LONDON BITCHES

Mysig måndag, satt med Emman på Golden Bangkok halva dagen kändes det som, världens godast mat nästan. Sedan gjorde vi stan - hittade en tuffing jacka som jag köper om jag kommer ihåg den nästa vecka. Drog förbi cubus och köpte myskläder, får se hur det blir med dem egentligen när jag är ute från abercrombie. Plugget och dansen fick vänta, känns lite sådär..

Taggar ihjäl till imorgon, ska gå och packa det sista nu. Flyget går 11. London London Bridge. Bäst ska det bli, tillåter inget annat. Kommer tillbaka som Rosie Huntington, så watch out haha.

Nej nu kör vi va!


turn back time

Kan knappt sitta upp rakt, är helt galet trött.
anyways; anna åkte nyss, världens mys med film och nudlar, spyr nästan bara jag tänker på det, så jädra mätt är jag. Fick ta oss runt halva stan innan vi hittade någonstans att äta, allt var stängt. Tänkte inte ens på att det är söndag, kul liv. Imorn är det plugg som gäller. och packning. och dans. och antagligen middag med emman. Var nog bra att dra tillbaka klockan en timme i morse, trots att jag inte sov längre för det.
ska sluta innan jag somnar över tangentbordet,

buenas noches.

for the first time

Let's get down to business.
Jag måste ut, bort - någon annanstans än just precis här.



Upp

Det är lagligt att uttrycka sig fritt, men förra inlägget var lite för K.
Lörrrdag people, let's do it. Solen skiner, plugg behöver göras och livet måste levas, 3 dagar till london, slutar inte tjata om 'et för det. Ska rusa till arbercrombie. Mums.
Njuter av helgen. Hope you do the same.

Tumblr_lsdalcm3pc1qi79yto1_500_large
we heart it.

första avklarad

Valentine's är inte världens bästa film att sitta hemma själv och se, högre forever alone -faktor får man leta efter. Men den var söt, känns lite som att jag just fick diabetes. På den nivån äre. Nu ska jag hit the shower och sen kör vi igen. Tror det blir action eller skräck för att jämna ut lite..

Älska fredagar ♥

jag vill bryta mig fri



god knows I want to break free.

nu blir det filmmys hos elsa, alla som hittar hit är välkomna.
happy holidays!


over and out

H-h-höstlov
ouch alltså hade inte kunnat komma mer lägligt. Kunskap gör en slut på livet totalt ju. Blev klar med temauppgiften idag och har lagt ner minst 15 timmar totalt på'n, utan att överdriva. Lite sinnes är helt slutkörd.

Bästa underbara fredag idag hur som, 4 dagar till london. Överlever. Käkade paus idag på lunchen, dom borde skaffa två olika storlekar för jag mådde lite illa efter att ha proppat i mig - men det är ju så satans gott vad gör man? Efter lunchen hade vi basgruppsfika, dubbel för säkerhets skull med chokladbollar, vaniljbullar och tårta. Kändes jättebra (......)

Ae men livet az (tattar från b) ledighet. Tänkte träna, men hittade en bra ursäkt så jag ska köra film resten av fredagen, måla naglarna och bara leva lite extra. Hörde jag fredagsmys eller?

strobe's still going strong.
pözz.


STROBE

Fredag imorgon, alltså helg, alltså höstov, alltså underbart.
Har haft ännu en galen dag i skolan, bara jobbat uppdragsuppgift i TEMA, blir aldrig klar mä't. Ska sitta nu tills den är färdig, den måste ska bli klar jag sitter tills imorgon om jag så måste men jag går inte härifrån utan en färdig uppgift. Screw träning, matteplanering eller ett liv - Jag är mer än bara fast beslutenom att få this shit överstökad.
Sedan ska jag ha lov, tror inte att det är meningen att det ska vara ett sådant där skönt, slapplov som tillbringas på shoppingrundor i gbg eller framför 18 filmer i sängen. Men tanke på allt plugg vi har att göra till veckorna efter lovet kommer höstlovet 2011 med största sannolikhet bli ett annat sorts lov än det jag är van vid. Kommer dock inte bry mig om att anpassa mig efter det nya sorts lovet. Har viktigare saker för mig och det har bara 5 bokstäver; LONDON.


Nu är det köttning av uppgift som gäller, och det gäller till världens just nu bästa låt, bara att jag som vanligt håller på att tjata ut den. Men det är fan oväsentligt för NU KÖR VI.



kommer spelas mer än en gång under helgen kan jag lova.

nu är det klippt

Klippte mig igår, tänkte att det kunde vara kul och ba dokumentera hur det skiljer sig åt. Tog bort flera mm, känns lite tomt alltså. Fick ny frisyr också men bara tillfälligt, det börjar redan gå ur men jag är glad så länge det inte är som det brukar. Alltså bara ett par timmar till. fml :)

 

orkar inte fixa någon glammig kissie-aktig före & efter design på bilderna med stor rosa text.
FÖRE                                                               EFTER
helt enkelt.

foxx

Hittade just dagens låt, gay men ändå så rätt och myyyyys
ENJOY


Jamie Foxx ft. Drake - Fall for your type

jag faller alltid för din typ

Överlever dagarna. Två dagar till höstlov är ganska peppande för pluggandet. På tisdag drar jag hit;



Inte lite taggad. Höstlovet kommer blir bäst, bara känner det.
Satan va skönt det ska bli.

Turning Tables

Tänkte bara meddela att jag pluggar, därför är uppdateringen lite dålig ibland. Gymnasiet är lite lagom stressigt sådär, har alltid saker att göra. Men vi fick iallafall lite paus från allt idag med kuratorn som hade någon slags meditationsgrej med oss. Ganska töntigt i början, men så skönt, vart helt avslappnad. Tyvärr lite för avslappnad så gick hem halv fem idag utan att egentligen ha gjort något alls på hela dagen. Därför måste jag återgå till pluggandet nu.

Annars tänkte jag bara säga att Bboy, om du läser det här (kaanske kanske att du gör?) så förgyller du min vardag med din galna sjukhet. Gillar dig och oss och våra normala intressen. Tack för dig.

Mylo Xyloto har släppts, orkar bara inte riktigt ta tag i det nu, än. Hade tänkt köpa min första riktiga cd-skiva sen 2007 eller något sånt, håller kvar vid tanken ett tag till.

ciao bella.


World Spins Madly On

Tror inte det blir någon träning.
Slut som människa, dessutom är det söndag, right? Är jude tillfälligt så jag får vila. Istället tänkte jag sätta igång med vår enormous uppgift i typ alla ämnen och spendera resten av kvällen i duschen och framför gossipgirl boxen. Låter så mycket bättre i mina öron än att släpa sig iväg och träna, hur mycket jag än borde och behöver. Mitt nya liv går ju sämst, ha ha.
Men vafan, leva kan man göra de dagar det inte är söndag.


2010.


That moment I forgot about everything I've been through

Trött som döden, för att citera krune. Har aldrig varit med om en segare lördag, men helgen får gärna inte ta slut. Trodde jag satt här med något bra att skriva men det måste ha försvunnit. Går och lägger mig istället. Kul.


Shiver

Älskade söndag.
Idag ska jag plugga, får se om det blir träning senare ikväll men är fortfarande galet trött. Vill bara få saker iordning idag känner jag, städa rummet, fixa saker som behöver göras osv. Ska försöka, verkligen försöka nu alltså, inte fastna vid fb eller något annat superonödigt.
måste bara lägga in en dagens låt, chillsöndag och allt.



strawberry swing


just anything

Upptäckte just att jag inte är lika bra på att lägga in bilder i bloggen som jag trodde, ska bättra mig! Bara för det kände jag mig lite tvungen att göra det. En bild säger ju faktiskt mer än tusen ord, som de säger.


Vilka ord just den här bilden säger tror jag vi alla vet; Satan i gatan, vilken syn!

crazy stupid love

Hem ljuva hem. Går omkring och drar på en skön huvudvärk och världens ömmaste tänder. Fixade hur som helst saker till halloweenfesten på fredag. Hörde jag taggggg? Det ska bli grymt, jag tänker inte tillåta annat. Kom just hem från stylebytyra saken, nyfikenheten tog över så jag drog dit med cykeln och fick med mig ett sniggt halsband hem. Får se om jag behåller det, blev lite snabbt där..

Nu ska jag njuta av det sista som återstår på denna lillördag och jag ska göra det framför underbart bästa grey's med en kopp te och myskläder. Träning och plugg får göras imorn, om jag hinner.. tihi. Älskar världen just nu och tänker inte låta något rubba känslan.

nattti.

Jane Doe

Råkade få Rebecca&Fionas nya låt Jane Doe på repeat på Spotify, hann gå minst 8 gånger om och om igen utan att tänka på det innan mamma hotade att slå igen datorn. Hoppsan, så var den låten totalt uttjatad, kommer inte kunna lyssna på den igen. Synd.. Men det betyder inte att ni inte kan det.


new in

Bara för att jag aldrig gör det ska jag göra det, ägna ett inlägg åt dagens shopping.
Håll i er.




kap från bikbok - kollade på skjortan i helgen och nu va den på rea, älska livet liksom.


Småsaker - nödvändigheter & festligheter.



var bara tvungen att ta med påsen för den var så fiiiin, är lite obsessed med påsar.


The Moment I Met You

Shululu (drar till med en 2006)
klockan är tjugo i sju på kvällen, men jag tror hela tiden att jag ska gå och lägga mig för det är kolsvart ute. Älskar hösten. Spöregn. Älskar spöregn. 

Hur som helst så älskar jag faktiskt tisdagar! Idag blev stressig, börjar bli van nu. Hann vara på första lektionen i 25 min innan jag var tvungen att rusha ner till tandläkarn och dra åt rälsen. Jo tack, det spänner som fan. Skönt. Avslutade skoldagen med det lättaste prov jag gjort, det kan bara inte ha gått dåligt och det känns helt okej faktist. Satt kvar i skolan till 4 och chillabase, skulle dra förbi stan en snabbis på väg hem för att spana lite inför fredag. Det blev 1,5 timme och inget spanade på halloweenprylar. GoodJobElsa. Men fick världens untouchable-känsla på vägen hem så det var klart värt det!

Nu ska jag skriva idrottsuppgift fram till 20, sen är det TV-kväll resten av tisdagen. Bästa tisdag, nästan så att det är värt att leva sig igenom måndagar för att det ska bli tisdag igen. Avbokade träningen jag skulle gå på imorn för att ha tid att gå och kolla saker för fredag på allvar. Mindre bra kanske med tanke på det nya livet jag börjat, men vafan lite får man offra. Hur ofta är det Halloween?

KICKIT

starting over

Godkväll och välkommen till mitt nya liv. Ett liv med mindre tid vid datorn, men ändå uppdatering på bloggen (har inte fått ihop det än..), bättre mat och mera träning. Nu kör vi helt enkelt! 

Gårdagen innehöll en runda på stan med två tröjor som resultat, köpte halvårskort till träning så det finns inga mer ursäkter. Haffade nästan Hugo Rosas som tydligen var på besök i stan, trrrrevligt med lite kändisspaning, haha.

Imorn har jag två prov i skolan, ska till tandläkarn på morgonen så missar början på första, men ska försöka hinna i skolan så fort som möjligt, börjar bli vardag att ha bråttom till&från skolan.. Efter skolan ska jag kolla halloweenprylar till fredag. Helt galet taggad. Kör vi!

That's about it for now,
krrrramis!

Marshall

Världens bästa kille fyller ju år idag! Grattis gubben, you rule.


never say never




.......och så var det inte justin bieber.

Superbass

Söndag. Har en miljon saker att göra, inte så mycket att skriva i bloggen.. Helgen har varit braa, åkte ner till Skövde över dagen igår på 50-års firande och kom hem, blev upphämtad av emmisen och spenderade resten av kvällen hos henne med mysfaktor 100. Just what I needed. Idag ska jag avsätta lite tid för plugg, gå en sväng på stan och lite sånt. 

laterrrrrr


celebration


S
åg just att bloggen gått och blivit 2 år gammal, för sex dagar sedan 2009 satte jag mig vid datorn och började skriva. Man kan väl säga att det gått upp och ner sedan dess, men vad fort tiden har gått.. Grattis pårej eafs.blogg.se! Det firar vi med att ta luchrast från hemmaplugget.

adios amigos


We Found Love In A Hopeless Place

Blev hemma idag igen, mest för säkerhets skull - ska bli frisk end of story. Har pluggat på rätt bra på morgonen, det var kravet för att jag inte skulle släpa mig till skolan. Blir så depp av att inte komma ut, ska göra det senare bara att det är vinter ute.. Inte kul.


how do you know?

-    You don't.

Whip It

Är helt besatt av låten i förra inlägget nu. Har verkligen inte gjort ett dugg idag, såg tre filmer på rad. Men vafan, man måste ju ta paus från livet ibland, right? Vart faktiskt sugen på att få undan lite plugg, lättare när man vill det än när man måste.. Grey's kl 21, cherry on top of my day. Tänker ta så lång sovmorgon imorgon som möjligt, om jag nu är frisk nog att gå till skolan. Sov fasiken mindre än 6 timmar inatt och gick i princip rakt från sängen ut till tvärbanan imorse. Jag förtjänar det.

Plugg och måla naglarna får det bli. Lillördag och allt. Tagg på kunskaps halloweenfest om några veckor med. Ja, livet leker ändå lite mellan huvudvärksattackerna.

ciao

COVER

2010-10-12.




dagens sjuk-låt, haha.

SVE - NED

Zoomen på min kamera är inte i närheten av bra, men några fina minnen fick jag iallafall.






måste fixa bredden på bloggen.. måste.


I am Titanium

 

I
mma survivor. Ha galet. Mitt första Råsundabesök blev ju himla lyckat måste jag säga, vilken jävla match.. Är visserligen Hollandsupporter, men det kändes mest rättvist att Sverige fick gå vidare till EM eftersom Holland redan är klara. Isaksson då, helt otroligt vilken målvakt han är. Det var en himla rolig upplevelse!

Blev dock inte mycket friskare av att sitta still i kylan 1,5 h.. Kom fram med tåget 3 min sent, cyklade för livet till skolan och hann till fotograferingen, kommer se ut som en felvänd gås på fotot.. Gick upp till en lektion och sedan åkte jag hem. Och nu sitter jag här. Hata att vara sjuk.. Har i ju för sig tid att plugga, men. Känner så väldigt mycket mera för att dricka te och se på film, we'll see...

KRAM


update

Hej, har massor att berätta, absolut inte tid att göra det. Helgen i sthlm har varit grym, i lördags var la familla på fotografering på Östermalm. Kul grej, blev kvar där i ca 6 timmar, bilen hem gick någon gång efter 00.00 på kvällen. Söndagen spenderades på stan själv, behövde det. Så det känns suuper.

Manaña har jag typ 30 min marginal att ta mig från skolan till tåget efter att sista lektionen slutar, blir ingen workshop och får plugga som en dåre på tåget till hemska historiaprovet på torsdag. Har dessutom muntlig redovisning i språk dagen efter. Jaja lever gör man ju..

Sen. 20.15. AVSPARK RÅSUNDA EM-KVALMATCH SVERIGE - HOLLAND. ÄR SÅ SJUKT FKN ASMEGATAGGAD! Satan vad kul det ska bli. Inte ett dugg patriotisk heller, holland lär krossa sverige. Favvvvolag och jag ska se dom på riktigt. Lär ju flyga hem av glädje eller nåt.

Suger dock galet att jag mår skit, har ont i halsen, förkyld och ont i huvudet. Inte särskilt bra förutsättningar för ett ivägstressande till stockholm on top of min skolstress till provet osv.. Och på det typ två timmars stillasittande i hyfsad kyla på Råsunda. Ska packa alla varma klädesplagg jag äger för att förkyldningen inte ska bli värre. Tar någon slags hemgjord medicindryck och ber att allah ska hjälpa mig. Så blir det.

Som om inte det vore nog så har jag skolfoto på onsdag MORGON. 8.30. Matchen slutar runt 22 och hade ingen lust att komma hem 01.00 en vardag så sover i stockholm och tar tåg tio i sju på onsdag morgon. Tio minuter från att tåget kommer hit tills fotograferingen börjar. Får typ fixa mig på tåget (skakigt, kommer ju blända skolfotografen med min skönhet när (om) jag kommer dit) Jag lär behöva hela universums tur för att lyckas med de här dagarna känner jag..

Nu ska jag rusa in i duschen, se om jag hinner göra några fler frågor inför provet och sedan bänka mig vid hollywoodfruarna. Någon frihet ska man väl få ha från all stress? Kan vara det längsta inlägg jag skrivit, men så är det också hysteriskt mycket som ska få plats eftersom jag knappast kommer ha tid till att blogga förräns på torsdag. Om ens då. HAHA sjukt ju, måndag idag.
HUR SOM; wish me luck. Jag är iallafall glad än så länge....

pusssss!!

allra käraste syster

Photo booth bilder barrra.

Carpe Diem

Solen skiner, lördag, stockholm. Gillar den kombinationen lite. Så himla skön fredag, blev precis klar med inlämningarna i två ämnen som jag stressat över hela veckan. Har bara ett enormt prov nästa vecka, annars är livet bra. Tänkte dra ut och göra stockholms stad lite grann nu. Taggmusik och så nu kör vi. Lördag jö!
kramis

we ♥ it


grey's



Yeeha, världensbäst Grey's sätter igång igen ikväll! Min kväll är räddad, varje onsdagkväll framöver. Tack så mycket, Jesse Williams.

Don't Blame It On Sunshine

Så fint väder ute! Måste ta mig ut och käka lunch känner jag. Idag är dag 2 av 2 hemstudiedagar, ska njuta sönder och lägga ner datorn på allvar. Gillar verkligen inte att vissa saker måste göras på datorn, jag låter hellre bli eftersom man bara fastnar överallt förutom i word-dokumentet man ska skriva på. Fett pepp på livet i största allmänhet i allafall, och det känns ju fint. Nä nu ska jag gå över till att skriva gammaldags med blyertspenna, screw datorn. Ha!


Hos dig är jag stark, hos dig är jag underbar

 

Det har gått lite upp och ner med dagens planering.. Var fan tar tiden vägen egentligen? Det gick bra tills jag blev hungrig, sedan ballade det ur lite och jag har, helt förvånande, inte alls hunnit med det jag tänkt mig. Det blir alltid så, frågan är bara varför? För det är så satans frusterande. Klart jag fastnade vid datorn, fast jag inte skulle.. Jag blir för rastlös, men går inte ut eller gör något för jag har ju gett mig fan på att plugga det jag ska plugga. Det går bara inte, helt värdelös kombination. Därför ger jag upp snart. Har hunnit med att göra matten iallafall. Måste ut och springa sen, för jag klarar inte av att vara inne längre. Så gör vi. Och den här gången gör vi det verkligen.


...



Har tröttnat rejält på sociala medier. Det är ju bara sjukt att samhället ska skötas över internet, utan fysisk kommunikation. Man puffar varandra fram och tillbaka på datorskärmen istället för att kunna umgås på riktigt. Jag gillar verkligen inte att man skapar sig relationer som bygger på facebook eller tävlingen som går ut på att ha så många facebook-vänner som möjligt. Men i verkliga världen har man inte träffat minst hälften av dem. Jag vet, det är lättare att skriva över nätet, för man gömmer sig bakom en skärm istället för att mötas i verkligheten. Men vad blir det för vänskap som bara bygger på ord i en chatt? Det känns som att all mänsklig kontakt kommer upphöra, att man bara kommer attt sitta vid en dator - och facebook samlar ens så kallade vänner. Man lägger upp sitt privatliv med bilder och texter om sig själv, som sparas någonstans för all framtid. Det är läskigt bara, att folk kan vara hur öppna som helst mot folk man knappt känner och aldrig skulle prata med på riktigt. Om man pratar med någon på nätet ska man väl ändå kunna göra det på riktigt också? Det blir som att det man gör på nätet inte har samma betydelse på i verkligheten, ska det verkligen vara så?

Datorerna blir våra liv, såvida man inte har en portabel allt-i-ett iphone, med datorn i fickan. Man umgås, köper kläder, mat, läser, lyssnar på musik, tittar på film, betalar räkningar.. Lever sitt liv genom datorn. Vad kan man inte göra på datorn egentligen liksom? Röra på sig. Mysigt med ett stillasittande samhälle där man, i de få fall man umgås, gör det med varsin teknikpryl i handen. Man sitter och spelar wordfeud med varandra istället för att föra ett vettigt samtal. Jo, men visst sociala klubben. Sociala media-klubben. Kul liv, kul samhälle och kul värld. Sittandes på arslena sprider vi våra åsikter vitt och brett, nonchalerar våran omgivning så vida den inte sker på en skärm och uppnå lyckan i livet; att äga mest i minst format. Vilken ambition och målmedvetenhet. Stackars de fattiga, svältande på Afrikas horn som inte har någon iphone att leva med.


T
he view machine är i farten, akta er. Hahaha. Ville bara få det skrivet. Sprida mina åsikter vitt och brett lite sådär, precis som alla andra. Om det inte vore för att allt och alla finns där, skulle jag avsluta mitt facebook-konto här och nu. Man skulle slippa få reda på vad barndomskompisen just åt till frukost, men å andra sidan skulle jag aldrig ha koll på folks födelsedagar eller vissa läxor vi har. Så jag håller fast ett litet tag till. Bara lite.

freedom

Hemstudiedag i två dagar nu, sköööönt äre! Ska sätta igång med plugget och lägga upp min dag för nu jävlar ska jag göra något nytta och bli av med berget av saker jag har att göra. Stänger ner fb för resten av dagen och fokuserar på det jag ska göra, lite effektivitet här va.. Nu kör vi. Och spotify (premium♥♥) levererade just Clocks, underbara ledighet. Med plugg, men ändå, man kan inte chilla runt med mjukisbyxor och en kopp te i skolan. Eller i praktiken kanske... Men glöm den.

pussssss

ny vecka

Då var vi inne på vecka 40. Tiden går fort när man har roligt (?). Och roligare ska det bli för jag har världens största prov nästa vecka. S'att ha det bra! Bara till att börja plugga. Kul vare.


snigggg


söndag

Gillar inte söndagar. Känns som man inte kan göra något eftersom att skolan börjar imorgon, men jag har massa saker jag borde göra så jag ska komma igång nu. Tänkte bara slänga in en låt som iallafall gör min söndag lite mer värd.


C O L D P L A Y ♥


C'MON



Lördagskväll, precis hemkommen(?) från Asken i knäppingsborg. Skulle hellre käkat Munken nu i efterhand, men  men. Hur seg som helst, ska bara ta och att äta och sätta mig framför en film eller nåt. Var nere på stan förut idag och hämtade ut mina skor från stadium, whoop så nu slänger jag mina gamla slitna äckliga gympadojjor.

Imorgon har jag hundra saker som jag ska försöka hinna med. Måste köpa träningskort också, har fått pengar & kläder av pappa så nu kör vi barrrra.

buenas noches

Forget About The Price Tag



Fin present, tack mammi!

the morning after

365 dagar till nästa födelsedag. Så vare med det, fan va tråkigt haha. Nejdå, hade en supermysig födelsedag ute i SMEDBY, men tänker fortsätta säga rambodal. Hur som helst, bröt årets godislöfte med en mentos helt utan att tänka mig för igår på dagen så körde all in och svulla ihjäl mig på kvällen. Asbra...... En viss persons träningsliv kommer få sig en vändning med början nästa vecka. Inga namn nämnda.

Ikväll blir det dagen-efter middag med familjen, mys det med. Party kan det bli en annan gång, my sweet sixteen gäller ett år (nya regler). Hörde förresten att jag hade blivit grattad på east fm, haha hur ballt? Fan att jag missade det får typ ringa och fråga om man kan få det på något sätt som minne. Hur grym är man inte om man lyckas med det? Kickass.

Nä nu ska jag duscha av mig ofräschheten efter tältningen, tagga fler presenter och bara chilla allmänt crazy. Det kör vi på!

KRAM


RSS 2.0