enjoy

Det viktigaste här i livet är att ta vara på det. Gå en egen väg och ta för sig. Leva för livet och dom man älskar. Glädjas över det man har och sikta mot stjärnorna. Och så vidare allt det där, ni vet. Jag menar varje ord; just enjoy.



(plugga nu elsa, plugga)

8 mile

Tänkte bara säga att killen är ganska kunglig. Marshall Mathers liksom. Boom.




in- destructible

Jag är sjuk. Skolsjuk. Sjuk på livet. Dessutom har jag en skithosta som vägrar ge sig så går runt och känner mig trött och hemsk. Det är kallt ute och sluta klaga elsa.

Faktum är att det är en döbra dag idag! Sverige har äntligen börjat se solljuset, valborg till helgen och så. Imorgon har jag miljarder saker att göra och sen är det frrrrredag och helg. Barcelona om mindre än en månad. Gymnasievalet ska va gjort på.. åh fan. Nu dör jag.

damnit.

satc

Ska tagga lite inför skolan imorn, börjar med idrott 8.00 - hur roligt?? Ska trösta mig med sexandthecity boxen ♥
godnatt.


sista

Så var man hemma i sverige igen. menmen vädret har ju förbättrats en aning iallafall. Jag har haft det grymt och dessutom lyckats bli en femtedels nyans brunare i ansiktet. Det är sol och varmt och sista dagen på lovet. alltså skola imorn. aaaae tror inte det.

Sen jag kom hem (lördags) har jag hunnit med massa shopping, ännu mera satc avsnitt och lite sömn. Jag har gått och blivit enormt beroende av sex and the city. Nobelpris till den som uppfann DVD-box för tvserier, amen. Hann igenom lite mer än hela andra säsongen igår, men det är väl sånt som lov är till för? (a)

Luuugn, det kommer foton, har en hel del bara så ska rensa ut lite och så. Nu ska jag gå promenad med mamma. Äntligen är det ju nästan sommar ju! sjuuukt vad underbart jävla bra!

pussen.


sovmorgon


sommaren 2010.

Uppdatering ökar bloggstatistiken, då har vi gjort det klart för oss. Trist för bloggen att jag åker till Italien imorgon alltså.. Taggad till max om man säger så, men det blir nog krångligt att komma åt att blogga, ärligt talat så kommer jag nog inte vilja ta mig den tiden.

Idag har vi sovmorgon, börjar 09.45, ganska skönt förutom att jag inte är klar med NO-uppgiften. Ska göra det nu, promise! Sista dagen innan lovet börjar, crazy. Ikväll är det melodifestival för norrköpings niondeklassare och innan dess tänkte jag försöka hinna med en sväng på h&m och kolla in conscious collection som släpptes igår. Dom har precis byggt om h&m här i stan så det är frääscht nu, hihi.

Nu ska jag slita mig härifrån, göra klart uppgiften, packa och dra iväg till en kort skoldag. Sedan är det lov. Ae, lyckorus. Om jag inte når datorn något mer, så GLAD PÅSK och ha ett härligt lov allihopa!

KRAM


someone like you

Tisdag. Dagen efter den underbara lediga dagen. Inleddes med ett cykelpass i jävligt-stressad-tempo. Bara älskar sånt. Men resten av dagen blev ovanligt bra, slutade 30 min tidigare och lite så. Har försökt sätta igång med NO-uppgiften till fredag, jag skaa göra det. Ikväll är det desperate housewives, har helt plötsligt börjat kolla på det, bara för att allt annat har slutat gå.

Igår var jag på besök på viktor rydberg, jarlaplan. Är inte ett dugg klarare på vad jag ska välja. Men det är lugnt va? man ska inte ha en aning om i vilken stad man ens ska bo i dagar innan omvalet börjar, visst är det så? Släppte i alla fall mina tankar kring gymnasieval och tog en egen runda på stan, från stureplan till nk till pub, och blev på bättre humör efter ett tag.


tuesday

Jag har säkert sagt det förut, men det är skitsamma eftersom det är mer än bara en sanning. den här låten är bland det bästa som finns, seriously.


spring



tjoho. sista konserten som musikklasselev om några timmar. Det har varit fem underbara, unika år i musikklass, kommer vara sjukt konstigt att lämna allt bakom sig. Nu ska jag göra mig iordning och sedan åka iväg te stadium arena. peace. 

RSS 2.0