el stockholmo

Helt slut överallt efter dagen, har gått i oändlighet. Känns mest i fötterna. Skönt.
Är nöjd med det jag fick med mig, även om det inte var så mycket, men bra grejer. Vill tillbaka till beyond retro där jag upptäckte att man kan hitta allt som man vill ha men inte är superpoppis och säljs i massupplaga på gina. Asbra ju.

Annars peppar jag inför skolan imorgon. Ska gå upp tidigt som fan, så värt det känns. Men nya tag för nu ska jag ta tag i mitt yrkesliv som student och bli något bra. Ordnar upp röran som varit och satsar nya strategier. Kommer bli bra, det känner jag på mig. Kom bara, kunskap.

adiosamigos
_______________________________________________________
måste bara nämna min kändisspaning i huvudstaden idag, såg erik segerstedt och känner mig som världens fjortis men satan vilken snygg kille, ojojoj..

anmäld & klar

Woooop tagga galet nu jävlar alltså no turning back, anmäld till Midnattsloppet 2012. Haha herre vad ger jag mig in på? Nej nu köööööööööör vi 18 augusti bara BAM.


#4541


mellow

Nej, jag menar inte melodifestivalen, det ska vara ett W. Är så över den efter i lördags förresten, ångrar inte att jag satt på en buss halva livet istället för att svenna mig framför tvn. Kanske för att jag hade en sån loco fiesta i bussen, vem vet. Varenda låt sög iallafall som fan. Bara en personlig åsikt liksom. Men hur som helst så är jag ledig idag, eller ledig men har ingen frihet, kunskap alltså. Satsar måndagsparty med världens bästa låt för idag. Dit jag skulle komma med mellow-snacket;


NAAAAAAAAAAAAUSE. Nästan synd om repeatknappen.

13.37

Bra rubrik osv. Taggar lite effektivitet, kör och hoppas på det bästa för jag tänker dra till stockholm imorn, skiter i vad kunskap säger. Badass bara sådär och vi älskar det.





mmm...



Kan vara det största som hänt världen - efter Björn Ranelid då (?!) men jag har gett upp mitt godislöfte efter 13 månader för choklad. Har alltid gått runt och sagt att jag hatar choklad, så vad händer med mig? Marabou BLACK har hänt.. Fa-an vad god den är, behöver livvakter för att hålla mig borta från den. Helt galet.

when I get you

HEMMMMMMMA. Med stenhårda lårmuskler och en utmattning efter 9,5 timmar i buss och tågresa för att komma från Vemdalen till Norrköping sitter jag här och försöker hitta någon slags energi.

Ska ta mig ut och göra staden farlig med första riktiga shoppingturen på jag vet inte hur länge. Kommer inte ha någon tid över de kommande veckorna så funderar på att utnyttja studiedagen på tisdag till ett stockholmsbesök. We'll seee.



åkte en och samma backe typ 10 gånger sista dagen, saknar't lagom.

fredags


SPORTLOV

Efter mitt livs kanske sjukaste och stressiga skoldag var jag helt tom i huvudet och slut som människa. Men det känns så jävla värt med lov att jag inte vet var jag ska ta vägen nästan. Lyckan.
Har lite lagom galet bråttom, tåget mot stockholm går om 40 och därifrån är det bilresa till Bollnäs som gäller. Orkar inte tänka efter hur många timmar det är men ger mig fan på att inte dö av tristess på något sätt. Imorgon åker vi vidare och slutdestinationen är Vemdalen.

Känner att jag går in lite i koma, men inte ett medvetslöst sådant, utan mer levande än någonsin. Dagar fyllda av fart i backar och mysiga kvällar när man drar av sig pjäxorna, sitter vid en brasa och bara lever. Åh känner mig så förtjänt av det, underbar känsla.

Ska packa ner det sista nu, ha ett suuuperlov.

puss!

living it up


oseriöst

Tappat greppet om vad allvar är, kan inte hitta det - sista dagen innan lovet och allt. Känner bara FIESTA. Kommer bli en kul skoldag, lite rädd för vad jag kan komma att hitta på. Ska försöka skärpa ihop mig något så jag kan bli klar med sånt som måste bli det. Annars är jag ganska trött på tråkigt, allt borde vara fest - vad mycket roligare det skulle bli då.

all day..


honey it's far from over


kärlek vid sista ögonkastet

försök att överträffa det, ja.


fin näsa.

Skippar träning och satsar plugg. Hela. Dagen. Varför leva när man kan låta bli? Ge mig söndag, backarna och livet nu. Fram tills dess har jag prov, inlämning och 5 timmars bilresa att se fram emot. All I need is a time machine, liksom.

Tänker ta mig ut på promenad snart, innan jag avlider. Känner rastlösheten i varje del av kroppen och den ger sig inte. Svårt att få något gjort då.

Har sagt det förut och jag säger det igen. Skärp dig kvinna och sluta skriv om ditt tröttsamma pluggande. Och ja, från och med nu. Sportlov och frihet, pluggandet är bara så no more.

/E


are we really who we used to be



HAHAHA, STORY OF MY LIFE PÅ RIKTIGT.

you're fooling yourself



Saknar sommaren mer än någonsin. Huvudvärken, mörkret, snön, halkan, äckligheten. Jag börjar tröttna på allvar. Taggar en kväll av pluggande och alvedon. Datorerna laggar sönder i skolan, även om jag orkade skulle jag inte få något gjort. Känns så galet ovärt allting, håller ut till fredag sen ska jag ha så jävla mycket lov.

För att inte deppa ihop totalt kan man ju alltid tänka att det är 4 månader på dagen tills planet lyfter mot New York State of Mind. Tiden kommer gå på en halvsekund och sedan är det lov, ledigt och underbart i två månader. Ae man kunde haft det värre.

enjoy it

Galet värsta träningsdagen. 3 timmar på friskis haha, kunde inte spenderat alla hjärtans dag på ett bättre sätt känner jag. Fått minimalt med plugg gjort, men kör stenhård pluggdag imorgon istället. Dejtar sängen tidigt idag, lite för skönt att sova ibland.





Aningen många webbcam bilder på sistone. Har liksom inte tid för ambitiöshet när det gäller sånt just nu. Gillar skogshuggar-looken. Varför köra på kvinnlighet när man kan låta bli?


couch potato

Tisdag. Seg som attan i huvudet, fick slå upp potatis på engelska i googletranslate, orkade inte tänka efter hur det stavades. Känns som att det har gått ganska långt över gränsen då. Ska dra mig mot skolan snart, taggar effektiviteten, hoppas den kommer snart för jag behöver den.

should've put a ring on it

239429601_pvwjmic5_c_large

Satsar på en ovanligt vanlig tisdag imorgon, med allt vad det innebär. Tycker att jag är bäst i världen i vilket fall, haha. Kör på en egendag. Galet egentligen med alla möjligheter som finns därute och så sitter man fast vid en ful skärm. Ae tanken får mig att vilja radera bloggen här&nu och joina brudarna på bilden, men då kan jag inte förmedla mig otroliga otrolighet, så det vore synd ändå.

BAM - som man brukar säga.

let's go west

  

Tycker jag fick till en lagom catchy rubrik där. Har hur som helst fått upp ögonen något enormt för topshops ofattbart snygga västar i jeans och skinn. Vill ha varenda en, men kanske kan nöja mig med en av varje. Funderar på att kasta mig på närmaste tåg till stockholmsbutiken för att checka om de finns där, men fick å andra sidan något slags feberanfall med tillhörande aggro huvudvärk i förmiddags - så kanske inte ändå.

Känner ingen som helst stress över att inte få något gjort annars, nejdå. Skyller på att datorn är otroligt seg, vilket den faktiskt är, men det beror med största sannolikhet inte på att jag har för många word dokument uppe. Skulle gärna säga att det får blir ändring på det med början right about now, men vill inte skapa onödigt höga förhoppningar. Haha, nejdå, allt löser sej, aight?

killah.


I heard you say, hey hey

Har äntligen fått sova ut och fått bort lite av kaoset i huvudet. Idag blir det träning, barnkalas och plugg. Härlig helg, ellller? Vill bara ligga i sängen och inte röra mig en cm, men det får väl bli när jag går i pension helt enkelt. Längtar redan, haha.

Taggar sportlov, om en vecka sitter jag i bilen på väg till Vemdalen och skidåkning i en vecka. Tränger undan det faktum att jag kommer behöva ägna kvällar åt att plugga för satan vad bäst det ska bli. Tillåter inte annat.
någon gammal bild

den mest hysteriska skolveckan jag varit med om börjar på måndag. peppad.

som döden

Lägger livet i kunskaps händer. Pallar inte ens tänka på allt vi har just nu, kommer ändå glömma hälften. Drar ifrån stan imorgon iallafall för weekend i stockholm. Kör pluggandet på tåget och fredagsmys som barnvakt åt syrran. Lördag blir SATS-träning, party barrra. Ska förbi ett ställe jag sprang förbi senaste gången och kolla vad det var för nåt haha, annars är det bara helg. Så. Jävla. Skönt.


xD

resultat

Lite för lite plugg, lite för mycket facebook. Men nu skiter jag i världen, på med hörlurar, fem lager kläder och ut i natten. Godkväll.


kär i tjejen.

KG

Hatar dig ganska mycket. Har ont i huvudet, trött som döden och har typ 643 saker innan lovet.
Vilket lov?
Måsssssssste göra't men vill bara skrika på allt och springa till världens ände.
Var är solen, värmen och lyckan när man behöver den?



Sitter och taggar för en timmes effektivt plugg, sen ska jag ut och bort varsomhelst. Kul liv kunskap. Klagar inte.
Längtar till tisdag, valentine's aka köttningsdag. Bässst blir det.

slim shady?


going undercover



Dagens. På allt.


up in the air

Orkar. Bara. Inte. Pluggga. Skiter i skolan, taggar jobb på donken för all framtid, allt löser sig. Mañana, mañana.. Kan börja gräva efter pantburkar ur papperskorgar och köpa trisslotter för pengarna tills jag vinner en mille i 25 år, eller uppfinna ett nytt grundämne som förändrar världen, starta eget och jobba med att gå ut med folks hundar. Finns galet mycket man inte behöver plugga till för att bli. De lugnt liksom. Börjar samla på ballonger istället och går i gubben Fredricsens fotspår, chillination. Fri som en fågel upp i luften ba, alla bekymmer borta och ingen stress eller ångest över samhället. Lätt att jag gör det.



fourthousandonehundred


tomorrow can wait

Taggar inte måndag iaf.


weheartit


the rest is still unwritten


relax, don't do it

Skön temperatur ute, gillar känslan av att kroppsdelarna tappar känseln en efter en på väg till skolan. För att inte tala om hur de brinner upp när man kommer in i värmen. Solen skiner iallafall, det är alltid något.

Helg dessutom. Tänker ta det farligt lugnt, träna, plugga och övningsköra. Livets nödvändigheter just nu helt enkelt. Datorn ska i vilket fall inte stå för särskilt stor del av helgens timmar, om jag får bestämma. Trött på den och på allt annat tekniskt. Det enda jag behöver är anteckningarna på min röda älskling.

Har tänkt på hur efterbliven jag är rent tekniskt; drar inte runt på en egen MacBook eller smartphone. Rätta mig gärna om jag har fel, men kan vara så att jag blir den sista människan i Sverige utan smartphone. Överlever så jäkla bra utan och ärligt talat är det ganska kul att stå utanför hysterin. Smidigt att ha allt i ett, men å andra sidan kan jag lugnt sitta och se på när omvärlden tappar kommunikationsförmågan mellan varandra och uppslukas av den lilla skärmen som klistrats fast i händerna. Ironiskt egentligen hur folk sitter i grupper med varsin telefon framför ögonen.

Kör på med min rebelliska sida mot smartphones, vad ska det bli av världen, egentligen?

the only way is up

Haha, snacka om deppigt förra inlägg. En lång dusch, lite egentid och ett stycke peppade musik senare är allt som vanligt igen. Thank god för det. Ska se om jag hinner mer något mer plugg för dagen, annars är det bara att starta om allt och köra på fredag imorgon. Yeahyeah wow wow, sköööööönt ska det bli. Tar ett avsnitt av the Hills och sen drar jag mig nog i sängs. Har en bok att läsa. Haha aldrig slipper man undan KGs radar..

xo

och så bara



.. kom en bild och sa det jag var på väg att säga.

o.k



Lusten att finnas till bara försvann över en morgon. Vet inte var den tog vägen, men en väg bort var det. Har haft världens segaste dag, pluggat med vissa minuter av effektivitet, annars går allt i huvudet i slowmotion. Tar mig bort lite genom att påbörja en ny säsong med the Hills, det hjälper bra tillfälligt.

R
omme var härligt mest på slutet när jag fick åka skidor på riktigt i svarta backarna. Större delen av dagen hade jag stört ont i ryggen så det gick sådär att åka upprätt.. Kom hem trött och tröttare och la mig i stort sett direkt i sängen. Tur att skidor i sig aldrig är fel, längtar galet till vecka 8 med dagar fyllda av berg och backar.

Tar tag i saker som de kommer, dåliga äckliga vana som jag måste lära mig att ändra på. Men just nu måste jag keep up working med det jag har de kommande dagarna. Ber om lite flyt i vardagen och en lång natts sömn. Snart.

RSS 2.0