paperweight

♥♥♥♥




dear john

SE DEN.

  

så bra.

hemma

hej, jag är hemma nu. orkar inte blogga.
ciao.

im not okay

hej.
gud hatar mig. jättemycket. fast jag inte har gjort nåt mot honom så förstör han mitt liv. det är fan inte okej :O
min plånbok har blivit stulen och jag har bränt sönder mina ben och fötter i solen. det känns ungefär som att någon har misshandlat dom med brännässlor. helt underbart härligt. men jag får tillbaks alla pengar som fanns i plånboken, typ 2000 spänn. men jag trodde seriöst att jag skulle svimma när jag upptäckte det. fyfan vilken hemsk känsla. vi var inne på h&m och stog i kön till kassan, och jag skulle precis ta fram plånboken, när jag såg att väskan var öppen och jag har den alltid stängd. vi fick gå in i nåt rum där dom hade övervakningen oh grejer, sen kom polisen och prata med oss. men men , jag får ut allting av försäkringsbolaget så de är väl lugnt.
idag ska jag va hemma själv, kul. ikväll kommer sofia. we'll see.
hej.

rubrik

hejbloggen.
grattis victoria, förlåt så hemskt mycket för att jag inte kunde vara din tärna på bröllopet. all lycka i framtiden.
nej ärligt talat, de är väl precis lika mycket människor som alla andra? och kungen gör ju inget nu för tiden, så what's with denna hysteri? Menmen, om det gör dom lyckliga.
IALLAFALL, igår var jag i fn, pappa visade några kompisar runt typ. Efter det åkte vi ner till SoHo och det tog ett liv innan vi hittade vart alla butiker var.. kom väl dit runt 4 eller nåt, lite trist, men vi gick runt till 9 och shoppade. Det är helt seriöst ödet som sa åt mig att flyga hit lagom till rean i alla affärer. Lovely. Sen var vi på någon fest hos pappas tyska kollega, de var rätt hemskt, men han var sjukt rolig, han är en kopia av arnold swarznegger (stavning?) haa, askul. Han sa I Mean 24/7. Idag har jag svinont i fötterna men det blir nog ändå lite mer shopping. hehe.
nu ska jag äta frukost, ciao

now you're in new york

the streets will make you feel brand new, the lights will inspire you
_______________________________________________________________________
G'day, jag är nog världens lyckligaste. Flyget blev försenat med typ två timmar igår och jag tror jag aldrig har varit så trött som igår, var vaken i 22 timmar.. Men jag är här nu, och jag har ingen lust inte åka härifrån, ever. ;)
Haha, hittills har jag lärt mig hur man sätter på en gasspis, hur man gör pancakes av mix, och hur man steker dom. Oh klockan är bara 11. Idag kanske vi åker ut till Fire Island och badar, men det är lite molnigt så jag vet inte riktigt. Annars blire shopping (Y) de är vårrea på massa affärer. haaaa, I ♥ NY. Nu ska jag göra iordning mig, catchya later.
kisses.

c ya

Tåget går 6.30 imorn, flyget typ 10.40, grreat. Men men, är framme runt sex nånting svensk tid tror jag. 
nu ska jag sätta igång med packningen, så jag har någon alls.
hejjddå, ha det bra alla :)

puss.


paket

Gissa vad jag just fick hem i brevlådan? :)

ledtråd;




(Y)

puss.


the big apple

ibland är inte ens jag rolig. hahahaha.



men men, love your life och gör det bästa av det du har..
så får du förhoppningsvis ett liv du trivs med :)

och nu ska jag skärpa ihop mig och sluta pajja min blogg med såna här värdelösa inlägg.

kram.

2010-06-15

HEJJJJ
bästa rubriken, iknow ;)
idag ska jag fylla ipoden, packa och bara chilla sönder helt allmänt. vad händer imorn?
pampampaaaaaaaaaam; N to the E to the W to the Y to the O to the R to the K.
New York,
helt enkelt. och jag kan inte riktigt liksom förklara hur förbannat taggad jag är. Ha, ni måste nog uppleva de själva för att fatta hur kär man blir i staden. Kan försöka blogga lite, vi får se.

pussss.


bjuuudeeer ;)




gravity

godnatt.




E G O

   



älskar min t-shirt ♥


DAGENS VILL HA

SÅ SNYGG! dropdead.



Halston Heritage Asymmetric stretch-jersey dress

$342, Halston Heritage.

söndag

bra dag. har varit snabbt på stan , fortfarande ingen rosa tröja i xs/s och jag går snart under. nu har mamma sagt att hon kan kolla efter den när dom åker med mig till stockholm på onsdag. 3 DAGAR. gosh. Iallafall, sen gick vi bort till strömmen och fikade, mys. Så gick vi hem och sen ner till sf och hämtade ut biljetter till satc 2. Den var inte alls dålig, skit kritiker ;o Jag älskar sex and the city. Men ärligt talat, jag stör mig verkligen på Carrie. Hon får typ all uppmärksamhet, men vad gör hon egentligen? Och alla killar säger alltid att hon är så snygg och sexig oh blablabla.. men helt seriöst; Sarah Jessica Parker är ful! Nu har fått der sagt, hon ser ut som en häxa. verkligen. Hon håller på så mycket, bara fram och tillbaka hela tiden.. men inget händer liksom. Och hon ska alltid ha snygga saker, men hennes bröst är helt uppushade, och de ser bara knäppt ut. Hon ser gammal ut fast ung ändå. Näe det förstör lite faktist. Men filmen var bra ändå :) GO SAMANTHA. Hon är min stjärna, hahah nä men hon är helskön. Väldigt.. öppen typ. Haha, okej det blir liite mycket men hon är kul ju. :)
Nu ska jag fixa saker på datan och sen gå o lägga mig. har inga planer för imorn, får se vad som händer helt enkelt. Ska börja packa kanske och så.. ÅH VA JAG LÄNGTAR !!!!

puss.

VM

SHOOOOOOO :)
har lägenheten för mig själv hela kvällen, de är sjukt skönt. Jesper & Mattias gick typ precis, ser på vm. England - USA. Tycker om usa, men tror nog jag håller på england ändå. Haha, nu fick jag en halv colaflaska när dom drog så det blev lite lättare att vara själv. Myys. Ska ta nåt att äta nu, sen drar väl andra halvlek igång snart. Familjen är på KISS konserten i Stockholm o kommer hem typ tolv, (Y)
annars har de varit en seg dag. vart fan tog sommaren vägen? :O sämst väder. aja, det får ta o bli bättre helt enkelt. Annars drar jag på onsdag, HAAA. b-ä-s-t.

pusssss.

Bruno Mars



bästbästbästa låten


you don't know

flåt för bildbristen, men jag bara orkar inte, vad ska jag ha kort på liksom?
iallafall, jag är astrött. har varit runt på tre studenter och masssor. och jag är inte alls avis, nejnej.. fråga bara min stackars morsa som fått stå ut med mig hela dagen och mitt tjat om studenten. fan va härligt. bara 4 år kvar då, de ingenting. nä bara en livstid typ. jag kommer va arton år då, prrrrrrrr. kommer aldrig hända. fuck it eva ;)
men s'att.. yess. värdelöst. HAHAAAAaaa... okej nu flippar jag snart på dehär, måste sluta innan de blir allvarligt.
ba kvällens låt som jag tänker somna till ikväll;



godnatt.


för dom har tagit studenteen..

fast inte riktigt än.
godmorgon, underbara första dagen på mitt långa fina sommarlov.
det blir en rätt busy dag, har gjort mig iordning nu och sen ska jag åka upp till rudolf steiner, kusinen ska ta studenten och min brorsa har avslutning. Sen hoppas jag på att mamma följer med mig till monki superrean, dog lite när jag gick förbi där igår och såg 50% överallt. Sen ska jag se sofias utspring på de geer halv fyra och gratta henne eller vad man säger. Sen tror jag de ska vara nån slags fika för studenterna, så jag får se vart jag hamnar, ska försöka hinna med både min kusins och sofias. Haha, ja, det får gå ihop helt enkelt.
Slutligen jag är lack på att min favvospelare inte ska va med i vm. screw ya. ;O

pussss.

ny

EN VECKA KVAR.
take me out of here nuu :o fast ska ju få sommarlov först, några timmar kvar bara :) har fortfarande inga skor.. haa, stressad? näe vad är det för nåt?
HA DET BRA ALLIHOP.



pyssss.

top gun

såg den för första gången idag (!!) och fattar inte hur jag kunde vänta så länge :O
braaaaaaaaaa var den, filmtips till alla :)


(S-N-Y-G-G-!)

För övrigt så börjar skoldagen klockan 10 imorn, de gillar vi. Dessutom har min älskade klass kommit på att vi ska ha pyjamas i skolan och mysa i klassrummet med film eller nåt, så ska packa ner det sen. Haha, ibland är vi för bra ♥ Kommer sakna ihjäl mig på lovet. och juste..

JAG FÅR SOMMARLOV IMORN!!

breakeven



SHIT :O

palla

sha
idag var klassen på badhuset. jag simmade 1 km och jag är jävligt stolt. plus att jag har bränt mina armar så det ser som att nån har hällt ketchup över dom. men det är lugnt för dom kommer bli bruna sen, och det känns rätt okej ändå. haha. men jag känner mig så damn snygg. Imorn har vi vårkonsert och det kommer gå sämst, kan typ ingen text. men vem bryr sig? Det är en vecka till sommarlovet och det slår nog de mesta.

peace.


RSS 2.0