dansa pausa

Lördag bara sådär. Kaos i världen och jag har det bra med min dåliga självdiciplin. Kan vara sämst i världen på att följa en träningsplanering haha. Har lyckats göra typ allt tvärtemot det som står. Bra där tjejen.

Ska dra mig snart, har galet bråttom. Får sätta världsrekord i snabbhet på att äta upp maten, oj vad jag lever. Kallt som fan hatar Sveriges väder, så värdelöst alltså vad sur man blir.

xo

while you can

              

Ska bli bättre på att ta vara på tiden. Ska också bli bättre på att inte ramla på mållinjen, inte låta bli, inte strunta i det. Nästa gång ska jag plugga ordentligt inför matteprovet. Haha, skyll dig själv babe.

Jävla yrsel, jävla trötthet. Förstör min tillvaro, det är så kul att inte orka. Verkligen. Lägg ner nu.
Har upptäckt Kungarna av Tylösand såhär ett år senare.. Skyller allt på de sköna puckon som för närvarande utgör min vardag. Deras fel att det inte går som jag vill. Dumma fyllemongon, jag älskar er. 


beat it


L
ever. Hemma hur tidigt som helst - bara för att jag kan liksom. Otroligt skönt, kan plugga in peace haha. Känner mig rastlös, vet inte vad jag ska hitta på när jag inte är i skolan typ. Sjukt? Det enda roliga är att träna. Var på spinning igår och det blir antingen box eller medelpass idag. Taggar matteprov imorgon, orkar inte. Slänger mig snart framför en film och glömmer omvärlden.

rain man

Kul med regn när det ska vara sol och värme. Vad fan är det här liksom? Förbannad på Sveriges äckliga väder, tar nästa plan till dubai, 30 grader - ingen bullshit.


hide and seek


V
ille bara säga att jag kan vara det bästa som hänt mig, någonsin. Är nog en himla bra person ändå och jag är fan nöjd med det. Nöjd med mig överlag. Skrattar åt alla fel och brister, de är så många att det blir helt ironiskt, men kan ändå leva med dem om jag fokuserar på det bra. Sedan finns det aldrig en helt felfri del i någonting men det känner jag inte gör så mycket om helheten gör mig till den jag är och den jag är är bra.

Värsta Självkänsla Nu. Dejt med sängen nu, godnatt.


silenced by the night


Ny bild, posar i omklädningsrummet. Hahah skämta, hej 2010.

Var uppe och sprang 4,7 km imorse, underbart jobbigt kan man säga att det var. Kom hem till ett solig norrköping kl 10.30, helt ok sådär. Gick från rese till skolan och från skolan till burger co bara för att jag inte gjort det sen de öppna för flera månader sedan. Magen blev glad och idrotten var kul, kirra ett A och hoppade över friskis. Ska ta tag i matteprov, nationella i tyska, svenska roman osv. Solen är borta men jag lever ändå, mitt opremiumiga(?) spotify är on igen med, ganska lycklig. Ovanligt bra måndag.

hultsfred '12

 

Why, oh why? Skolavslutning och newyork resa inbokad på ett så ironiskt passande sätt att man missar den här grejen? Allllllltså... VARFÖR? Inte ens lite kul. Mumford & sons i Sverige och jag kan inte gå. Vill inte vara med längre. F M lovely L.

 

checkar ut.


california dreamin'

bild från idag. skojar inte.

 

Hörde jag värme eller?

Har farit runt i huvudstadens utkanter, först i Djursholm och ätit våfflor och sen ut till skärgården. Helt sinnes vad skönt det var, sommarkänslor nästan. Solsken, vatten, båtar, blå himmel. Klagar inte. Åker hem imorgon eftersom att SJ lever i egenvärld och vägrar låta mig åka hem ikväll. Men klagar inte, middag snart och hoppar in i duschen innan. K på det, men är så glad nu så det gör fan detsamma.

 

xox


mood of the day



Världens knas på hela dagen, orkade inte lyfta ett finger och var bara trötttt. Kvar till halv fem i skolan fast jag borde gått vid 14.30, bröt ihop totalt med bonnieboy. Så kan det gå när mikrokrediterna mår. Eller något, ae alltså helgen barrrra ♥

i'm done

Känslan när sista ordet är skrivet, sista meningen kollad, arbetet färdigt. Känslan av att helt plötsligt kunna prata hyfsad tyska efter 4 år av lektioner. Känslan av att ha gjort första nationella provet och inte bry sig om det gick dåligt. Känslan när man lämnar skolan kl 2 för första gången sedan.. någonsin? Känslan i mcdonalds kylskåp. Känslan efter veckans bästa träningspass. Utgjorde iallafall min torsdag, helt ok.

Ska glida genom fredagen med ett leende på läpparna. Fan vad jag förtjänar helg och om jag ska njuta av varje minut. 10 grader varmt och klarblå himmel, kan ju helt enkelt bara betyda att det är..

F R E D A G ♥

waiting on the world to change

Är helt otroligt trött, men de lugnt assss. Nej jag ska inte klaga, har det bra. Bara lite stress, det som inte dödar dig gör dig bara starkare - eller hur?

För att gå vidare blir morgondagen intressant, nationellt prov, jobbintro, förhoppningsvis veckans höjdpunkt med träning. A, lever livet. Skulle vilja påstå att det är vår ute, bara för att liva upp mig själv. Helg snart, life's good eller hur var det?

xox


this is war

Skapade mig just en tillfällig fetisch för män i krig. Smutsiga, blodiga, biffiga män med världen under fötterna. Haha så sjukt olikt mig, känner att en viss person kanske har halvbra inflytande på mig. Ska skärpa mig, börjar bli lite fuckedup i huvudet efter att sittut framför en skärm hela dagen. fyfan.
 

won't you let me know


vackert, 2011

Violet Hill på repeat, plugget går trögt som fan, men jobbar på det iallafall. Måste ut snart, hatar inomhus. Coldplay hela dagen och huvudet snurrar, standard tisdag haha.

- IF YOU LOVE ME, WON'T YOU LET ME KNOW.

maybe I'm in the black, maybe I'm on my knees


H
atar mina jävla fallgropar som bara kommer ur ingenstans och tar all ork, vilja och motivation jag jobbat upp. Jag vill inte vara sån, vill inte sluta bry mig och strunta i att vara medveten. Vill inte, och ändå är det så lätt att bara låta bli att vara snäll mot mig själv. Känns som att allt jag gjort bra bara inte spelar någon roll när jag förstör det över en dag. Men I'm done för den här gången, bara att börja om igen och be att det inte händer igen. Någonsin.

when the sun goes down



SOMMAR. NU. TACK.

looking up there's always sky

Upptäcker en ny del av musikvärlden genom Billy Joel. Har haft spotify på lika länge som jag pluggat idag, vilket blir typ hela dagen. Från 14-19 iallafall, dör snart av uppdraget i skolan. Kommer allvarligt talat slå sönder något snart jag orkar inte med det längre. Släpar med datorn på runt 20 kilo till skolan imorgon och gör klart det. Hela dagen, det ska fan bli klart.

Huvudet bara snurrar. Kanske för att jag suttit obehagligt många timmar vid datorn idag. Önskar att det var 1982 och uppslagsverk från skolbiblioteket var det man satt med när man skrev 20 sidor för hand, så skönt att slippa datorer. Dessutom var ju hela 80-talet en fest. Usch på 2010-talet, kunskap har inte ens ett skolbibliotek och jag har inte tänkt på det förrän nu.

drar mig i sängs nu, mår illa. ciao.

see you soon



Kan bara inte fatta att de kommer stå mitt framför ögonen på mig om snart 5 månader. Underbart fina coldplay på stadion i stockholm och jag kommer vara där. Där och ingen annanstans än bara där. Tror jag längtar ihjäl mig.

FIESTA



Firar fredag med Greyhound och starred listan på spotify. Bra mix om jag får säga det själv. Blir världens galnaste utgång sen, familjemiddag på munken barrrra crazyassmotherfucker. Nejdå gillar munken, mysställe.

Så underbart med helg, gråter lite. Nej men jag fattar inte hur jag kan vara så helt slutkörd varenda fredag. Huvudvärken verkar höra till, lagom kul. Har plugg att göra i helgen men ska träna och köra race runt stan med bilen så det är helt okej ändå.

happy friday!

greyhound



Ganska tuffa killar ändå, skulle lätt tacka nej till den festen. Eller?

heartbeats



Vi är bara de vi är och det är fan inte så bara.

give in and let loose

Förstår bara inte hur jag ska kunna lyckas med bra betyg när jag är trött varje dag och det är 92 dagar till sommarlov. Det bara går inte ihop. Taggar påsklov som en galning. Ska antagligen jobba hela lovet men det blir lungt, intalar jag mig själv iallafall så vi får se hur det blir med den saken.

Solen är på väg ner och jag ska ut och kötta sönder mig själv för att inleda mitt projekt, 1 mil under 60 minuter innan 18 augusti. Jobbar ganska intensivt på självförtroendet där haha. Har Sveriges sämsta självdiciplin men tänkte att det hjälper om jag skriver ner det, make it official liksom så att det inte finns någon återvändo. Äckligt kallt men vägrar skjuta upp det mer nu.

Jävlar elsa, du ska göra det här och livet är för kort för att bli uppskjutet. Bra med intern peppning, borde köra det mer. Men ska inte sitta här mer, nu är det allt eller inget som gäller och resten av kvällen ska jag utföra stordåd. Typ städa rummet, plugga matte och främst; Grey's otroliga Anatomy. Bättre belöning har jag svårt att tänka mig.

Men hörlurar och löparskor på, världen tuned out och NU. KÖR. VI.


manligt

A men tjena, too otroligt bad att man inte levde på 50-talet med den här pojken.
Jag skulle inte.
bangat, alltså.


Marlon Brando bara.

det måste kännas i ditt hjärta på riktigt


LIVE IT THE FUCK UP


J
ag vill göra något stort, slå världen med häpnad
Jag vill köra förbi i 150 på en 70 väg
Jag vill bli ordet, känslan, tanken
Jag vill kasta mig utför och falla tills jag når marken och landa på fötterna
Jag vill vara född redo att möta verklighetens faror med ett leende
Jag vill kunna skratta åt rädsla och feghet
Jag vill lyckas hela vägen, utan att knappast försöka
Jag vill vara hård när allt annat är mjukt, stark när alla andra är svaga
Jag vill gå hela vägen, längre än jag någonsin gått förut
Jag vill leka med elden, utan att bränna mig
Jag vill göra allt, bara för att jag kan
Jag vill våga
Jag vill, men kan jag?

genom eld


leker lite cool, gammal bild

it's a satur-saturday

Haft världens segaste dag, sett en film, spelat partylåtar på piano, övningskört runt hela stan. Råkade hamna på en 100-väg mitt i alltihop med en snygg bilkö efter mig, kunde ju växlat upp men hade inte lust liksom. Körde lugnt på 60 ungefär, tror dom tyckte om mig

Ska ta tag i skolsaker imorgon, övningsköra mera och träna. Det blir la brå, helg och så orkar inte göra annat lite allvarligt kanske. Ska ta och se över typ.. allt.

Annars vinner Loreen ikväll, annars kanske jag avsäger mitt medborgarskap i Sverige, får se. Pinsamt land vi är i så fall. Euphoria, people. Så det ska vara. Har inget liv men det är som det är.

hugs and lots of kisses

heath

Såg 10 Things I Hate About You igår. Grät inombords, ledger är bara obehagligt snygg, vill ha tillbaka honom.



GILLA

Gjorde min fredag att eastfm började spela Mellow mitt i matteplugget imorse, alla dagar framöver är räddade, iallafall i de 3 minuter musiken är igång. Var bara tvungen. Så jävla KÖR VI låt det kan bli. Älskar't obeskrivligt.

vitt ska det va

 
kanske sämsta ljuset och bildkvaliteten någonsin, de ska föreställa vitt. och andra bilden är bara för att visa upp mina killler vadmuskler. galet snyggt med rött och vitt, bilden gör ingen rättvisa någonstans men så är det iaf.

200 bucks från cubus, lite äckligt billigt.

steady as she goes

Hola, f-f-f-fredag bara sådär. Satt i skolan till 5, kul liv sådär. Kunde inte välja inriktning med 10 min kvar till deadline haha, bra där tjejen. Blev till slut samhäll, blir förhoppningsvis party all day, precis som vanligt på kunskap. Farligt skönt med helg i vilket fall ska bara plugga, kan inte bli bättre.

Lite mindre sarkasm kanske. Har party hemma all by myself, fredagsfester.
trötttttt så in i jag vet inte vad, over and out.


for all there is

Bästa onsdagen igår med bra flyt i skolan, spinning och dubbelavsnitt av fortsättningen på grey's. Svårslaget. Dagens eftermiddag satt jag med min uppdrags partner-in-crime ahle på stadsbibilioteket mitt i mångkulturen och skummisarna för att skolan blev för trist. Kanske att det blir träning ikväll, men lutar mer åt att ägna kvällen åt att vara lite lojal mot ahle och göra min del i vår uppgift. Kanske kör till hc, kanske hämtar ut paket. Kanske.

Hur som helst taggar jag helgen något enormt, förtjänar den nu. Var hos tandläkarn imorse, fan vad det känns vill bara bita sönder tänderna.

Dagens ros till mina nya, snygga vita jeans som lyser upp den gråa vardagen och står ut lite lagom från allt svart och blått. Känner mig ganska unik i dom, kan lägga upp bild mañana. Nu måste vi dra, ja vi hörs väl någon dag.


seen it all before.

not enough

Huvudvärken♥
Pallar inte pallar inte pallar inte pallar inte pallar inte pallar inte pallar inte pallar. inte.
Vill lägga mig i ett hörn och bara inte vara 16 längre.
kommer snart ska bara hitta tillbaka till mig själv.
_
inte depri eller så, bara helt slut i varje del av kroppen.
älskar det.
Nej slutar vara trög som gummi huvudet nu, jag ba gör det. Slutar.

du ska se att allting ordnar sig.

:)

it's too easy for you


turbulens

Söndag. As if you didn't already know. Måste sluta skryta med min engelska, komma över det faktum att jag fortfarande bor i Sverige. Älskade Sverige med sin melodifestival. Har ingen aning om vem som gick vidare från andra chansen och det är så otroligt skönt.

Taggar måndag helt galet med spotify inkopplade i tv-högtalarna. Smart morsa som kom på idén, sånt man önskar man hade högt iq nog för att få ihop själv men nej då. Drar snart och tränar, annars har jag upprepat gårdagens schema med övningskörning och promenad. Älskar känslan man får med ett motorstopp vid trafikljus och en rad bilar bakom, oslagbart.

gimmme all you love


vill ha just nu

   
  

Fin blandning av saker tycker jag. Nu blir det filmmys,
puss!

na na nah

Älskar helg.
Har både skakat rumpan på träningen och övningskört. Det sistnämda blev lite hysteriskt några gånger, var nära att köra in i en bil som kom bakifrån. Men överlevde med mindre hjärtattacker, haha.
Ska dra mig ut på en promenad och sedan ta det farligt lugnt ikväll. Orkar inte satsa något på helgerna längre, kg tar livet av mig måndag till fredag så jag behöver tiden till att ladda batterierna. Kan verkligen jämför en skolvecka med ett mobilbatteri, fredagar är alltid low battery.
Nej s'att, ha en party lördagskväll!



arrivederci

in my place

HELG. orkar inte ens uttrycka min lycka längre. Har gått runt och halvsovit hela dagen. Är så slut man bara kan bli. Ska chilla sönder och samma ikväll och inte göra någonting. Se en film typ, så mycket orkar jag anstränga mig. Kul liv haha. Tjejen är helt borta.


hahaha orkar inte. bra bild? Ca 50 år gammal, snygg som få. bjuder.

if the day caught you, would you catch it too?


fresh bara

Vår förfan, kunde inte bli lyckligare. Invigde skinnpajen idag, känslan är lite obeskrivlig. Det var ganska kallt men det var det sista jag brydde mig om eftersom termometern står på tio. grader. plus. Galet bra på alla sätt.
Ska dra mig ut i det underbara vädret, sedan blir det träning. Har varit så otroligt lat, ogillas starkt, måste bli ändring på det här och nu.

adios amigos

RSS 2.0