kiss my ass liksom

en bild säger mer än tusen ord ;)



nerd

ba för att jag har grymt många besökare blir de bombning me inlägg. haha hela 6 stycken, way to go liksom.



haircut

haha vilket liv ja har.
iallafall så klippte ja mig idag och det blev askort, dessutom är de konstaterat att mitt hår inte kan bli platt. looovely ju.

          
FÖRE                                                                                       EFTER

fuuck. och nu måste jag göra läxor, haha det kan ju inte bli bättre.

puss.

jessica stam



u gotta love her. och förlåt för att jag inte har någon uppdatering alls. har inget att skriva om.

haha

Grymt seriös bild. så roligt man kan ha för sig själv.
bjuder på den :)


love is on fire

Okej, jag jobbar fortfarande på att börja uppdatera mer och allt det där. En vacker dag kommer det.
Första riktiga skoldagen, förutom att vi fick sluta en timme tidigare. men att börja klockan 8 bara sådär är gaaanska pain men vad gör man. Tillfälligt hjärnsläpp så kommer inte på nåt mer att skriva.
peace out.



skolstart

andra dagen i skolan. de känns verkligen konstigt att gå i nian. 9an liksom, dom såg ju vuxna ut när man själv gick i fyran. jag känner mig mer som en fyra än nia helt ärligt. Haha, men jag får la vänja mig vid att vara äldst på skolan. Fast nä, de låter ju inte klokt. Nu ska jag börja uppdatera mera iallafall, de gillar vi. Kanske till och med ta tag i bloggen. Och tips mottages gärna. Hur vill ni ha det? Vad vill ni läsa om? Anything liksom.
börjar kl 8 imorn, iiinte kul men vad gör man. har sämsta schemat nånsin.
tackochhej.


live it up

godmorgoon.
är på bra humör idag, bara sådär. men det känns bra. drar nog ner på stan sen, får se vad som händer lite men jag har enorma behov typ. haha, helt ärligt jag är för snål för att det ens ska bli kul. om någon har lust får den gärna hjälpa mig bli av med det för det är bara irriterande nu. Hur som helst, nu ska jag hoppa in i duschen. Hoppas ni får en bra dag :)
pussss.


inköp

Blev rätt snabbt på stan med mami så hann inte med allt, men det blev lite prylar iallafall och nu ska jag leka storbloggare och lägga upp det. heh. :)





PUSSSI.


dynamite




godmorgon

Ska fixa designen lite för jag tröttnar helt sjukt fort. vill ha en ny header med fast orkar inte göra det nu. annars är de världens tråkväder ute, har inga planer än så länge för dagen. Ska gå på stan med mamma i eftermiddag. får se vad jag hittar på tills dess. Jesper kommer hem idag och augustifestivalen börjar imorn, rix fm är på torsdag och rebecka har fest på fredag. Sen är de helg och efter helgen kommer höstlovet. i wish. nä nu får jag värsta ångesten så vi slutar nog där.



gulligt liksom. cocacola reklam, hahah.

stockholm

THE VOICE '10
underbart.




lazee


sean banan, hahaha.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



- AND I SAY NO MORE.

natti



idag har jag varit runt lite på stan me folk. nu är jag trött som fan. borde gått och lagt mig för länge sen. hahah värdelöst ju. imorn drar jag till stockholm och de ska bli fett kul. har bestämt mig för att jag ska bli något med. smart ju. plus att jag har kommit på att man faktist får va egoistisk. fan va snygg jag är, screw you, liksom. hahaa, nej. nu ska jag sova. Ha de bÄsT bitches.

xoxo

(fett seriöst inlägg. tolka de som ni vill)

you lost me






icareklam



HAHAHAHAHAHAHAHAHA SÅ JÄVLA BRA !


mmmmm



det inte ens kul. ärligt sluta nu.
förbjud honom. ja kan inte koncentrera mig på nåt annat, det är farligt. försvinn, boort. Nehe, men snygg man kan vara då, kul att jag verkligen har enorma chanser. aa, livet leker ju.
nej nu ska jag faktist gå och lägga mig på riktigt. och drömma fina drömmar.
HAHA.
nä, pusss.

push push





dagens låt. love it.

godnattt snyggon.

babes



stan me baby idag, ha jag är så äckligt snål inte ens kul. snart ska jag ba släppa allt. fast ja inte vågar. men vafan ska me pengar till annars?

pusssss.

BILDBOMB SUMMER 2010

      

hahaha..  oh de är allt jag orkar just nu, inte världens bomb kanske. och fick inte me new york menmen. blir nog album på fb sen. haha.

puss


RSS 2.0