something new


örhängen, Lindex


(olagligt dålig bild)
värmeskydd, 20 spänn. Trodde de skämta med mig, känner mig nästan lurad, billig liksom..


SSSMMMLLL


living and loving


5

VÄRLDENS STÖRSTA GRATTIS TILL MIN UNDERBARA ÄLSKLINGSSYSTER SOM FYLLER 5 HELA ÅR IDAG. GALET ÄR ORDET OCH FINAST ÄR TJEJEN,
ÄLSKAR DIG.


whenever you need me, I'll be there



Segar ihop hemma. Fram och tillbaka till huvudstaden igår, snabbaste besöket hittills. Syrran var sjuk så hela hennes barnkalas fick flyttas, stackaren. Åt lunch, såg hair på stadsteatern - inte min grej, stod på mediamarkt i gallerian i 1h+ och åt mat, sen åkte jag hem. Förbannat värd lördag. 

Idag ska jag träna, annars inga planer. Tar förhoppningsvis tag lite i planering inför veckans härliga plugg, har lagom kaosmycket nästa vecka. Bara tre redovisningar och lite till i typ alla ämnen på det. Men lever ut lite på onsdag i romme, usch va skönt det ska bli.

Nu ska jag rycka upp mig härifrån, happy sunday.

#3327


jag älskar din stil, yeah





angelica blick

roar


go hot or go home


freakout

Tumblr_lbubmprnkv1qdpvfyo1_500_large

Längtar. Så. Mycket. Helt insane jag vill bara springa runt och skrika, och då är det typ ett halvår kvar. Haha, har nog inte världens hälsosammaste relation med staden.. Men mama, I'm Coming Hoome.
Lycka.

true story


haircut

Överlevde dagen och provet, unbelivable. Måste sluta överstressa allt, HAKUNA MATATA liksom. Såg mig i spegeln hos frisören idag. Kunde varit Chewbacca och fåret Shauns kärleksbarn. Så var det bara mitt hår som hade blivit fönat. Galet hur mycket hat jag kände då, lagom hysterisk situation. Men en erfarenhet rikare, eller något. 

N
ejdå, men tog en halv bra bild med halvbra kvalitet just to show you, post chewbacca. Annars ska jag kolla på glee och kanske plugga. Kanske tar mig en ledig dag, bara för att jag kan.


say what you need to say


depri bild hahaha

P-p-prrrov imorgon. Taggar galet årets första och enda (i wish?) stora miss. Ska göra vad jag kan..

Tisdag annars, plågade mig kvar i skolan till halv fem, tog en sväng på stan och handlade lite necessities, har faktiskt klarat av en del grejer på att-göra-listan. Nöjd med det iallafall. Har ganska skön träningsvärk så vilar från träning idag, tänkte gå promenad eller något men så blev det såklart inte. Nej, måste ta tag i mitt liv, a.k.a plugget.

pussssssss

in for the kill


you're looking at a winner

mangebjuuuder, eller syrran kanske.

Sitter i Greenwichvillage och taggar träning efter en lång frukost, har käkat upp en halv ost. Mår illa. Lagom iq-befriad såhär på söndagen. Sen blir det VRs uppsättning av Rent på maxxxim, ska bli kuuul.
Ae taggar ny skolvecka och så. Nya tag och skärpning. Haha, funkar ju varje gång..
ciao

#2835


moe

söt grabb, grym låt.


#3279


stressss

[Stort misstag att låta elsa börja pluggskola. Hon kan inte plugga. Rätt åt henne, faktiskt. There you go, livet är inte bara ett bananskal - det kan vara en komposthög om man så vill.]

ha. ha. körd. stress. hatar min odiciplin. hejdå.

reincarnation



with every heartbeart

Tumblr_ltsj78zrxn1qez43mo1_500_large
Music-note-tattoo-2_large Tumblr_luie3qk0zs1qh76z0o1_500_large
Tumblr_led3o9mswo1qav9lpo1_500_large Tumblr_lmxuv09ho51qdp9u9o1_500_large
Tumblr_ljiijgcm6q1qdr9ujo1_500_largeTumblr_lndjvggsxn1qc5cc5o1_500_large
300004_10150403094177345_615367344_9883592_457073044_n_large

Lite sugen. Får se hur det blir, men om några år - så jag vet säkert. Ska ha där den inte syns så bra, så jag inte stör mig och tröttnar på att se den hela tiden, om någonstans. Time will tell helt enkelt.


spell it out


O
nsdag. Fortsätter vara trött som ett as. Kan bli så att jag får köpa energidryck el dextrosol snart innan jag blir knäpp på mig och på allt det här. Mañana alltså, nu ska jag se klart glee och sen släpa mig till sängen. Ska se till att sova riktigt galet länge. Nu räcker det, I'm done med det här. Tänker ev strunta i förkyldningen för att dra och träna. Mañana alltså, vore otroligt skönt. Hatar att gymmet är fullpackat med jobbiga nyårslöftes2012-människor. Men det är ett senare problem. Först ska jag sova ♥

- just lose it

embrace it



happy b-day braces

Kör på ettårsjubileum idag. Har varit tillsammans med skrotet i munnen i ett helt år idag. Förstår inte hur jag gör, men tiden har lyckats gå på något sätt. Det finns dagar, de flesta faktiskt, då jag bara känner för att hämta en fet tång och klippa av ståltråden. Men på något sätt har jag vant mig vid att gå runt med räls.
Försöker använda dagen till att inte deppa sönder eftersom jag det bara gått halva tiden, och ett år återstår med tandställning. Halva tiden har gått, bara halva kvar liksom. Nu är det bara att börja räkna dagarna,
364 kvar. Can. Not. Wait.



S&M - &L


get it right




Orkar ingenting. Vet inte var den satsiga delen av mig som tänkte ta tag i plugget och börja haffa A:n tog vägen. Vill inget hellre än att dra täcket över huvudet och sova i två månader. Eller ha filmmaraton med stora glasspaket i en vecka istället för att gå till skolan. Istället har jag träningsvärk i vaderna, en kul förkyldning och redovisning på fredag. Why, oh why? 

älskade måndag

Funderar på att avskaffa måndagar ur veckans dagar. För alltid liksom. Imorse regnade det och Norrköpings gator hade blivit skridskobana, känner mig allmänt sjuk och skabbig och kan inte plugga, mobilen vägrar samarbeta och börjar bli rädd för att den ska krascha ihop när som helst. Kan inte använda anteckningar på den. Mitt hjärta går sönder lite varje gång den hänger sig när jag ska öppna det. A Kbry säger världen. Fuck världen säger jag.

vem det än är som sitter där uppe hör jag bara 
"Hey, it's monday - what did you expect?"


gårdagens SML gäller om än mer idag.

candyman



T
illfälligt pontentiell framtida man. Eller något sånt.


hundrafemtio på en sjuttioväg

NU KÖR VI NY VECKA NYA TAG UPPFYLLA ALLA NYÅRSLÖFTEN JAG INTE HAR, BLI KLAR MED ALLT JAG HAR ATT GÖRA, SUPEREFFEKTIVITET I SKOLAN.
Yäss alltså.
Ska bara hitta orken först,
den har gömt sig.


Gasar, tutar och kör på en gammal bild. 2010 - året då allting blev stulet,
även min partner in crime längst ner i bilden. Bara gråter inombords.
Aldrig mer ett sånt år. Kom igen 2012, jag vet att du kan mycket bättre.


sml


songbird

Kunde-inte-bry-mig-mindre dag. Söndag. Ska skärpa ihop mig och ta tag i att-göra listan. Måste bara replaya den här låten kanske 15 gånger till. För den ska spelas på mitt bröllop. Om jag inte gifter mig tänker jag spela den på mitt barns dop. Får jag inga barn ska den spelas på min begravning. End Of Discussion.


oh give me love



sml


HELL YEAH



D
et blir ett kärt återseende av min baby, äpplet och STADEN av städerna i mitt hjärta. För jag ska till älskade New York i sommar. Glädjetårarna alltså. 5e, Times Square och parken, jag kommer äntligen tillbaka. Usch vad jag saknat och längtat. Låter helt patetiskt men satan vad lycklig jag är. Med en skrillex remix av den beyond uttjatade Levels i öronen kan nog livet inte bli mycket bättre än såhär. just. nu.

 


ny grej

S'att tänkte bara införa en liten grej, á la den storbloggare jag är. En dagens. Patetiskt men oh-så-bra. Dagens Story of My Life - SML. Med start right away.


better than drugs

Har insett en sak om mig själv. Jag har beroendesvårigheter. Inte konstanta behov, men de uppstår i perioder och är svåra som fan att låta bli. Blir beroende av tv-serier. Har avklarat steg ett, att erkänna för mig själv att jag har ett beroende, men tänker knappast be om hjälp för att bli av med det. haha.


Veni, vidi, vici



Dag två. Håller huvudet över vattenytan. Gick hem med brutalt ont i magen och illamående, men en uppgift mindre att göra. Struntade blankt i allt och en film senare mådde jag som jag ska igen, thankgod. Tänkte faktiskt sätta mig med mattens planering för nästa vecka nu, bara för att jag kan liksom.

Ledig på fredag, alltså en dag kvar på veckan. Blev ingen träning idag pga av näradödenupplevelse. Inga överdrifter här. Kör antagligen imorgon istället, för att inte tala om fredag. Annars får jag tillbaka min gympartner in crime nästa månad och då är det blodigt allvar som gäller. Hoho.

- we swallow it down.

måste fixa bloggbredden, adhd anfall på ingång annars.


oslo










free your mind

And the rest will follow.


låt det vara som i en film

Taggar att gå till skolan i 6 minusgrader. Lyssnar på bra musik och intalar mig att allt är lugnt.
Nu gör vi det här bara, ser inte tillbaka. Carpe diem, eller hur? 


better step up


G
lee, nagellack och h&m får göra min söndag, bara för att jag kan, vill och inte orkar annat. Usch så bra ♥


story of my life








every teardrop is a waterfall

Gez, skolstart imorn. Snälla låt mig slippa.

Klev av tåget i Sverige 25 minuter tidigare än vi skulle kommit fram igårkväll, varför klagar folk på SJ? Sov i huvudstaden och åkte hem i morse, pluggade i sömnen på tåget och tog en promenad när jag kom hem. Helt okej sista dag ändå, hoppas jag orkar släpa mig till gymmet nu. Ska göra mitt bästa.

Oslo var brrra, mys stad med fler cubus och h&m än Sverige tillsammans. Upplevde allt möjligt; svensk biofilm, Oslos VM-backe i Holmenkollen, opera, fred på jorden, statyer och mitt drömcafé. Bilder kommer någon annan dag, nu ska jag njuta av den sista söndagskvällen utan pluggstress för några veckor framöver. 


which way? N O R W A Y

Hemma i huvudstaden efter lite mys i uppsala, kör på vidare om några timmar. 6 timmar tåg och sedan är jag i utlandet, haha känns lite knas. Ae alltså Oslo, nu kör vi.


somliga går med trasiga skor



Veckans HISS á la bloggstyle är definitivt mina nya raggsockor, mysigaste julklappen. Finns inget skönare, bosätter mig i dom tillsvidare, tack och hej.

newnewnew #2



Bra bildkvalitet osv, reafynd och så. Satsar happy x-mas sporty 2012 hela året. Järnet.

newnewnew

Älskade, fina, underbara nya år.


var ba tvungen att visa upp mina talanger lite.

RSS 2.0