nanana come on

vad var de för ett ljushuve som kom på att termometern ska på -10 grader? han ska ha stryk. Det borde inte ens få finnas på skalan ju. allvarligt alltså, det finns gränser. meeen smart som man råkar vara så har jag har en flyktplan - australien. hur underbart är det inte med sommar på vintern? jatack. Och tills dess så säger jag bara JULAFTON OM 24 DAGAR. det är bara att stå ut. peace.


men hej vilken snygging.

vinter?

swedish winter just got better.. det är november!? seriöst, sluta.

 

hold my hand


fått en flaska i huvet

ajjdåå. biljett till daniel adams-ray den 9 december på hugo. fett.

   
haha twisted.


round it goes

tchaa.
det är en sjukt känsla att vara bedövad i halva ansiktet. bara så att alla vet. men det är inget tips. jag har gått runt och känt mig som världens största mongo idag. haha. amanda vet hur bra man kan prata när halva munnen inte funkar. nu börjar det släppa ialla fall. och det känns också kneppt att man kan känna lite i taget. aa. ni förstår poängen. eller inte :)
ha et bra liv.


bra uppdatering

nej. förlåt.
jag har fullt upp me livet. haha. idag ska jag dra ut två tänder. hjälp? har exremt mycket plugg. ja, därför. men jag ska ta mig tid i eftermiddag. nu drar jag mig till skolan, pusss.


världens bästa låt?

saturday night


ja. handen är konst för alla som inte förstod det. det ska VA så.


man must dance

underbara helg med underbart väder och underbara läxor som måste göras inför underbara prov nästa vecka. ja, allt är bara underbart. nej nu tar vi och släpar oss till john bauers öppna hus. kaanske kungsgård. catcha latero.

värt att tänka på



haha. sköna personer det finns i vårt land :)

wonderchild


kandee

Linne Hardcore Vit OZ Tee Fuck off LÄ Linne Sexy OZ Top Cross

S(HE) BE(LIE)VE(D)

haha. guess what. jag ska plugga.
nä nu blir bloggen riktigt tråkig. men det är stört mycket läxor just nu. alla som säger att åttan är värst måste hoppat av innan nian. har aldrig varit med om så mycket plugg i mitt liv. fan inte okej. OCH JAG SAKNAR NEW YORK. snart släpper jag allt och bara drar, helt seriöst. det är inte kul att kolla på the city och gossip girl längre.
tack och hej nästa grej. (plugg alltså)


pluggsöndag

jag älskar skolan. jag älskar skolan. jag älskar skolan. jag älskar skolan..



nu blev det mycket lättare :) plugga plugga pluggaaa! hahaaa kör vi .


HAHA

ärligt talat, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. det är näästan så att det inte borde finnas såhär bra musik. livet e ju bra ibland. 


musikvideon är underbar :)

johnossi ♥

@ worlds end

ville bara säga att det är HELG, johnossi är bäst och mitt rum är färdigt. det blev så förbannat bra också. imorrn är det öppet hus, ska försöka hinna med både kunskap och plus. meen det börjar kl 10. men vad gör man inte för gymnasievalet liksom? söndag blir plugg. ush. men måste göras. uuuush.


me , myself och jag. tjötigt me samma bilder men jag orkar inte ta nya.
leev me det. (krunegårdARN)


snöstorm

läxor är slöseri på papper. jag tänker inte plugga sönder mig själv. jag vet att ni vill lärare, men ibland är inte världen rättvis förstår ni.
de är vinter också? 11/9 2010. hahahah. vilket löjligt skämt, jag hatar vintern. tills idag var jag döpepp på snö och julafton och hela grejen. men nej. det har snöat hela dagen, no kidding asså det har inte varit ett uppehåll, det är äckelblött överallt och snöbollar är inte roligt längre. kramsnö är väl ett undantag kanske.. men nästan inte. lets pray for tomorrow. försvinn.


det var en gång för länge länge sedan, en årstid som hette sommar..

pus.

lauren conrad

är man snygg så är man.


statistik

måste ba lägga in mitt besöksrekord. eller kanske inte. men ojoj va mycke folk. shalalaaa :)


c'mon and raise your glass



det går bra nu. skolan ska ha stryk. nu jävlar kör vi


speed of sound

vad ska man säga. lite för vackert nästan. ♥


in my place

Hejjj söndag. sista dagen i friheten. typ.
lovet har varit sjukt segt ändå, men skönt. mitt rum står helt tomt, imorn kommer det folk som ska fixa iordning det åt mig. tihi :) vardagsrummet är packat med möbler och prylar och jag ska sova framför tvn. hehe. annars har jag äckligt med plugg att göra. ska sätta igång.. snart.. och missa verkligen inte EMA 2010 ikväll! gud. livsviktigt. nästan. har en underbar timme av plugg och sen börjar min söndags-tv-kväll. allt bra går liksom på samma kväll, det är dösmart för man slipper hålla koll på det. förutom top model och house. och ja, ni ska skriva ner det där.


baby I was born this way

jag har valt tapeter. ha trodde aldrig det skulle gå med min sjukdom, men det gjorde det. det blir klart på onsdag eller torsdag. ska bli skönt att slippa blått nu. vi kör på vitt istället och så kan jag göra om mitt rum lite och köpa kuddar och grejer. mys.


why so serious?

  

teenage crime


fotografen.

ge mig sommar


RSS 2.0