valborg?

Satc väntar, men glad valborg.

gosling


believe it



Åh är supersugen på att dra ut och springa sönder benen. Vädret är värre än skit, grey's börjar om snart en timme och engelskauppgiften måste göras klart. Dilemma.
Lever annars, någonstans bland alla nationella prov. Men I'll get by liksom.
ae fan jag tänker inte sitta här en minut till. Trotsar vädret som värsta superman.
later

never mind


#5291


somebody that I used to know

OJ så dålig uppdatering på senaste tiden det varit här på bloggen. My bad. Verkligen, haha. Helgen bestod av fyra filmer, två långpromenader och seghet i största allmänhet. Skönt. Nästan lika skönt som en måndag i skolan, men bara nästan.. Tog det lugnt på morgonen, fick faktiskt en sak gjort(!!!!) första gånger elsa släpper lite produktivitet på en måndag? Bra jobbat, tjejen.

bara för att jag inte fått låten ur huvudet på hela dagen;

och för att den är ganska fin faktiskt.

I can do it better baby

Skön avslutning på dagen med spinning, världens godaste quinoasallad och powerwalk runt strömmen. Annars kunde jag gärna slippa första skoldagen efter lovet, men jobbar på den motivationen.
Nu: GREY'S!

.


Men allllltså vädret skärp dig nu för fan och sluta fucka up våren 2012 med din schizofreni.

kravitz



helt ok snygg. liksom.

high speed

Bra helg i stockholm. Bio med Hunger Games till 23.00 en söndag, övningsköra Mini, promenad, sjukt god lunchbuffé. Haha rullade till tåget och orkade inte äta mer på hela dagen igår. Har äntligen köpt nya byxor. New York om mindre än 2 månader, kan inte ta in det bara. Ska komma igång med träningen idag efter mer än en veckas uppehåll. Bra är det.

Vädret får gärna bli bättre men annars är jag helt ok nöjd. Skolan sätter igång imorgon igen, men oh well, några veckor kvar bara. Kom nu våren. Nu ska jag utnyttja hemstudiedagen lite och få undan plugg från högen som bara kommer växa från och med imorgon.

ciao.


MY BABY



DRÖMMEN. KÄNSLAN. FÄRGEN. BILEN.


fuck it up


Frustrationen. Kan inte träna hur gärna jag än skulle vilja, har inte gjort det sedan i måndags. Känner mig otroligt tjock och seg. Skön känsla. Så fruktansvärt trött på tillvaron, vill inte tillbaka till skolan, stressen och pluggandet. Det enda jag drömmer om just nu är att med gasen i botten flyga fram över Highway One i en MINI Cooper Roadster. Den lyckan, det livet. Just nu kvittar det vad som händer på vägen, bara jag får komma dit. Jag bara måste.

it's complicated


inte vara olydig

Imorgon. Imorgon smäller det, dagen av alla dagar. Nu jävlar är det skärpning som gäller, träning, lunch på taco bar, filmmaraton. Grymt blir det, mycket som kan bockas av listan. De skööönt.
Annars är jag helt slutkörd, tre timmar intensivt jobb nonstop. Men det är kul, börjar komma in i det och det underlättar en helt del haha. Nu ska jag in i duschen och sedan sova ut, inte en minut ska spillas(?) imorgon, det är utnyttjande av tiden som gäller och justdoit attityden påsatt. Haha, nu kör vi.

;)

get lost


öser webkamerabilder lite lagom sådär.

Så otroligt improduktiv dag, haha. Slösar enormt på min lediga tid. Men lördag till måndag är jag i stockholm och tar mig tillbaka på banan, så det så. Asbra blir det.

let the sunshine

Trött, orkar inte ta mig ut men solen skiner och det är 10+ ute. Dilemma haha. Är inne i värsta läs-perioden, tänkte ta mig an Blondinbellas nu och bli lite egoboostad. Bara för att testa, har aldrig följt henne så mycket men tjejen är ju tuff alltså. Värsta businesswoman vid 21-års ålder som startade företag när hon var 16. Känner mig ganska oambitiös...

Sista utbildningsdagen ikväll, det är intensivt med kul. Sjukt mycket att lära sig, hålla reda på och hinna med. Imorgon blir det förhoppningsvis världens bästa fredagen den 13e. Längtar lite faktiskt.

kick ass, people

just you wait

Åh denna trötthet, den tar över mig. Hah, djupt. Nej ska dra iväg på mer utbildning nu, dag 2 av 3. Tisdag och en hel vecka kvar av min lediga tid. Känns. så. bra.


dramatiskt.

phoenix


bra hårdag. bra min. bra tjej.

Orkar inte med att jävla skitvädret förstör mitt lov... Vill inte gå ut. Orkar inte göra mat, svälter ihjäl, dålig musik på radion, rastlöshet. Vägrar plugga, har faktiskt försökt med fastnade och tappade den lilla koncentration som fanns. MEN jag har lov så kan inte klaga. Kommer sluta med en film och allmän lathet. Är det ledigt så är det.

kaos bara.

houdini


återfall



Fortfarande lika snygg, Ollie Edwards.


let's get it on

Hemska påsk med allt godis. Mår som jag förtjänar efter helgens extrema intag av allt som kommit för mig och gått att stoppa i munnen. Bra jobbat tjejen, biggest loser nästa kanske?

Ska försöka ta vara på ledigheten och njuta lite lagom. Allvarligt talat måste jag ta tag i livet nu, no more bad behaviour. Håller på att fixa boende i nuevas york, ca 2 månader kvar nu. Oj vad jag längtar alltså.

takecare

#5213


pants



Från Gina Tricot

desert cold


Oj så farlig.

Snö och regn såhär i början på april när jag tänkte dra ut och springa.. Vem ska man tacka för hjälpen? Skön ledighet, känner för att sitta här hela dagen men ändå verkligen inte. Kanske drar ut med bilen men vädret förstör allt jag kommer på att göra. Får väl köra filmmaraton i brist på annat. Kul väder Sverige.

can you feel it

Påsklov. No need to say more. Glad tjej.


Nice april 2011

say


allvarligt talat

Ogillar sveriges dumma sociala principer så otroligt mycket. Vem ger andra rätten att veta vad som är rätt och fel för andra människor? Varför ska kön, religion eller sexualitet ha all betydelse och räcka för att döma en hel människa? Internet är hur bra som helst för alla patetiska människor som kan ösa ur sig en massa skit, just för att man inte står där, i verkliga livet - då man såklart inte går fram till någon man inte känner och skriker ut sitt 'hat'. Jag är sjukt trött på alla påhopp över internet. Inte för att jag själv aldrig kritiserat kissie för att hon är som hon är, men ärligt talat så är hon ingen äcklig jävla hora och varför ska hon dö? Det är för lätt att skydda sig bakom en skärm, för lätt att vräka ur sig utan att riktigt tänka.

Vi är fan alla hur bra som helst, precis som vi är. Vill man nå sina drömmar och mål ska man inte behöva ta någon hänsyn till omvärldens dumma åsikter. Det som spelar roll är de egna val man gör, vad samhället gör är så otroligt obetydligt. Det gäller bara att ändra på sättet att tänka utifrån hur alla andra ser på en. Istället för att lägga en massa energi på att trycka ner andra kan man väl se till sig själv. Hur lyckad är man om man måste gå runt och peka ut fel och brister, hur ful, fet, korkad eller horig alla andra är? Gör något vettigt av er själva istället.

Slutligen vill jag bara påpeka det egentligen uppebara; jag är världsbäst på alla tänkbara sätt och jag är helt otroligt ointresserad av vad Frida tycker om kissies bilder. Det är krig, orättvisor och fattigdom överallt i världen - är kissies bild verligen så jävla viktig att lägga tid på?
                    
just saying.


so I turn my head to the north

Sista skoldagen innan 12 dagars ledighet imorgon. Första lektionen kl 11 och omöjligt att klaga på någonting tycker jag. Var på spinning förut, börjar bli bra på det här med träning nu. Bara det är mer än tillfälligt så är jag nöjd. Grey's ikväll, lite synd att hela vardagsrummet fortfarande är igenplastat men jag får improvisera fram något för man missar inte grey's anatomy om det så gällde livet. Nästan.


finns inga vinnare i lekar för två

TAGGA PÅSKLOV, CRACKSHITCRAZYFUCK 4 DAGAR KVAR. UNDERBART. FIKA, IDROTT, TRÄNING, DICIPLIN, NATIONELLT PROV OSV, SISTA VECKAN OCH BANGAR INTE NU. VI BARA KÖR.

A
lla fönster i lägenheten ska bytas imorgon, allt är förtejpat och bortplockat. Helt kaos, kl 7 imorgon måste jag vara utanför dörren. Haha kommer få sitta hemlös utanför skolan i 45 min, tough life. Nationella kl 8, verkligen en bra tid på veckans dagar och dygn att köra skriftligt nationella 8 på en måndag men kör ändå. LIVET.

never gonna give you up, never gonna let you go


vill ha just nu #2

 Kollektion - Classic Glasgow Dam


 

RSS 2.0