VALBORG

PARTYYYYYYYYYYYYYYY :)
hahah närå men det är ju fredag, och VALBORG! ska bli grymt kul. ska ner och träffa folk om en timme typ, innan det ska jag äta också så det är lugnt hoppas jag. Skulle lagt in bilder men kameran dog så det får bli imorn då, sorry bout that. Men nu är det bara och tagga tagga taggaaa, hahah är helt seg idag men får se till att jag blir lite roligare så jag kan hänga med i tempot. haha, och misstolka inte det där bara.

puss!!


dagens låt

haha lite ovanligt för att vara jag, men den är bra ju (a)


bodies - robbie williams

värme

åååååååååååååh världens härligaste väder idag. satt i solade på rasten och det var helt soligt och varmt, haha.  idag har jag också sett världens sötaste människa, nästan iallafall, vår gamla lärare var på besök i skolan och hade med sig sin 7 månaders bebis. och han var så himla gullig. åkte buss idag bara för att alla sa att det skulle regna men det kom ingenting? onödigt alltså. haha. Nu äre bara att tagga för VALBORG imorn!!

- vad ska ni göra på valborg?


GILLAGILLAGILLA! :)

puss.

risifrutti

heeej bloggeen
de är himla bra med trådlöst. man kan sitta vart som helst, (y)
sitter i vardagsrummet och äter risifrutti, har aldrig fattat att det är gott förens nu, och kan inte sluta äta :)
smart med XL, screw nyttigt här liksom.
och idag blev det bestämt att vår klass åker till London på klassresan i nian. HÄRLIGT ASSÅ :D
ska bli galet kul, nu gäller det bara att samla in mer pengar. haha.
nu börjar top model ,
ciaos.


sleep tight

nu ska jag sova :)
kram och godnatt
puss.

classic


- nästan världens bästa låt? 
har tjatat ut den för mycket bara.. synd.


wonderwall - oasis



blue blue sky

och nu kom våren. för en dag, det ska regna på tors. Äsch vad fan, ta vara på dagen.. det kanske är så att vi aldrig får någon riktig sommar i år helt enkelt. Haha nä, klart vi får..?
iallafall, kom hem och såg på top model (beroende?) och sheena åkte ut, mitt liv är slut. segt. sen drog jag med min brorsa ner till halvars och köpte årets andra glass, den var mycket godare den här gången för det var helt molnigt första gången så den borde egentligen inte räknas. Iallafall, det var nais, snart ska jag väl gå o göra middag, men är inte hungrig alls. Har ingen idrott imorn vilket är skönt ju för jag har världens träningsvärk i benen och magen typ, körde ju igår tills jag nästan spydde. carebox carebox.



never say never?

kings of leon

hejhej
jag är fortfarande a big fan of måndagar.. på gympan idag höll jag på att dö, vet inte vad som hände men jag mådde så j*vla illa efter ett tag.. de kändes som om jag hade åkt Tornado tio gånger i rad. Yes, men jag mådde bättre efter ett tag. Dagen har väl gått på som den brukar, jag är alltid helt seg så det brukar inte bli världens superdag. Men det var världens bästa väder vid lunchen. sol och varmt, haha, trodde vi hade gått igenom Narniagarderoben för alltid ;)
Orkar inte med några läxor idag, har inte så mycket alls den här veckan, soft. Nu är det top model,
cya ♥


Manhattan - Kings of Leon

söndagsmys ?

har fobi för söndagar, särskilt på kvällen. men den blev helt okej när jag hitta den här låten :)



winnerbäck ♥

fick väääääääärsta snygga tshirten av kusin. TACK. :)



puuuuuuuuuuuuuusssssss.

saknar

NÄEEEE jag kan bara inte komma över att min mobil är borta :O
vad äre nu? typ fyra månader sen. bläääääää fyfan. jag vill ha min mobil!!
har ingen mobil och ingen kamera, näe va orättvist.
och det är typ 8 månader kvar till julafton och 5 tills jag fyller år
HAPPY HAPPY THOUGHTS :)



puss.

dagens låt


fight for this love




the last bounce



varför ska jag inte dit?!
hatar när jag tänker planera in något men det inte blir av och jag får världens ångest dagen innan. Hahah, det är paaaain att alla andra ska dit. uschblä.. jag måste faktist lära mig att gå hela vägen med saker jag vill göra, inte bara tänka på det och glömma bort.

ska någon dit? :)

puuuuuuuus.

sanningen kommer fram


(B L E K ,  J A G  V E T)
haha, okej kanske lite överdramatisk rubrik. Tänkte bara ta upp en liten grej som jag tycker förstör lite i bloggen. Eller inte förstör men det är synd för bloggen, typ. Jag har ingen riktig kamera.. eller jag brukar ta mammas kamera men den är inte bra. Sedan skulle jag gärna vilja lägga ut fler bilder, men jag blir aldrig nöjd med dom jag tar så det blir inte av. Och jag vet att det är trist att det bara är en massa text, men jag vet inte hur jag ska få till bilder på nåt bra sätt. Sedan vet jag inte vad det ska vara för bilder riktigt, ni får gärna komma med förslag. Sedan är det väldigt hög tid att fixa headern.. ojoj. Har inget program på den här datorn men måste faktist fixa det på nåt sätt. Designen överhuvudtaget känns lite tråkig.

vad tycker ni?

puss.

freedag

HEJHEJ BLOGGEN
den veckan har verkligen gått fort, det är helg nu igen.. Haha, nej då, härligt med helg :)
vädret är sick. Imorse var det jättefint och soligt med kallt, sedan började det ösregna på dagen, men det var lika soligt som på morgonen när vi cyklade från skolan. Och nu regnar det igen.. Lägg ner.
har inga planer för helgen faktist, får se vad som händer. Alla ska ju på konfirmationsläger så det blir bara jag kvar, helt ensam. Närå, det bli nog bra ändå.
Nu är det snart top model, ciaos.

vad ska ni göra i helgen? :)

pusss.


closer

the clouds in your eyes
down your face they pour
won't you be the new one burn to shine
i take the blue ones every time
walk me down your broken line
all you have to do is cry





heartless

hejhej
torsdag, helt okej skoldag. Idag invigdes ju nya hageby centrum, världens centrum. haha, jo drömma kan man ju. Clara berätta att hon hade hört på vakna med the voice att Östergötlands största köpcentrum tydligen skulle öppna i någon förort.. haha, okej så Hageby är en förort? Bra att veta. Orkade inte släpa mig dit, tror det var tillräckligt med folk där ändå. Har ju stått om det överallt senaste månaden, och dom har ju byggt i några år nu. Aja, har hört att Zara ska öppna där, de gillar vi. Och så ska det ha massor av cafeer och så, får gå dit någon dag när allt har lugnat ner sig.
Nä nu går jag nog och lägger mig, fredag imorn ju.
puss.

det här får bli kvällens låt.
underbar ♥


Joel Kinnaman

OHJA VI GILLAR (Y)



- vad tycker ni om Joel Kinnaman som modell för MQ?

onsdag

hejhej
det är ju helt sinnessjukt att det snöade idag.. men det gjorde det. Något är fel någonstans för det är ju snart maj och fortfarande 3 grader ute. och nu snö också. UUUSCH. var inte särskilt pepp på att cykla idag och var väldigt nära att ta bussen, men det blev cykeln ändå och det funkade väl helt okej. Var rätt blond i huvet och tog tunna tights, så benen var som isbitar när jag kom fram till skolan. haha vad har vi lärt oss idag elsa? Skolan var som vanligt typ. Hade matteprov på eftermiddagen, jag gillar inte matteprov, de är alltid så stressad stämning. Men det känns jättebra. :)
nej usch vad klockan är mycket, nu måste jag hoppa in i duschen, egentligen för länge sen men bättre sent än aldrig eller vad är det man säger?

ha de bäst
puss.

telephone

kan inte sluta lyssna på den, det är nästan läskigt alltså.




vill ha

rea på monkiii :) måste kolla upp om dom finns i butik imorn eller nåt, har spanat in koftan ett bra tag.
(Y) FÖR REA ALLTSÅ!


puss.

your song

hejhej
måndag.. vad säger man? blä.
helgen ska alltid gå så himlans fort, det är inte kul.
men måste plugga nu, ha de så bra.
puss.






ash


är det från vulkanen? läskigt ju :o


calling out

Hejhopp
är tillbaka i nkpg nu. haha, ja.
Stockholm var riktigt lyckat, det var mysigt hotell med pool på taket. vi testa den men det var bara vuxna där och man kunde liksom inte simma omkring, så det var inte så kul. Hursomhelst, vi bytte om efter det och drog ner mot kungsgatan. Pappa skulle dra med mig på nån show med 70-tals musik.. ja, han är ju som han är. Lite annorlunda mot andra pappor men just därför är han så bra :) iallafall, det var elsa ström och 150 pers på 30+. YÄÄÄS. helt galet, jag var verkligen den enda under 20.. om ens det. Aja, showen var bra. man satt och åt samtidigt som dom uppträdde och det var ju bara gammal musik men jag kände igen en hel del.
de tog slut runt kvart över elva någonting, så efter det skulle vi gå tillbaka till hotellet men så kom jag på att vi var precis vid stureplan.. HAAA jag är så smart. Så vi vände och gick tillbaka och lite till och så stod man mitt på stureplan en lördagskväll halv tolv. de var kul, jag såg nog mer vax på en gång än en normal person gör under en livstid. haha närå, men det var helt ironiskt att gå omkring där. Sen gick vi iallafall tillbaka och såg på nån film som jag inte orkade se klart. de var allt :)
åkte tillbaka med tåget imorse. vi hann precis med det, dom stängde dörrarna direkt efter att vi hade kommit på.

puss.


helg

SHO BLOGGEN
idag blir det att dra upp till stockholm, tyvär saknas en person som jag egentligen skulle vara där med med har hittat en reserv, haha. Hoppas det blir kul ändå! Är där tills imorn så blir inget bloggande tills dess. Nu ska jag försöka plugga lite snabbt, fixa iordning saker, packa och så drar jag runt halv 3.
puss.


(snyggtröjan förresten) ♥


opposite of adults




guess what i'm wearing?

HAAAAAAAA, har varit och köpt drop-dead-gorgeous jackan på gina! är helt överlycklig, hehe. problemet är att alla verkar ha samma smak som jag i det här läget för alla gick runt med i affären.. det är sjukt segt när alla köper exakt samma grej och jag brukar alltid gå emot det (äger inte ett enda par jeanstights, haha..) men i det här fallet så svär jag att jag gått runt och velat ha en sån tröja sen jag så min första highschool film. Jag har alltid tänkt att jag borde fötts som en cheerleader så jag också kunde fått en. Hahah närå, men nu har jag en och jag skiter fullständigt i om halva sverige kommer gå runt med en (vilket de antagligen kommer göra) för den är skitfin och jag älskar min. PUNKT.

puss.

OCH BTW SÅ KAN KISSIEBAJS KÖRA UPP NÅT SOM PÅSTÅR ATT DET VAR "HON SOM STARTADE TRENDEN.." DU ÄR PATETISK OCH ÄCKLIG DIN FULA JÄVLA FJOLLA. inget emot kissie liksom..

åt helvete med rubriken

min helg är förstörd, punkt. helvete det är inte kul alltså.
FAN.

puss.

tell me it's not over

(Y)




pedagogisk eftermiddag

Det blev väl inte lika härligt som för alla andra som fick gå vid lunch. jag fick stanna kvar och göra no prov som jag missa innan lovet. Men det gick bra, hoppas jag. Sedan fick jag cykla hem själv för jag började cykla idag och jag har väntat mig mycket värre men det var riktigt skönt. (Y) Och det är underbart väder, fan vilken bra dag egentligen! :D haha och det är bara soft-fredag kvar och sen är det helg och helg innebär stockhoolm och pappa :) ska bli jättekul att träffa honom igen.  Men ska plugga vidare nu,
kick it babes !

P-U-S-S


baseball jackan

SNYYYYYYYYYYYYYYGGGGGGGGGGGGGGGG
vill ha.
och jag orkar inte bry mig om halva sverige går runt med dom snart, har alltid velat ha en, helt ärligt! :)



(UPDATE; NÅT CP MED BILDEN, MEN DEN ÄR SJUKT SNYGG!)

movietime

Hej bloggen
har sjukt bråttom så det här blir ett kort inlägg.
världens softaste vecka för de första.. idag ska vi kolla på bröllopsfotografen, slipper idrott och språk (y)
imorn är de pedagogisk eftermiddag och sen äre ju fredag och helg. skönt.
men jag ska va där om typ fem minuter så måste dra.

puss.


you found me


SHA
jag känner mig helt konstig i hela mig.. jag tror jag fick en chock eller nåt förut. tror jag hittade världens bästa låt bara sådär.. hahah, jo jag är helt normal jag vet men ärligt talat. something's changed, de känns bara bra liksom. Annars mår jag bra, om någon undrar, hehe. Klockan är tjugo i sex och jag har väldigt mycket att skriva. Nej nu ska jag plugga. Lite konstigt inlägg men så blir det ibland (a) hahaha.
puss.


plugg

första skoldagen idag då, usch. hur kul kan det bli..
kul å träffa alla igen iallafall men kände mig lite off efter att ha varit ledig i två veckor. just nu vill jag ba till new york, det är inte ens kul. saknar lägret och dit får man inte heller åka på flera måndader, näe det är bara allmänt segt just nu. och två månader till sommarlovet, joy. En bra sak är att det är värsta fina vädret ute och sol :) kul att min cykel är på lagning så jag måste åka buss.. verkligen. haha, nä nu ska jag plugga lite så jag inte hamnar mer efter.

puss.


dagens

bara för att jag älskar min tröja, punkt.
hahah och mitt hår var a total mess idag, varför verkar ingen utom jag fatta det?
 


puss.

missing




16 juni, då jävlar ♥

hey, soul sister

fredag.
har liksom inget särskilt att skriva, inget särskilt har hänt. :)
spännande.
har köpt världens mysigaste tröja typ, älskar den.
nu ska jag iväg och kolla tapeter till mitt rum - skoj (y)
hahah närå, de händer inget roligt just nu satt.

puss.


a&f

  

Lindsey

miss independent




haha gammaaal

sunshine

sho bloggen
sitter inne hemma och har tråkigt :) känner att det här lovet kommer blir väldigt händelserikt.. haha nejdå de är KLART att det kommer bli! just nu är de bara lite segt.. är fortfarande förkyld de  s u g e r . men det ser ut att vara fint väder ute iallafall, igår var de sämst hela dagen men det verkar som att det fortfarande finns någon slags vår ändå , najs :)
nej nu ska jag fortsätta med min lista över skolarbete som måste göras.. ha ha ha.


(OLD)
 
PUSS.

back to reality

sho.
jag känner mig jättekonstig idag, det var ännu värre igår. det är så ovant att va hemma. Hursomhelst så var lägret underbart och jag kommer dö innan det blir juli, orkar inte vänta.  jag vet inte, det känns bara helt upsidedown just nu, allt. men ska försöka komma tillbaks till verkligheten :) känner fortfarande att den här bloggen är rätt värdelös och att jag borde ta bort den, så vi får se.
mår sådär men ska försöka ta igen lite av alla hundratusenmiljoner saker i skolan.. kul. 

pusss. 

RSS 2.0