berightback

snart så..

pussssar!


att blogga eller inte blogga..?

Ha. Precis när jag jag trodde att jag hade bestämt mig om bloggen så blev jag osäker igen. Men det är ju sån jag är, haha våg alltså, vilken hopplös människa. Så det blir mer tänk. meen så länge kan jag bjuda på en überbra låt, enjoy!


starlight - muse.

i need a doctor

kära blogg,

jag funderar starkt på att lägga ner dig. Dels för att jag, lat som jag är, inte riktigt orkar hålla igång dig och locka läsare, dels för att ditt innehåll är så pass diffust att jag själv inte kan definiera dig (vilka ord jag fick där alltså!) Jag har inget speciellt att skriva om, just för att min vardag ligger ljusår bort från t.ex Kenzas partyshopping glammiga. Inget ont emot mina få, kära läsare - men det blir så knäppt att skriva och lägga in saker på dig utan att få någon respons. Jag förstår dem fullt, som tidigare nämt har du ju inget direkt innehåll. Men ändå. Å andra sidan så tycker jag att det är skönt att kunna ha en egen sida där jag kan lägga ut vad jag vill. Ibland behöver jag skriva sjuka saker, men då kanske jag skulle låsa bloggen istället så att bara jag kan se den? (bra exempel på sjuka saker; det här inlägget) Vet du vad.. jag ska tänka över det. Så får vi se om du kan få leva längre än dina än så länge 1½ år (bananas hur fort tiden gått..)

/yours.


brian atwood

jag dör lite av alla snygga skor som denna människa skapar. screw priserna, jag vill ha!


dreaming is believing


lördag

Jag vet inte vad som har hänt men det är klarblå himmel och 7 grader ute. plusgrader. och nästan all snö är borta. det verkar ju som att våren fortfarande är en årstid, häärligt! Är seg i huvet så det blir nog inte mer än så här. haha
puss.

bullets



skön morgon, har studiedag och tänker inte göra någonting.. förutom att plugga. bara liite. sen ska jag träna kl 6 med olivian. sitter och njuter till låten ovan, men nu ska jag dra från datorn, batterierna dör snart och jag orkar faktist inte böja mig och sätta i sladden. på den nivån är denna dag, så kanske ni förstår. kan slänga in en charmig bild från augusti 2010. imorn är det frredag. ganska schysst det med, pusss.


enough

ärligt talat, nu ska jag ha sommar. åtminstone vår. VÄRME, punkt.


weheartit.

save tonight

mors. fick sluta 1½ timme tidigare idag, suuperskönt. älskar måndagar.. (nej)
nuuu ska jag vara så duktig och plugga. slänger in en bra låt till er :)



animal - neon trees
elsas udda musiksmak.

xx

forget about the price tag

torsdag. waait for it.. fffredag imorgon! härligthärligt.
hade faktist tänkt att sätta mig och plugga lite för ovanlighetens skull, men jag fastna liksom här.. shajtan. får göra de nu istället, usch. Rebecca & Fiona är djs på trappan på lördag, skoj för alla som kan gå.. näe inget negativt. boomboom, over and out. haha :)


repeatlåten just nu.


vikken snygging

norrland

      


hey ho let's go

ibland överträffar jag mig själv, haha :)


CHECK

Gymnasievalet är gjort. banaaanas. nu lägger vi det bakom oss, tills omvalet. får se hur det blir då. spänning, spänning. fan va skönt, har gått runt och haft panikstressångest flera veckor.. nu blir det som det blir. orkar tyvär inte lägga in bilderna än, nu måste jag ta det lugnt, duscha, se på tv och sooova. underbart.
PUSS

RSS 2.0