norrköping?

hahaa.. tack för den. han är lite för blond i huvudet, bara lite.


off again

packar till en helg i stockholmo, så mina sista, dyrbara sportlovsdagar får tillbringas (?) där. tåg halv ett och innan det ska jag äta lunch med mamma. Så nu blir det till att packa klart, fixa sista sakerna och sedan dra ner mot stationen. Har haft chill morgon och typ inte gjort nånting, needed it. hinner inte lägga in alla 43950 bilder istiden, det får la bli när jag kommer hem igen. när skolan börjar. när gymnasivalet ska vara gjort. äe fan heller, glöm det. kör på en bra låt för att inte gå ner mig i depression nu
haha lite ovanligt sound, typ bara bra i början, men så mycket mer kickass.



kommer förresten från filmen Wanted, bra film.

minus 26

no kidding, det har legat runt 20 i tre dagar nu, när jag kommer hem ska jag sluta klaga på kylan - lovar. Liftarna kan inte öppna förräns det går ner till 20 så nu fick jag tid att sitta här lite. Annars ser det ut som en dröm häruppe, kommer bilder senare. Nu blir de film, puss.

promise this

                


            
        

söt chey





latero

Åker upp till Björkliden i norrland idag med familjen för att åka skidor. haha. ja. så ni vet. jag kommer frysa ihjäl. Men ha det bra i thailand allihopa, det skiljer ju bara 50 grader från norra sveriges temperatur. stackare som får massa plusgrader..

ciao


this way


~ we're all born superstars ~



alla ♥ dag

   

SPORTLOV

Det går inte riktigt att förklara med ord hur glad jag är just nu. SO arbetet är inlämnat (min ursäkt för dålig uppdatering) har jobbat med det i fyra dagar i sträck, skitjobbigt men nu är det KLART. Jag har sportlov och det är gaanska underbart. Snart kommer anna hit och senare bir det bio. awesome.
slänger in massa bilder som jag nu fått tid över att lägga in i datorn. Enjoy. Haha

PUSS


valentine's

grattis? va säger man? glad finns-bara-för-konsumtionens-skull-dag? ha en bra hemskt-för-alla-singlar-dag!
nä. bara nää. bilder tar vi imorn, är helt slut. på livet. men mest på skolan, har jobbat med ett so-arbete hela eftermiddagen men ändå inte kommit nånstans. 3 dagar kvar till sportlov? ae hjälper inte, först är det en dag imorn. och en efter det. och sen en tilll.. och det är 3 för många just nu.
Negativt inlägg, jag vet och förlåt. men sen blir det positivt, promise..
ha en god alla ♥ - dag. typ. kväll. natt. jaja.


live out loud

Tumblr_lggcz39fw01qb9dw0o1_500_large
weheartit

glee

varför slutade jag se på glee efter första säsongen?
om någon har svaret så snälla, tell me. fan va puckad man kan vara..


make wishes out of airplanes

bara kände för't u know. OOOCH jag överlevde nationella. det är nästan värt en facebookgrupp.
ha de.

pluggmåndag

HEJ.
bra uppdatering som vanligt. ajjj. har haft en superbra helg, julian kom hit och det var ganska bäst. Idag är det måndag. måste bara få in det.. Har iallafall satt mig och pluggat för första gången på hur länge som helst, typ två veckor? var faktist skönt. haha, jag kanske har feber? Hursomhelst, fastnade vid datan så där sprack det. Nu ska jag göra mig middag och sen är det 9A el Top Model som gäller. OCH imorgon, 8.30 börjar första nationella provet i svenska. panik? äe men det ska nog gå bra............ (shitshitshit)

drar till med en fin låt för att lugna ner mig själv;


splendid.

the naked truth

okej. let's face it, alla har saker de inte tycker om med sig själva. men här jag, whether you or I like it or not. det är bara så det är, försök göra det bästa du kan med vad du har. för livet är ett evigt spel, bryt regler för att lära dig vilka de är och satsa på sexor tills du knuffas ut. det var ju bra skrivet hörrni, quotation by elsa.


you can count on me like 1, 2, 3



..and I'll be there.


VARFÖR..

HAR CHRISTOPHER RAHLENFELDT FÄRGAT HÅRET PLATINABLONT???!


burlesque

jag ska så se den här! när jag får tid..


furstenberg

hur snygga?!
dvf spring 2011 väskor, lovely. får inte alls feta summerfeelings. nejnej..



absence

hur seg är uppdateringen nu på en skala?...
verry verry sorry!
har ingen lust att sätta mig vid datan längre, ganska otroligt faktist.
nä nu slänger vi in en bild, går dösegt att skriva här.



lite snett sådär.


RSS 2.0