, för ovanlighetens skull)
Stockholm, vackra stad. Sol och sommar (höst), movits. Snart sticker vi till Uppsala, det blir party & allmänt himla härligt. Come with me for a little ride, see the shadows passing by. Ae, life's good.

HELG ♥

Louder Than Words

var i skolan från 8.30 - 16.00, längsta tiden någonsin och har ändå hur mycket plugg som helst. sweet life. Manjaña åker jag upp till stockholm, lördag uppsala och lite kulturfestival med julish och så. Fresh. Tagga helg alltså, skolan är lite taskig nu. Ha det bra.



bjuder, fest hos adam ju.


Skjut Mig I Huvet

Det är pluggigt på gymnasiet. Men jag tycker på något sätt att det är skönt också. Knäpp chey, eller hur. Det går så mycket upp och ner bara, i måndags kände jag bara att jag dör på allt och alla, gick och la mig utan att gjort någonting av alla uppgifter vi har. Idag känner jag att, ja vi har mycket och nej jag har inte gjort så mycket som jag sagt till mig själv att jag borde& ska göra. Men det är lugnt, för jag känner liksom inte samma press som då. Alltså vad skriver jag om? psykos.



Glöm det. Ni vet känslan man får när man visst missat att man hade mycket mer plugg än man trodde? Den här låten tillägnar jag min omgivning. Tror jag borde sätta igång med pluggandet.. nu? Eller efter att illamåendet har gått över.

So You Think You Can Dance?

Missade kvällens idol, sucks. Det är ju som roligast nu i början med alla tondöva apor som gör min kväll. Har börjat på dans på NDC, därav inläggets rubrik. Så ja. I helgen åkte jag till ön för att säga hejdå till sommaren. Skitväder, kallt och regn idag, känns inte särskilt okej. Åt iallafall årets första och ändå kräftor. Skriv ner allt, jag vet att ni bryr er. Nu är det svenska hollywood fruar. Ska inte tänka på skolångesten jag fick idag. Nej. Maria Montazami for president. 
puss.


T G I F !


snygg tjej 2010.

Fredag. Underbara, fina fredag. Ikväll blir det nollning, välkomstfest från 3orna, TAGGA. Körvi liksom. järnet. wooooop, slänger in världens kanske bästa kickass awesome låt också (som jag har tjatat ut totalt) måste köra lite stämning här på bloggen jö! PARTEY.


greyson chance

Okej, såhär är det. Det har kommit en ny Justin Bieber. Alltså han heter inte Justin Bieber, utan Greyson Chance, men han jämförs med Bieber. Och den här killen är verkligen riktigt bra. Han har en mer speciell röst, proffsiga låtar som handlar om annat än will you be my girrrl? Det är killen som blev upptäckt när han sjöng Paparazzi och spelade piano ni vet? Hur som helst så är han yngre, sötare och enligt mig mer talangfull. och killen kan spela piano..



Och det verkar faktist som att Bieber-fievern är på riktigt, ny trend eller vad?







kram.

RSS 2.0