vill ha



            


borrning

DET BORRAR I HELA HUSET :O
asså shit seriöst det bara skakar. vår lägenhet kommer rasa ihop.
det är typ ngn på nedersta våningen som renoverar. och det sätter igång halv åtta. smart (y)
ääääh sluta nu bre. 

stress&panik

matteprov imorn. aaajajaj.
jag kan inte göra läxor. Jag beter mig som en 5-åring och gör en massa onödigt skit istället. Hahah, vad är det med mig egentligen? Så fort jag sätter mig ner för att börja så blir jag helt okoncentrerad och rastlös. Lugnar ner mig framåt 9 men då äre ju försent. asså way to go elsa. åttan kommer gå strålande.
kram

skola

Sitter i skolan och har lunchrast. Ha ha. Vi hade världens konstigaste lektion nyss. vår lärare satt och läste högt för sig själv om typ 1700-talet. ingen lyssnade - ingen förstod. Hon bara satt och fortsatte konstant och bara såg ner i en bok hela lektionen. intressant.se
kram 

9 crimes


Leave me out, with the waste
this is not what I'd do
it's the wrong kind of place
to be thinking of you
it's the wrong time
for somebody new
it's a small crime
and I've got no excuse
and is that alright now?


(världens äldsta bild, shalala)

phototalents



hitta världens fina bild som togs typ sommaren 2008 (:
gemigsommar!


sunday morning

Jag är klar med min mössaaa! :D slipper ig-varning :) fast jag undrar om pomperipossa blir glad ändå för jag är tveksam om det var riktigt meningen att jag skulle göra klart den helt hemma (a) har inte jobbat något på lektionerna.. Hahaha. Aja, det gick väldigt fort iallafall och jag kunde inte sluta. Morfar sov över här inatt, dom åker hem typ kl 6 idag men är ensam hemma nu så tänkte försöka jobba matte. Jag bara känner på mig att provet kmr gå riktigt åt helvete, för jag fattar ingenting. hataaa matte. och tack för att ni har börjat kommentera :D hahah det hjälpte visst med mitt inlägg igår.

/eafs 


kommentera mera

Hahaha. Måste bara komma med lite kritik till mina läsare (a) whoever you are.
ni suger på att kommentera :) det är bara bra att få kommentarer, typ om allt är bra, om jag ska skriva mer intressanta inlägg, mer åsikter, mode, musik.. u name it. Jag vill ha åsikter! :D

fortsätt läsa, det är ju det som liksom håller bloggen vid liv.

KRAM JAG ÄLSKAR ER ♥

klädval

1.      eller    2. ?

newmoon



(rubrik)



hej min lördag suger so far. Jag blir bara så trött på ingenting. På mig. På allt. På just ingenting.
Jag tar aldrig egna intiativ, vågar inget. Tror en massa men vet ingenting. Jag är en sån man inte riktigt lägger märke till. Jag finns där jag behövs och är alltid snäll, vill aldrig bråka. Jag bara är där, är någon. Går i skolan som alla andra, på gatan, runt runt. Har för det mesta väldigt roligt med de kompisar jag har, men är mest tyst när jag är utan dom. Kan inte prata med folk jag inte känner. Står lite bakom och ser på allt som händer, vad alla gör. Verkar nog inte så kul utifrån. Jag är så feg att jag blir knäpp på mig själv. Jag är bra på att vara ensam, tänker lite för mycket på det mesta. Jag ser nog olika ut i olika ögon. I mina är jag suddig och världens tönt, eller rätt bra, fast det inte är så. Jag bara finns där och är någon.
Men vem fan är jag egentligen?

lautner


 



men ärligt talat, jag svimmar & dör ;O GE MIG.

okej elsa, skärpning nu förfan, gå inte och kära ner dig i en kändis nu. Sånt får man bara inte. Det är ju pinsamt. Inte med twilight människor, dom är bara för populära. Inga kändiscrusher.. Jag har kommit över det. Han är ju inte ens snygg ju. Men han är ju bara 3 år äldre.. (a) nej. Nej nej NEJ. Okej, Taylor Lautners kropp.. välkommentillhimmelen.se. Ge mig en tidsmaskin eller en Eclipse premiär snarast. NU!

helghelghelg

fredag. oh we ♥ fridays. men inte den här gången. har enormt mycket skolarbete att ta igen och jobba med, så den här helgen ser jag faktist inte alls fram emot. har mindre ont i armen idag iallafall.. trots att vissa bara rååkar komma åt den hela tiden. vi gjorde bullar på hemkunskapen, det gick bra :) fast dom blev små. och jag överlevde mirakulöst syslöjden! :O helt oväntat, jag trodde jag skulle få "ig-varning" skrivet i pannan med en nål. men jag ska jobba gärnet i helgen nu så jag blir klar. och vi har matteprov på tisdag, inte bra. iallafall så jag jag snabbt på stan med emma och prova en grej som inte alls satt bra så nu är jag pissed off. ikväll kmr jag ha tråkigt. ärligt talat så känns rambodalsdiscot lite sådär.. kanske kul och så men jag känner att jag inte riktigt passar in. menmen vi får se vad som händer. och orka idol. uschblä. det känns desperat och överskattat till max.

JESPER ÄR COOL :D <3

kram

linkin park



new divide

NEW MOON

Jag ska gå. Jag mår bra. Jag är frisk. Jag har ingen anledning att inte gå. See U There. Sådeså. Jag offrar mig :D


sonia rykiel pour H&M

Nu är det designfeber på h&m. Om 5 dagar är modeshowen i paris med samarbetet mellan sonia rykiel och h&m. Och jimmy choo grejerna är typ allihopa "sold out" på hemsidan. Varför bor du inte i stockholm, elsa? Jo, den frågan är jag nog inte ensam om att ställa.. Och du, vi får se. Jag är osäker. Och det ska inte hänga på att Sverige envisas med att stockholm ska ha och erbjuda allt, inte bara i modeväg. Okej? Jag gillar norrköping. varför skulle folk vara mer kritiska till jimmy choo här än i typ uppsala? ÄSCH. Aja, vi får se om hon får till det :) jag känner mig seg som inte kan ta mig de futtiga 2 timmarna upp till sthlm. Tills dess att kollektionen släpps får jag sitta och drömma mig bort. Undrar vilken prisklass det kommer hamna på..




 


 
ja, hon ser ut som en nerknarkad häxa, men det gör henne också så annorlunda på något sätt. Modevärlden verkar inte heller vara en normal värld.

sjuk

Mitt huvud kommer sprängas. Fick i princip ingen sömn inatt heller för äckelsprutan har slagit sönder min arm. Nu gör den inte alls lika ont längre, men om man lyfter upp den ångrar man sig snabbt. Så är hemma från skolan idag. Haha, skulle ändå inte kunna räcka upp handen på lektionerna. Näerå, men jag ska bli bra nog att gå på new moon 17.30. Det måste jag. Och jag går även om jag har 42 graders feber och får hjärtinfarkt. Lika bra att få det istället för att sitta här hemma och tråka ihjäl. Jag har aldrig något att göra om jag är hemma och sjuk. Jag sitter bara framför datan alldeles för länge och får otroligt mycket mer ont i huvet. Därför vill jag inte gå härifrån nu. Hela rummet svajjar och det bränns i huvudet bara. Men jag antar att jag måste det nu. Har inte ätit något. Jag hatar att vara sjuk. 


saknar















vaccindag

Jag ska vara helt ärlig, vaccinsprutan gjorde faktist riktigt ont. Jag vet inte om det var för att jag spände mig, men jag var mer avslappnad än utanför iallafall. haha. Fick seriöst panik innan jag skulle in. Men det stack till mer än jag trodde det skulle göra. Elin blev helt hysterisk. Det kändes lite overkligt att sitta där, men jag överlevde. Hade ont i armen i typ en timme efteråt med sen gick det över. Men men, nu är jag iallafall immun, och hoppas verkligen inte att vi behöver ta en ny spruta sen. Det räcker absolut med en.

sometimes falling is flying






shopping

gick på stan m mamma. HA. smart att ha någon som betalar åt en :) längtar inte direkt tills jag måste slösa av mina egna pengar.. Nejdå. Jag både älskar och hatar att gå runt på stan. Jag hatar att gå själv, det är bland det värsta som finns. Jag känner mig alltid så uttsatt och liten. Jag bara går runt och tittar och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Det är bäst att gå med kompisar :) bra att gå med föräldrar för då betalar dom. Men aldrig själv. vet inte varför men det är bara något jag inte gör. Om man tänker på det borde det vara rätt skönt att slippa ha folk omkring sig och bara kunna fokusera på sig själv. Men jag vet inte.. Jag blir bara fel i situationen. Jag känner mig uttittad ändå men det blir lättare när man är två eller flera :) Sedan är det kul för jag blir aldrig så trött som andra blir. Eller jag blir det, men sen kan jag få världens kick om man går in i en ny affär. Haha, nu vet ni mer om det. Lite random, kände att jag inte hade nåt att skriva.





pedagogisk eftermiddag

tisdag. sluta vid lunch. feeeeeeettnajs.
hade världens långa genomgång av praon idag. Har en liten idé på vad jag kan tänka mig att göra, men ska kolla runt lite mer först. Iallafall har emma totaldissat mig idag så ska gå och dränka mig i mina tårar. Hahaha, nej. Men ska sitta vid datan och sen får vi väl se hur mycket läxor läxor jag har lust med (a)


package

är hemma nu. Efter att ha missat bussen typ 2 ggr. Jagärlyckad.se, hahaha.
Iallafall så har jag fått mina grejer nu :D ska först duscha nu och sen öppna det (:



och jag är tillräckligt smart att inte ge ut min adress till allmänheten. creds. (a)

världens finaste



 i love u ♥


@emma

Tjo bbloggen. Sitter hemma hos emma och chillar. Åt just världens största portion spaghetti m köttfärsås. Hahaha, jag mår illa nu. Smart elsa. Ääsch, har haft allt från huvudvärk till grovt illamående idag så det gör detsamma. Och jag vill inte bli sjuk lagom tills vaccinet ska tas.. Det känns verkligen inte som den bästa timingen. Men det skulle inte förvåna mig det minsta med tanke på att sånt alltid händer elsa ström. Ohja, bring it on, svininfluensa och vinterkräksjuka. NEJTACK. Menmen, kanske är det för att jag sov sämre än någonsin. Låg vaken typ halv två. Ärligt talat är det fan det värsta jag vet att bara inte kunna somna. Det spelar ingen roll hur mycket man vill sova. Jag hatar det. Man ligger och vänder sig minst 100 gånger och kollar på klockan som blir 23, 00.. Jag vill bara dö när jag tänker på hur jag inte kommer orka upp ur sängen nästa morgon.
I vilket fall som helst så är emma en liten irriterande sak som sitter och filmar mig här medans jag skriver. Det blir säkert en ny stor komedi som toppar USAs filmlistor. ;D
Annars har vi haft det trevligt. And that's all that counts, eller hur? :)
PUUUUUUUUSS

mockingbird

Jag börjar verkligen få slut på rubriker. Hahaha. Iallafall seg söndag. Får ta tag i plugget senare. Tråååk. Ska köra sims nu (a) haha har knappt använt 3an vi köpte för länge sen. Ska testa nu :)
puuuss.

mer design

Nu är jag nöjd. ASNÖÖJD :D hahah va snyggt det blev :)
Elsa är stolt superdesignare.
haha
puss.

the hills lördag

Har haft en inte-göra-någonting-alls lördag. Såg på the hills marathon. ♥ annars var jag nyss ute och gick med mamma och slängde grejer i till återvinning och runt till konsum. Roligt, roligt. Får se om något händer imorn. ska ta tag i lite olika saker.. sen. idag eller imorn. Jag måste sluta skjuta upp saker, till slut har jag inget att göra för att jag inte gör det jag borde. Och lördagskvällar är överskattade i min värld. När man är 14 är man så mitt emellan allt. Och då blir lördagskvällar skittråkiga. bokstavligen, jag gillar det inte. Särskilt inte när man precis har kollat på the Hills.

puss.

bloggdesign&sylöjd

Äntligen funkar det :D
visserligen den mest amatörmässiga och billiga header, men ändå har jag nu en. HA :) idag har jag repat upp min "mössa" för tredje gången . Och det blir tredje gången gillt för jag kommer aldrig bli nöjd med den vad jag än gör verkar det som. Jag hade börjat flytta på maskor som hon ska att man skulle för att få det rätt eftersom jag gjorde fel från början. Sen slutade jag för mönstret blev ändå snyggt. Jag hade liksom gjort det jag skulle gjort fel så det blev på ett annat, snyggare sätt. Men jag märkte att det blev "rätt" på ett ställe och snyggt på resten, dessutom var den alldeles för lång så jag repade upp. När jag började om nu har det blivit som det skulle från början, fast det är mycket fulare. ÄÄSCH. jag orkar inte riktigt bry, bara jag blir så jag kan få betyg i sköjd överhuvudtaget så är jag väl nöjd. Sen har jag spelat piano i typ 1½ timme. hahha. det är askul att kunna spela numb. :) fast den var komplicerad att lära sig i början. nu är den jättelätt. Iallafall. Får se om emma hör av sig senare annars ringer jag henne.
possss.


new moon

ÅLDERSGRÄNSEN ÄR ÄNDRAAAD :D YEEEES. JAG SKA SE DEN. OM JAG SKA. OCH JAG BESTÄMMER ATT A&E FÖLJER MED MIG. HAHAH, NU ÄR DET ALLT ELR INGET SOM GÄLLER. VEM BESTÄLLER ? (: <3


besöksrekord


hahah fail bild.. får den inte större.
Hursomhelst är poängen att jag hade totalt 18 unika besökare igår. shiiet.
rekord :D det är kul att ha många besökare hahha :) keep visiting!
loveyah.


tiden går fort

Är det bara jag som tycker att det nyss var helg? Tiden går faktist otroligt fort just nu. Kom igen, det är första advent om en vecka ju. Det är fan sjukt. Inte för att jag har något emot julen.. :) faktist så tror jag att jag bara längtar mer och mer nu. Även om det inte snöar. Julen är bäst. Och jag vill till IKEA och handla mysiga ljus. Sorry, jag har inte riktigt kommit ur min ljusmani än (a) får jobba på det medans jag går på IKEA och njuter. Hahah, okej, kanske inte :) Hursomhelst så har fredagseftermiddagen spenderats med bästa anna. Haha. Jag lovar, en dag med anna och du lever i 10 år längre än du skulle gjort annars. Vi gick till ICA smedby, wooho, och typ köpte chokladskumtomtar. Hahahhaha, sen blev vi på världens perversa humör. Och skämtade om allt möjligt..
"Ursääkta, men tror du large är bra till mig? Det är liksom bråttoom.."
Det är en anna-elsa grej. :) men vi har garvat så det räcker en månad. Hahaah, sen gick vi runt i rambodal och bara ballade ur totalt. HAHAHA. Skumtomtar är liksom så grymt sexigt. åh gud, roligt. Iallafall kom vi hem tillslut efter att ha sprungit över mörka backar ifrån våldtäcktsmän och annat läskigt. :)
sen blir det väl att kolla på idol, eftersom det är det enda som gäller på fredagar kl 20.00 i den här familjen.. tydligen. Börjar nästan tröttna. Det börjar kännas lite för överdrivet nu. Nu ska jag hoppa in i duschen.
ha de.


imorn

grattis till alla som får se den säger jag bara.
själv får man höra att det ju är så "olagligt" att se en film med 15-års gräns om man är under 15.
föräldrar, alltså.
dom förstår sig inte att det är 2009 - saker är annorlunda nu.



och jag skulle inte banga.

musik




josé gonzáles - crosses


what you are is beautiful

shaa torsdag.
Torsdagar är faktist rätt chill. Visserligen har vi NO i kanske 2½ timme totalt men idag var det rätt kul. Fast jag fick inte VG på min utvärdering om labben. de suger. jag var faktist nöjd med den och jag hann klart. Well well. vi kolla på tv serien på tyskan. så mycket bättre än att jobba iallafall.. Och kunde läxan trots att jag bara hunnit kolla igenom den snabbt vid frukosten idag. :D och ännu bättre; vi har inga läxor tills imorn. absolut ingen. När hände det senast? Inte den här veckan iallafall. bäääst :) ska försöka vara lite ambitiös och jobba med syslöjdsgrejen. det blir dagens. Nu ska jag fixa design och börja fundera på vad jag vill ha i julklapp, det tar nog tills nyår ungefär.
puss

Kan Dee

jag är inte en av de personer som konstant "klickar hem" saker från internet. Om jag ska vara ärlig är jag rätt skeptisk till sånt. Det ser betydligt bättre ut på de retusherade, perfekta bilderna på nätet, men när man får hem det ser det inte alls lika snyggt ut och kan sitta hur fel som helst. Men den här gången är ett undantag - och bli inte förvånade om det kommer att upprepas (a) Snyggare design får man leta i århundraden för, punkt slut.
Kan Dee är the godess of art, kolla själva; www.kandeedrawings.blogg.se.

beställt:

 

feberklubben

första gången på väldigt länge som jag åker hem från skolan. Har känt mig seg hela dagen (kanske inte så ovanligt) , men på tyskan började jag må illa och känna mig varm. Gick bort till gympan och bad johan kolla om jag hade feber. Svaret var typ "lite" och jag fick gott avstå från gympan. Inga problem direkt eftersom jag ändå var alldeles för trött för att orka byta om ändå. hhah. Så jag gick bort med Mirre som hade utvecklingssamtal och väntade. Mirre gick iväg och för att jag inte skulle sitta i kafeterian ensam och dö av tristess öppnade åsa nåt vilorum för mig. det var sunkigt men jag satt lite försiktigt och jobba några tal i matten. Sedan fastnade i matten, började undra hur länge jag hade suttit där och höll på att tveka om jag skulle gå ut eller inte i kanske 15 min. När jag tillslut gick ut var klockan kvart i tolv. Gick mot skåpen och stannade vid borden och det innan vårt klassrum. Mamma kom och sen åsa. Utvecklingssamtalet gick bra. Efteråt bestämde jag mig för att åka hem med mamma. Så jag fick SO provet med mig och vi stannade till vid McDonalds och köpte mat till mig för jag åt aldrig lunch. Iallafall, nu ska jag göra landstingsprovet. Wish me luck.


elsa

this is why i'm hot.. nanana
And by the way, you're the one who's missing out, obviously. HAH.


whatever

Jag klarar mig. jag har mitt fula hår, min korta kropp och mitt barnsliga beteende. Längre kan man inte komma.


all I want for christmas..

is confirmation.


ROMMMEEEE

bääääääääästaa rommeee.
trodde på allvar att vi inte skulle få åka dit nån mer gång :D men det ska vi nu. paaarty.
först skulle vi åka 18 januari, sen ändra dom till 15e mars med alla 7or istället (nejtack) men dom fick ändra tillbaka för jag vägrade :D hahah nejdå men nån pratade med anders så vi ska åka 18 jan med åttorna. men jag överlever. johanna ska tvinga med mig med henne den här gången också. hhahha. så bäst ska de bli.


sleepover

Sitter här hos emma och borde läsa på till engelska provet imorn... (a) he-he-he. Meeen men. ska sova här ikväll för mamma är bortrest med jobbet till skåne. tjoo. nu ska vi plugga. ciao ciao.

rubrik.

life is the most complicated thing in this world

said it all

HAPP. min söndag;

typ rensa ut i min garderob, bar upp gosedjur och grejjs som jag inte ens visste fanns kvar till vinden (a) 
gick på stan med mamma. köpte lite olika bra saker.
kom hem.
åkte ut till Getå och lämnade newbody.
satt vi datan.

that's it.
kram.

söndagens



tshirt - vs
jeans - abercrombie&fitch
gråa saken - h&m

och jag vet att ni inte bryr er, just därför <3

jimmy choo for H&M

Ja. Vem kan ha missat det? Idag kl 10 började dom sälja grejerna från jimmy choos samarbete med h&m. Smått historiskt att kunna köpa choo skor för upp till 1000 spänn. Men, det säljs såklart inte i vår lilla stad norrköping. Sånt känns otroligt elakt! De säljs minnsan på hela 6 olika butiker i oh-så-underbara betydelsefulla Stockholm, men inte någonstans i sveriges typ 6e stad. Sånt stör mig. Varför ska stockholm ha allting? varför ska alla bo i stockholm? varför ska allt satsas på stockholm? I usa är ju D.C huvudstaden där regeringen sitter och massa men dit åker ju inte folk om dom ska till usa, då väljer dom ju florida, new york eller los angeles typ. Det känns som att hela sveriges fokus ligger på stockholm och en liten liten del på göteborg. Resten spelar ingen roll.
Hahah nu kom jag lite ifrån ämnet här.. Jimmy Choo. H&M. Vissa saker är fula, andra sådär, resten är to die for. Dyrt eller inte för att vara h&m.. men det är jimmy choo. Om jag har tur har någon snäll stackare lust att följa med mig (mamma i värsta fall) upp den den här fantastiska huvudstaden så jag får slösa bort mina pengar på åtmindstone en pryl. Jag skiter i om det är omöjligt att gå i 10 cm höga skor och att jag ser helt fel ut i det. I Want Them Bad.


.

HEJJAGHARTRÅKIGT.SE

justin bieber - what's the point?

Den här killen som håller på att bli den nya justin timberlake fast 15 år yngre har nästan 1 miljon fans på fb. På något sätt känns det lite extremt. Han har väl en bra sångröst och allt detdär men det känns bara plastigt med en 15-årig kille som bara sjunger om tjejer. Sedan är han ju så himla oskyldig och söt, har fortfarande sin barnröst kvar. Var tog målbrottet vägen? Han är som Jonas Brothers fast inte från Disney Channel. Tjejhysterin blir ju ännu värre när han bara är ett år äldre än en själv.. är det därför större chans att just den lilla 13-åriga tjejen som går på hans konsert och skriker sönder sin hals kommer leva lycklig med honom tills döden skiljer dem åt? I mina ögon känns det bara fel. Och han är inte ens söt där han står med jeans och någon tråkig tröja i en skittöntig obekväm pose och ler ett alldeles för stort fejkad leende. Hans hår ser ut som en mössa, men vem har något emot sånt när han slänger det ännu mer åt sidan. Det finns bara en bra låt han sjunger, och den var bra innan han öppnade munnen. Men den musik han i övrigt spelar känns bara uttjatad till max. "i love uu giiirl, there's noo one else for meee". Och alla tjejer svimmar av lycka.
och det är ju knappast meningen att han ska kunna tilltala en äldre publik. Nej, det är småtjejer som gäller. Till och med jag känner mig lite för gammal.
Men kom igen, bättre kan ni väl?

  


tröött

Jag vet inte vad det är, jag är bara så trött. Det verkar som att alla är sjuka utom jag. jag gissar på att min trötthet beror på den ihjälstressade skolveckan som varit. usch. det kan inte vara hälsosamt. orkar inte med någonting. sen hjälper det ju inte direkt att det är världens skitväder ute. därför betsämmer jag nu att jag ska sitta inne, halvsova och lyssna på musik hela dagen. det blir en bra lördag. (ironi) Nä men jag bara känner nu att det är det enda jag orkar med. Kan jobba med mitt värdelösa syslöjdsprojekt som inte kommer bli klart den här terminen iallafall. Men då har jag något att göra. Ha ha.  

apple


Girls

are like apples

on trees. The best ones

are at the top of the tree.

The boys don't want to reach

for the good ones because they

are afraid of falling and getting hurt.

Instead, they just get the rotten apples

from the ground that aren't as good,

but easy. So the apples at the top think

something is wrong with them, when in

reality, they're amazing. They just

have to wait for the right boy to

come along, the one who's

brave enough to

climb all

the way

to the top

of the tree



- JUST CAUSE


fredagen den 13e

i början var den här dagen som en helt vanlig dag. Jag visste inte ens att det var fredagen den 13e idag förräns vi hade engelska. Till och med efter att jag hade fått reda på det fortsatte dagen som om det vore en vanlig fredag. Hade hemkunskapsprov och det gick bra (!) Jag gick på stan med emma ett tag efter skolan och sen fika vi i kupolen. Inget hände liksom. Vi åkte hem till Emma och spelade gitarr och flumma.
MEN
glöm att fredagen den 13e inte skulle betyda otur. På något sätt smyger det sig på när man minst anar det och tar med dig ner i avgrunden.
Hahaha, nej men ärligt talat.
fredagen den 13e levde upp till sitt rykte. Mer än så behöver vi inte gå in på.
och lita aldrig på någon du inte borde lita på.
punkt.


jag är bra

STORIES WITH HAPPY ENDINGS ARE FOR PEOPLE WITH NO SENSE OF HUMOR.


eafs



selfconfidence is one of life's biggest struggle

12/11/09

det är fint med kärlek. det finns nog inget vackrare än när två personer upptäcker att dom hör ihop. även fast det tar slut så hade de någonting, ett tag. det behöver inte vara länge, det är inte det kärlek går ut på. det handlar bara om den enda personen, som man blir lycklig av bara att tänka på. att finnas så nära varandra och känna sig behövd. men det är ju positiv kärlek det.. få har den turen.

dagens



t-shirt - DKNY (hahah om jag skryter)
tights - gina
linne - gina
cardigan - h&m
sjal - mammas

jag har slut på fantasi.

läxskit

det går inte bra med läxorna för tillfället. Det tar tid att skriva uppgifterna i no och jag behöver mer tid på mig. ååh det är inte rättvist! jag fattar inte matten heller så det blir svårt att jobba med den. jag gick upp för sent, elsa din sega lata snigel. Kommer antagligen få sitta hela kvällen och plåga mig själv. varför har vi så mycket läxor på en och samma gång? No, matteplanering, hk prov, tyska. allt den här veckan och det är torsdag imorn. gaah. nästa vecka är de engelskaprov och svenskaord. jag går under. 8an är fan skitjobbig. Jag orkar faktist inte anstränga mig mer. Elsa, du har dig själv att skylla för att du prioriterar helt fel saker. Just det, och nu ska jag göra mig iordning och gå på stan med melanie. Hejdå äckelläxor, hej ledig från skolan. Hej sura lärare..

/eafs

studiedag

bäästa onsdag :)
vakna runt 9.45 och gick upp 11. Studiedagar borde det faktist finnas fler av. Man kan sitta och jobba hemma lugnt och ensaam utan jobbiga lärare :)
nu ska jag äta frukost.
puss.


21.04


Namn:
Elsa Ström
Piercingar: inga
Tatueringar: ingen
Längd: kort (a)
Skostorlek: 37 typ
Hårfärg: blond
Är du kär i någon: inte direkt
Önskar du att du bodde någon annanstans: bådeock
Tänker du på självmord: nejnej
Tycker andra att du är attraktiv: nej
Dricker du alkohol: inte än. hahaha
Använder du droger: nej ?
Röker du: nää
Vilket shampoo använder du: loreál ngnting
Vilken parfym använder du: just nu; DKNY rosa
Vad är du rädd för: spindlar, mörker & döden
Gillar du att tvätta: nej
Gillar du Berg-och-Dalbana: älskar.

SENASTE..
Film du hyrde:
kmr inte ihåg
Film du köpte: brukar inte köpa filmer (:
Låten du lyssnade på: kent - pärlor
Låten du hade på hjärnan: have yourself a merry little christmas -.-
Personen du ringde: emms
Tv program du tittade på: hahah brooke knows best. tidsfördriv.
Personen du tänkte på: pappa

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke:
njaa
Gråtit över en flicka: jaa
Ljugit för någon: :/
Varit i slagsmål: nej jag e snäll
Blivit arresterad: nej tack

 


ANTAL..
Gånger du varit kär:
 kärlek är svårt
Gånger ditt hjärta brustit: två?
Hjärtan brustit på grund av dig: hahah har knappast hänt
Tjejer du kysst: inga kommentarer
Gånger ditt namn varit med i tidningen: typ en
Ärr du har på kroppen: hm några stycken

SENASTE..
Bok du läste:
läser; genom dina ögon – stephanie meyer
Personen du fick mail av: victorias secret. haha
Personen du fick brev av: tjej från lägret
Personen du fick sms av: emms
Gången hela din familj åt middag tillsammans: ojoj.. typ två veckor ellr nåt tror jag det var
Saken du köpte: mascara bla

Vad har du gjort idag:
skola
Var det kul: näj
Hur tidigt stiger du upp: halv sju
Gillar du att slåss: inte direkt
Vad ska du göra idag: sova
Är du seriös: hahaha.. mjau (a)
Vad är du allergisk mot: puckon :)
Var har du ont: magen.. träningsvärk
Använder du hårspray: länge sen
Kan du stå på händer: hahah njae
Favorit serie: har ingen favorit

Håkan Hellström eller The Ark: håkan
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: WINNERBÄÄCK <3
Salt eller socker: socker ?
Gillar du ketchup: sådär
Är du glad nu: jodå
Var du glad igår: hahah skrattar  varje dag :) jag kmr leva i  200 år.
Känner du nån som jobbar på sjukhus: annas mamma ? :D
Vad dansar du till: musik
Stockholm är: huvudstaden, ballt :)
Göteborg är: näst störst (a) lisebeerg :D
Kan du sjunga: i guess so
Mer värt än guld: familj och vänner
Spaghetti eller makaroner: makaroner :)
Ett land jag helst vill besöka: helst? dunno..

 


homeworks

det är rätt otroligt, men ibland vill jag göra läxor. frivilligt. om jag är på rätt humör och inte för trött så är det bara skönt att göra det så man har allt gjort. jag har ipoden vid skrivbordet med samma skiva som går om och om igen. tog bara en kort paus nu :) erika är en häxa. håller på med svenskaorden tills imorn, måste ju dessutom lära in vad alla betyder när jag tagit reda på det. äääe. men vi har studiedag på onsdag så tänkte att jag kunde ta igen lite då :)

hugs&kisses


glassplitter


va roligt man kan ha.

missade nästan två bussar imorse
glömde kvar min mössa
 tappade en bägare med på labben
(det var olja på och den var hal ;O)

bra dag :)


rubrik



YOU DECIDE


-

rest in peace
therese johansson rojo
hoppas du har det bra i himlen




www.minneavtherese.blogg.se


fars dag

grattis till alla pappor :D
och grattis till min pappa.
ska ringa honom sen, har inte skickat något.
förlåt. 
och du ska veta att jag älskar dig otroligt mycket,
jag har bara svårt att ta in allt som händer just nu.
saknar dig


halloweenbäbis





sundays sucks

Söndagar är alltid lika tråkiga. Sista dagen på helgen, dagen innan äckliga måndag, dagen man måste lägga sig tidigt för att börja nästa dag med idrott -.- uuuuusch blir trött i huvvet bara av att tänka på det. party igår iallafall.. ha-ha.  Idag får bli läxdag. Har hemskunskapsprov på fredag. woho. Kanske kan komma ut och springa, om jag orkar.
lame, lazy, coward.


abba


sitter nu och väntar på emma & anna som ska skjutsa mig till stadium arena där vi ska gå på ngn abbagrej. Vet inte ens vad det är för något, hahah. Men har ändå inget att göra så (:
glömde lägga upp vad jag köpte på monki (:


kan inte bestämma om jag ser bra ut i den (: men den var billig. (a)


MAXI

jag är tillbaka i norrköping och jag inleder den första helgen med att vara på maxi i typ 3½ timme. Det är för härligt.. Hela idéen med att ha ett stort jäkla område rätt långt utanför centrum med en massa butiker som man i princip bara kan komma till med bil (bussen går ju, men det är inte speciellt smidigt att släpa 4 fulla icakassar på den) jag köper inte konceptet för fem öre. Och det tog tid att komma dit för det var låång bilkö till själva parkeringen. Visst, det är lördag, men vad är det för fel på stan? och enligt mamma kommer de folk från katrineholm för att handla där ;O det är ju rent ut sagt helt sjukt. Jag menar, h&M, cubus och butikerna som finns där är ju inte helt utrotningshotade direkt.. dom borde finnas i de flesta städer. så vad är grejen? Det skapar bara en himla massa traffik. hageby centrum är bättre i sådanfall för det ligger närmare stan och hageby/navestad + smedby o rambodal. och mig :) vid maxi kan man inte ens bo, så närmast där är ju kolmården, getå och åby typ. och det är inte ens nära. dessutom hatar jag att dom har bytt namn till Ingelsta Shopping. det är bara.. störande. fuult. onödigt. "kom som du äääär, till ingelsta shoppiing". spyyya.
aja, vi handla mat och gick runt i några affärer.
köpte;

 


<3

obsession


2012

JAG VILL SE DEN. JAG MÅSTE SE DEN.

2012


we are EGO



       

hahah, tsss, ingen orsak :D


ffreedaag

skola
sen stan med anna (:
köpte ett hårbandsgrejs på monki. första saken jag köpt där någonsin, så nu kan alla sluta tycka att jag är konstig :) Haha, närå, men först tyckte jag att allt där var asfult. Nu börjar jag tycka mer och mer om det. Sedan fikade vi på Wayne's. mys.
nu sitter jag och älskar min mössa. baaah, om ni åker till new york och ser en GAP affär, gå till herravdelning, den finns i svart, ljusgrå, mörkblå och typ mörkgrön tror jag. bekväm som attan. och bara otrolig. 100 spänn ;O nä jag ska ha den hela livet. Om det blir smutsig eller går sönder kommer mitt liv gå i bitar. Jag lovar.
och tyvär får ingen prova den för då kanske magin förstörs (skoja) jag har faktist tappat den på golvet 2 gånger. men aldrig aldrig mer ♥


haha kul att jag kom på att alla stora bloggare tar kort på allt dom stoppar i sig när de fikar efter att jag hade druckit upp min varma chocklad (: och ätit upp chokladbollen.. hahahha. vem kan stoppa elsa när hon bara rullar fram ? (;


beyonce - listen.




worth waiting for


amandavardet




jag kan ägna halva mitt liv åt att förstå om hon är på riktigt eller inte,
men blondare person får man leta efter.. hon ger "dum blondin" en ny mening.

HAHA (:



sveriges sötaste unge elr vad ? :) hahah

spiderman




ta de som ni vill och kalla det vad som helst


pretty weird


(mitt rum är vanligtvis inte så stökigt (a))
jag var totalt out of control idag. haha. men jag är jetlaggad. det vill inte sluta ;o
hade musik med en vikarie idag :D jag tänker inte säga något förutom att jag dog av garv.
han var pantad.
det var skitväder på eftermiddan och bussen kom aldrig (: sånt gillar vi verkligen.
och jag har bestämt att jag ska sluta bomba bloggen med 7 inlägg per dag
för ingen uppskattar de :) hahah.
är stressad och nervös och har beslutsångest och jag är scared to death. i'm not doin it,
noo damn way.
jag mår illa (: och jag har inte tagit svininfluensavaccinet än ;O ahah.

P
u
s
s


megan fox

   


jingle bells ?


sämsta mobilkameran (: det snöade mycket mer än det syns på bilden. snöstorm ju ;o


inte utan min mössa



den som rör han dör (a)
ahahahah sämsta.
jag älskar mössan.


cause every little thing is gonna be alright

det är lungt nu. hyfsat.
har suttit i kanske 1 timme och pluggat lite på tyskaprovet, gjort veckoplaneringen i SO och börjat i matten (3 tal, way to go elsa) puuh. då återstår mest NO. undrar om "jag har inte alls fattat vad man ska göra och jag har inte tagit boken vi ska ha för det låg en annan på min bänk när jag kom tillbaks och jag trodde det var den man skulle använda.." räcker som ursäkt. jag skulle inte tro det. jag får skylla mig själv för att jag är puckad som inte fattar vad folk säger 5 ggr trots att det är jättelätt egentligen. sen är det väl bara att fråga efter bok om den inte finns i klassrummet (vilket jag är typ 80% säker på att de gör) hahaha. aja, har inte lika mycket panik längre.
chill


i'm screwed

jag pallar inte. på riktigt. ig varning, avstängning. do whatever you want jag orkar inte bry mig. är så trött på skolan så jag kan dö. jag kan bli en badass unge som röker och skriker. haha. det finns säkert en sån i mig. någonstans. kom fram bara.
jag gör inte läxorna. jag har ingen ork. jag sitter vid datan och lyssnar på sega crybaby-låtar och tycker synd om mig själv. det är så mitt liv kommer bli. jag sitter arbetslös och tjock vid min dator och bloggar. det är fel att vända sig till en blogg för att deppa sönder.
jag är fel. just nu, just idag, är jag väldigt fel.
"if the lies don't judge you, the truth will. and if I can't love you then who will?"

jag är allting du aldrig kommer vara.
jag har allt du inte vill ha.
jag vill allt du hatar.
jag ser allt du blundar för.
jag tar allt du nekar till.
och mina tankar kommer aldrig kunna rymmas i din hjärna.
för jag kommer uppleva allt du missar.
där du går, går ingen annan
därför är jag den jag är och ngn annan.

jag är ingen poet.
men du är ingen superstjärna.
för ingen är perfekt.
men jag är iallafall nöjd med den jag är
och det är det enda som spelar ngn roll.
fuck off, jag är vacker.


spin around

detta inlägg tillägnar jag ida som läser min blogg :)
inte för att jag har något att skriva (a)
hihihi.
ida du är bäst och jag gillar att sitta brevid dig. och så älskar jag din stil.
ha dä och lycka till med pianot.
puss


panikångest

jag kmr få ett sammanbrott. jag har nog aldrig varit så stressad förut ;o och jag vet att folk säger att 8an är värst men det här är ju skrattretande. jag har varit borta från skolan totalt 4 dagar och jag ligger efter i alla ämnen. johan tjatar om NOn som jag inte har en aning om vad jag ska göra i, men det är tydligen massor som ska vara klart om en vecka. i matten har vi börjat med ekvationer och jag är helt lost. tyskaprov imorn + glosor i läxa. engelskaglosor tills på fredag och landstinget i SO. jag har inte gjort någonting. och jag kmr balla ur för jag är jetlaggad och trött så jag orkar inte göra läxorna och det finns ingen hemma som kan säga åt mig så jag är k ö r d. fan.
how's your day so far ? :D


snö

väder. vad är det egentligen för något? regn och kyla halva sommaren och snö i början på november men aldrig på själva julafton? det snöar ute. och det var nyss halloween. och jag gick runt utan jacka i soliga, 18 grader. varför sverige? sverige är ju världskänt för sitt pissväder, kul :) jag hatar sverige på vintern. det har nte varit snö på julen sedan jag var 6-7 år eller något. och det kan ju vara 50 - ute men ingen snö. jag tycker att om det nu ska vara iskallt ute så kan det ju lika gärna vara snö, annars är det helt värdelöst.


confidence, bitch

HAAA. jag gillar att blogga. jag är bra på att skriva :) fast jag är rätt bra på att skriva för mycket. av det mesta. jag vet inte riktigt var jag ska ha ngn slags gräns.
jag läser Genom Dina Ögon just nu, av Stephenie meyer. hennes nya bok efter twilight och allt. den är avancerad men bra. läs den. fast den är grymt tjock :O typ 10000 sidor.
sitter och äter en äcklig macka från flygplanet och lyssnar på 90-tals musik. haha. jag är rätt knäpp, jo. ska "försöka" sova snart. det kommer aldrig hända. jetlag. uuusch.
men har suttit här typ nästan halva dan nu så ska lägga ner.
BYE.


minnen

hahahahh hitta den på spotify. asså ojojoj, har undrat vad de är för låt sen jag var typ 5 år ;O jag har nåt minne av att jag satt hos mina kusiner i typ loddby i en vit soffa och såg på någon serie eller nåt eller om det kanske var musikvideon, och jag älskade den här låten. det var gult i bakgrunden eller nåt, det är vad jag kommer ihåg. och så var det massa tonårskillar&tjejer. den är från 1999, så jag var 4 typ ;O mitt minne är bra alltså ;D 
nonstop center och plopp, kexchoklad är också gott. hahahahaha xd 90's talet alltså (:


s club 7 - bring it all back

och guuuuud :O denhär:


s club 7 - never had a dream come true

haahahah.


atc - around the world

hahah nu lyssnar jag på massa gamla låtar från typ när jag var 6 :)
det var sån musik jag lyssnade då på och bara älskade :D och smurfhitsskivan. helt ärligt :) 
k-i-s-s-e-s


nanana

let's turn on that radio, as loud as it can go, want to dance until my feet can't feel the ground
say goodbye to all my fears, one good song may dissapear, and nothing in this world can bring me down
hands clapping, hips shaking, heart breaking, there's no faking. what you feel, when you riding home
yeeah
music's in my soul, I can hear it every day adn every night, it's the one thing on my miind.
music's got control and im never letting goo nono.
I just wanna play my music.
got my six-string on my back, don't need anything but that. everything i want is here with me
so forget that fancy car, i don't need to go that far, and what's driving me is following my dreams. yeah.
hands clapping, earth shaking, heart breaking, there's no faking, what you feel when you're on a roam.
yeeeah
muusiic's in my sooul, I can hear it every day and every night, it's the one thing on my miind
muusic'c got control, and i'm never letting gooo nono.
I just wanna play my music.
can you imagine what'd it be like, if it's the several of my heroes (typ?) singing all my favourite soongs
SO I CAN SING ALOONG.
music's in my sooul, i can hear it every day and every night, its the one thing on my miind. music's
got control and i'm never letting goo nono. I just wanna play my music
all niight loong.
haaaahaaaaaahaaaaa.
de e kul (:
emma-elsa grej.
POUSS
lång tid att skriva ;o


back to normal

tisdag. yep. allt är som vanligt igen, skolan, lärarna.. tråååååååååååååååååååååååkiiiiiiiiiiiiigt.
seriöst, jag tror att jag längtar efter äventyr och spänning. jag vill att något ovanligt ska hända. kan ingen vara intresserad av mig eller ? ;O hahahaha. stog i kafeterian idag. det var så segt, vi fick ju inte göra något alls ;o tanten gjorde allting. jag torkade bord och korrekturläste papper som var helt rätt. sjuktrögt, bigtime. uschblä.
gjorde matteprovet idag iallafall (: och jag verkar inte ha behövt plugga någonting, för jag kunde allt (hoppas jag) utom den sista. där kände jag att jag inte orkade sitta i år och låta nisse stå själv eftersom han blev klar före.
roligare än så blev det nog inte idag.
kom precis hem från vårt lilla "uppträdande" på hyresbostäder. haha, det kändes lite patetiskt att stå och sjunga anthem framför 100 gamlingar. hahah xd men det gick väl bra. fick gratis fanta (a)

nu ska jag ha auktion på bloggen :D
vem vill gå på stan med mig och shoppa smink? högstbjudande vinner och det äger rum någon dag nu i veckan för jag börjar få panik på mascarafronten. HAHA. nejmen ärligt. jag kan nog bara ta en person så jag antar att det är typ först till kvarn :) har inte varit på stan i norrköping på ett århundrade så det ska bli intressant också :)

har äntligen kläder att ha på mig nu :o tack gud för new yorks massshopping säger jag bara. ;)

och med det avslutar jag denna tisdag. typ. (a)
och juste förresten; imorn kommer jag vara megatrött, bara så att alla vet. hoppas det blir innan 5 den här gången.


header

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA KAN NÅGON GÖRA EN HEADER ÅT MIG?

HAR INGET BILDPROGRAM.. PAINT ÄR LIKSOM BARA SHIT
.


mera musik

hennes röst är för bra för att finnas
-



06.58

jag gick upp idag. mirakel. man vet aldrig hur det blir första natten, men antagligen eftersom jag sov sov lite igår, så var jag för trött. somnade runt halv tio igår. nio timmars sömn. hahah, det får hålla. är iallafall trött nu, helt seg i huvvet. men ska stå i kafeterian m nisse idag så slipper lektioner, de najs. väldigt skönt (: får se hur de blir med matteprovet. jag har inte pluggat nåt nu. men jag känner att det liksom gick inte. ska åka buss idag med, haha hoppas jag går av på rätt hållplats..
har en massa tid nu tills bussen går. shalalalaa.
och skolfotot blev bäst :) de najs. (y)
med måste stänga av datan nu.
pyss.


musik

vi ööser på med inlägg här nu :D

dagens vackraste, finaste, underbaraste låt som jag inte kan få nog av ;


erik hassle - the thanks I get


coco chanel

juste; måste bara nämna att jag såg på Coco chanel filmen på planet :) ahahahah för alla som (inte) bryr sig. den var rätt konstig men ändå rätt otrolig på ngt sätt. det var intressant att se hur det har blivit som det blev. typ. ah, recension på bloggen helt enkelt. nejdå, men slutet var helt oväntat och det vände hela filmen. haha det var rätt kul för jag satt där och försökte fatta allt (franskt tal, eng text).
se den. eller kanske inte. men det är rätt inspirerande och annorlunda. och hon audrey tatou elr vad hon heter som spelar huvudrollen är helt utomjordisk på nåt sätt. hon skulle kunnat vara coco själv.
thend.


förändring

börjar fatta hur man fixar bloggen nu (a)
tack vare designadinblogg, hahahah :) men det funkar iaf. ska sätta mig in i headergrejjs någon gång när jag inte är jetlaggad ;D nu har jag iallafall en halvful bakgrund som får vara där tills jag hittar en bättre. orkar inte bry mig om något alls just nu. matten förblir opluggad, hahah (a)
nää men på riktigt, jag ska ju ha bra betyg nu (y) svårt att få det när man sovit ca 1½ timme :D hahah
bye


skolfoto

JAG BLEV BRA JAG BLEV BRA JAG BLEV BRAAAA!
FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ 8 ÅR :D
HAHAH NU ÄR JAG GLAAD


så snygg jag är då (a) tihihihi.
det är otrooligt bra för att vara elsa.
sry, jag är som sagt trött. men det är definitivt det bästa ngnsin. och jag är nöjd!


going home

jag har just nu sovit max 2 timmar på ett dygn. det är så jäkla komplicerat att flyga för man börjar ungefär 4 i new york och så tar det typ 8-9 timmar, fast vi hade tur för flyget gick jättefort så jag tror det gick pa 6 elr nåt :) iallafall så kom vi till frankfurt kanske 5 lokal tid. och då har ju liksom hela natten gått. och jag kan i princip inte sova på flygplan men det gick den här gången. vet inte riktigt hur länge men inte speciellt. så himla obekvämt är det också ;o mhm och sen fick vi typ frukost på planet, åt typ världens minsta fruktsallad, men var så trött för jag hade vaknat precis när det kom (tror jag) och kunde inte somna om så jag var tröött. blööö, iaf så åt vi lite på flygplatsen sen när vi kom fram. var ett tag tills nästa flyg mot sthlm skulle gå. var fortfarande trött men man blir liksom övertrött efter ett tag så tillslut är man pigg. aja, skitkonstig känsla. i vilket fall så tror jag inte att jag sov på det planet. sen kom vi fram till sweeeden. arlanda. "världsvana" svenskar. om det är något jag inte klarar av (vissa hatar folk som tuggar m öppen mun, smaskar osv) så är det sånhär svensk engelska. det är bara så.. alltså det är så fuckat fult (förlåt). uuuuuusch. pa arlanda express så var det inspelat meddelande från nån tant. "wi hope dat ju vill heve a plesannt tajm her in stockholm". nejmen seriöst jag klarar verkligen inte av sånt. det är ju synd, eftersom ingen svensk har amerikans accent xd förutom victoria silvstedt. och hon är ju knappast mänsklig. hahahaha. (skämt). ääe jag är för trött helt enkelt. men men. hämta mat fr donken och satte oss på tåget mot norrköping. jag var skittrött och sur på prettosverige med alla prettosvenskar så det gick sådär att komma på tåget med min jättetunga väska. och den är stor. men men, sen satt vi tydligen i tyst avdelning men jag knastra på med min sallad fr mcdonalds (: hahah hade såna här typ hårda brödbitar i. det var kul. heheheh.
kom fram till norrköping. fyfÄn va kallt det va ;O jag frös ihjäl. och så gick spårvagnen precis framför ögonen på oss så vi fick vänta typ 7 min på 113. kom hem oh duscha.
och värst av allt är att jag måste plugga på matteprovet imorn. har inte pluggat ngt. och jag har ingen aning i världen hur jag ska orka för jag är T R Ö T T. :D


sista bilden

här kommer en sista bild som jag inte orkade lägga upp i new york
och jag är hemma nu förresten. hahah det är helt ovant att skriva med å,ä,ö igen.


och bilden är ful, men den är tagen ur bilfönstret.

vet nt varför jag lägger in dt här :D


sista inlagget fran ny

aaah jag kmr sakna allt sa. bla. det ar ett av det basta tiderna pa aret att vara har (: i love ny helt eneklt. underbara stad. undebara manniskor. underbart allting. och nu ar allt bra. skak aka ivag m bilen till JFK snart sa maste sluta.
bye nyc <3
bye family.
ha det bra. jag ska forsoka gora det basta av livet.
PUSS.

leaving new york

gardagen blev okej till slut. idag aker jag, sa vi ses val pa tisdag (:
orkar inte skriva ngt langt inlagg, ska ga och ata frikost snart, sen gar planet runt 4. aker harifran kanske 1. buhu.
men kanske att vi firar jul har :)
kram

RSS 2.0